TV HAPPY

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nova sezona parova krece 24.12.,vec sam na ovom forumu dao misljenje da parovi nisu dobro resenje za novu semu happy tv,i ja licno ne gotivim niti cenim ovaj televizijski format,ali nakon sto sam ovih dana procitao ko su moguci stanari vile promenio sam misljenje i sada mislim da,ako i produkcijski promene ceo koncept,mozda ceo projekat i moze da dobre rezultate(mislim na povecanje gledanosti).ni jedna televizija trenutno ne emituje reality a takve publike u srbiji ima.Videcemo.

Na happy tv svakog petka od 21:30 mozete gleati novu emisiju pod nazivom "zaigraj i zapevaj"u kokoj se svake nedelje predstavljaju kulturno-umetnicka drustva iz srbije.Ovog petka predstavljeno je jedno drustvo sa kosova.Ne secam se da je neka komercijlna televizija skoro napravila ovakvu li slicnu emisiju. Napred happy!!!!

Poslednja izmena:
Na happy tv svakog petka od 21:30 mozete gleati novu emisiju pod nazivom "zaigraj i zapevaj"u kokoj se svake nedelje predstavljaju kulturno-umetnicka drustva iz srbije.Ovog petka predstavljeno je jedno drustvo sa kosova.Ne secam se da je neka komercijlna televizija skoro napravila ovakvu li slicnu emisiju. Napred happy!!!!

To mi se dopada, mislim da je dobar potez, a i neguje se kulturna baština, što je postao redak slučaj na ovim prostorima.
Videla sam i da ima neka emisija Glavna uloga, te emisije su mi uvek jako zanimljive i dobro se zabaviš gledajući!
Happy sve bolja i bolja programska šema, počela sam da gledam i pratim već nekoliko emisija!

I ja sam isto protivnik reality-ja, međutim i ja sam promenila mišljenje čitajući imena po novinama ovih dana. Ako budu stvarno ti likovi koji se provlače, mislim da ću početi da gledam reality program. Ovako ostajem na crtaćima i Marićevim emisijama!;)

Je l` stvarno ulazi neki princ???? Bila bi fora kad bi stvarno usli neki VIP-ovci koji se nisu vucarali po svim mogucim rijalitijima...neki ljudi su i Bogu i narodu dojadili....Ja sam pre neki dan na Hepiju cekala da vidim emisiju Granica jer je tema bila ,,Tajna neciste krvi``, je l` gledao jos neko? Rekla bih da je bilo dobro, pa eto mislim da su bolji nego pre.

Je l` stvarno ulazi neki princ???? Bila bi fora kad bi stvarno usli neki VIP-ovci koji se nisu vucarali po svim mogucim rijalitijima...neki ljudi su i Bogu i narodu dojadili....Ja sam pre neki dan na Hepiju cekala da vidim emisiju Granica jer je tema bila ,,Tajna neciste krvi``, je l` gledao jos neko? Rekla bih da je bilo dobro, pa eto mislim da su bolji nego pre.
Pa bilo je i boljih tema proteklih nedelja.u sustini,u cetvrtak su u "granici"puno pricali a zapravo "nista nisu rekli".Svo vreme se provlacila prica o tome kako je arkan zabranjivao emitovanje serije tokom devedesetih,a editelj je u svom svetu-jedno ga pitaju a drugo prica.No dobro,drzati paznju gledaoca sat ipo nije nimalo lako.

Procitala i ja da ulazi Princ od Ugande.
Prvo sam mislila da je samo upadljiv naslov, a da od toga u tekstu nema nista, kao sto je to obicno sa nasim novinama, ali nije to...Decko je stvarno princ, njegov otac je bio kralj, a sestra je sada kraljica. Ludilo, bas me interesuje kakva je...Izasla neka njegova slika sa tigricem, woow.

meni uopste nije cudo sto je tolika nagrada.iole zanimljivi a poznati ljudi nece tek tako da otkrivaju svoju privatnost...treba ih motivisati da bi ucestvovali.
razno-razne likuse satro manekenke...one koje se bave modlingom i sl gluposti,e one bi ucestvovale i free,ali videli smo u proslom serijalu-to sem njihovoj blizoj familiji i eventualno komsijama nikom drugom nije palo na pamet da ih gleda.
ova tv se bori za svoje mesto kod gledalaca,i zato ce bar ovom bljuvotinom zvanom rijaliti sou sigurno uspeti da privuku ljude da imaju naviku da ih gledaju.
vlasnik ove tv kuce ne zali para,koje inace ima,obzirom da je poznati `biznismen` :roll:

Dosao sam do informacije da ce od 15.januara emisija"znanje na poklon" Zaharija Trnavcevica,koja trenutno ide na b92,poceti da se emituje na happy tv.I!!! HAPPY SVE BOLJI! NAPRED HAPPY!!!

Poslednja izmena:
Istrazivanje gledanosti rtv stanica pokazuje da je u subotu,kada je happy tv pocela da emituje parove bila najmanje gledana televizija sa 2.91%gledanosti iza tv avala sa 2,95 %.Nece parovi doneti gledanost happy tv,cak sta vise izgubice do gledalaca koji je poceo da gleda happy!Zasto parovi??nikada mi nece biti jasno?

Back