TV HAPPY

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je Hepi super. Pustim i gledam, i nista me ne podseca na crnilo u zemlji i svetu. Najvise pratim crtace i serije (o, da, NIJE me sramota da kazem da gledam crtace!)

Svidja mi se i Granica. Mislim da je tematika i sam tok emisije prilagodjen svima, dopada mi se to sto se ne trude da - kao konkurenti - po svaku cenu podignu gledanost napetim razgovorima i upadicama koje idu ispod nivoa domaceg vaspitanja. Jelena Helc je, koliko mi se cini, glumica, pa i nije cudo sto uspeva da odrzi dobru atmosferu.

Sto se mene tice, sve pohvale, mislim da je Hepi na dobrom putu. Svakome treba dati sansu, a oni svoju uopste ne koriste lose.

:)

happy je na veoma dobrom putu,trenutno je gledanija od avale(koja je na poslednjem mestu)i tek treba ocekivati novina od happy tv.realiti programi tipa parovi,maldivi..bili su potpuni promasaj poslednjih dve godine,treba da nastave u ovom smeru,da postanu prava porodicna tv za sve generacije.

Meni je Cirilica bila mnogo bolja pre, sad je nekako komercijalizovana. Deluje mi kao da je Maric samog sebe prodao. :besna:, ipak Goli zivot me je odusevio, posebno kada je gost bio moj omiljeni Margetic....To je ubedljivo nesto najjace sto sam pogledala poslednjih par meseci. I ova sad u subotu sa ,,otporasem`` je bila dobra. Videla sam da na yt ima samo po 15 minuta, preporucujem svima da pogledaju!

Steta ako sa parovima obore rejtinge, nesto bas navijam za Happy. Od Pinka mi je definitivno muka, Prva mi ide na zivce. I ja bih napravila program da mi stranci daju onoliko love koliko su njima dali. Avala je pustila da kola idu nizbrdo... Ustvari, i Prva i Avala su nikle na pepelu BK Televizije, zato me nerviraju. A Pink... necu da komentarisem.

pa kako i ne bi?meni nije jasno gde su nasli one ucesnike,koje niko sem blize rodbine nije ni gledao...eventualno prvi komsiluk,i to je to.

"Srbija je vise od Beograda, a Maldivi su vise od igre"
Ja sam gledala samo zbog ovog slogana. Nisu bile bas "Igre bez granica", ali nije ni bilo toliko lose!

Sta bi ti, opet Milosa Bojanica i Maju Nikolic? Njima rijaliti sou sada dodje k'o tezga, covece... VIse ne moraju ni da pevaju, ni da snimaju, dovoljno je da se pojave i pokazu do koje su mere spremni da se kompromituju glupostima, nekulturom i nevaspitanjem. "VIP UCESNIK RIJALITI SOUA" - to ima dodje kao dodatni posao, celo zanimanje. A MI to moramo da gledamo!!

Za program ovakve vrste, dobro nam dodje malo ljudi iz REALNOSTI, a ne iz RIJALITIJA.

"Srbija je vise od Beograda, a Maldivi su vise od igre"
Ja sam gledala samo zbog ovog slogana. Nisu bile bas "Igre bez granica", ali nije ni bilo toliko lose!

Sta bi ti, opet Milosa Bojanica i Maju Nikolic? Njima rijaliti sou sada dodje k'o tezga, covece... VIse ne moraju ni da pevaju, ni da snimaju, dovoljno je da se pojave i pokazu do koje su mere spremni da se kompromituju glupostima, nekulturom i nevaspitanjem. "VIP UCESNIK RIJALITI SOUA" - to ima dodje kao dodatni posao, celo zanimanje. A MI to moramo da gledamo!!

Za program ovakve vrste, dobro nam dodje malo ljudi iz REALNOSTI, a ne iz RIJALITIJA.

kako si samo pogodila koga ja prizeljkujem?
uopste,ceo ovaj post ti je retko impresivan.
svakako zasluzujes bonu

Back