Тв дуел Стефановић VS Ђилас

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
"Био сам у петак у Врбасу када су пребијени људи и онај момак у просторијама СНС. Видео сам очи девојке која је пуштена...ја то Стефановићу, ни вама Вучићу, НИКАДА НЕЋУ ОПРОСТИТИ!"
Председник Демократске странке Драган Ђилас у Тв дуелу са Небојшом Стефановићем (СНС), председником Скупштине Србије

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/412628/TV-duel-StefanovicDjilas
http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/...i+Beograd+između+Naprednjaka+i+Demokrata.html

Браво друже Ђидо! Тако говори прави социјал-демократа!
СМРТ ФАШИЗМУ - СЛОБОДА НАРОДУ!

Socijal demokrata? Druže budi ozbiljan, to je teški kapitalista! Dok oni piju viski i jedu sa golih žena narod vadi oči na izborima. Smrt Kapitalizmu!

Наравно друже да је друг Ђидо капиталиста, међутим он је у исто време ИСКРЕНИ социјал-демократа који заступа идеје социјал-демократије, а које су нама комунистима НЕУПОРЕДИВО ближе од национализма и десничарења које конкретно значи истрајавање на анти-народној доктрини нео-либерализма тј. 'тачеризма', као и истрајавање на структурној корупцији (очигледни пример је давање ЈАТ-а и војвођанске земље Арапима из феудално-расистичких Емирата) и на заштити организованог криминала (Цане Жабац, Миша Бек, Звонко Веселиновић и други финансијери властодржаца), и сходно томе на распродаји преосталих јавних предузећа страним компанијама. У ситуацији када (нажалост) нема комунисте који је релевантан политички фактор у политичким превирањима у Србији у овом тренутку, БОЉИ ЈЕ ЗА НАРОД СОЦИЈАЛ-ДЕМОКРАТА ДРУГ ЂИДО ОД БИЛО КОГ СРПСКОГ ДЕСНИЧАРА!! А, као што знаш, социјал-демократија не искључује крупни приватни капитал, и друг Ђидо није ни први ни последњи социјал-демократа који је капиталиста. То се не може променити. Но, ни четничка дика Веља Илић није без кинтића, напротив, а камоли СНС где све пршти од лове.

Наравно, твоја је ствар друже кога ћеш ти лично да подржаваш у нарастајућем сукобу социјал-демократског лидера друга Ђида и националистичког и десничарског суперстара Alec_a, уз кога у пакету данас иду и национал-социјалисти Коферчета; премда би било, усуђујем се рећи, веома чудно да један комуниста подржава (помахниталу) десницу оличену у СНС тј. у радикалима без беџа, који растурају земљу заједно са Коферчетовим национал-социјалистима & гангстерима, а ево имају подршку и од попова (мислим на изјаву папе Иринеја да Срби са Севера треба да изађу на Тачијеве изборе и на хиландарски благослов Вулинових издајника); као што знаш, попови су осведочени народни непријатељи (част ретким изузецима) а такође су важан део сасвим криминализоване нове српске деснице.

Poslednja izmena:
Наравно друже да је друг Ђидо капиталиста, међутим он је у исто време ИСКРЕНИ социјал-демократа који заступа идеје социјал-демократије, а које су нама комунистима НЕУПОРЕДИВО ближе од национализма и десничарења које конкретно значи истрајавање на анти-народној доктрини нео-либерализма тј. 'тачеризма', као и истрајавање на структурној корупцији (очигледни пример је давање ЈАТ-а и војвођанске земље Арапима из феудално-расистичких Емирата) и организованог криминала (Цане Жабац, Миша Бек, Звонко Веселиновић и други финансијери властодржаца), и сходно томе на распродаји преосталих јавних предузећа страним компанијама. У ситуацији када (нажалост) нема комунисте који је релевантан политички фактор у политичким превирањима у Србији у овом тренутку, БОЉИ ЈЕ ЗА НАРОД СОЦИЈАЛ-ДЕМОКРАТА ДРУГ ЂИДО ОД БИЛО КОГ СРПСКОГ ДЕСНИЧАРА!! А, као што знаш, социјал-демократија не искључује крупни приватни капитал, и друг Ђидо није ни први ни последњи социјал-демократа који је капиталиста. То се не може променити. Но, ни четничка дика Веља Илић није без кинтића, напротив, а камоли СНС где све пршти од лове.

Наравно, твоја је ствар друже кога ћеш ти лично да подржаваш у нарастајућем сукобу социјал-демократског лидера друга Ђида и националистичког и десничарског суперстара Alec_a, уз кога у пакету данас иду и национал-социјалисти Коферчета; премда би било, усуђујем се рећи, веома чудно да један комуниста подржава (помахниталу) десницу оличену у СНС тј. у радикалима без беџа, који растурају земљу заједно са Коферчетовим национал-социјалистима & гангстерима, а ево имају подршку и од попова (мислим на изјаву папе Иринеја да Срби са Севера треба да изађу на Тачијеве изборе и на хиландарски благослов Вулинових издајника); као што знаш, попови су осведочени народни непријатељи (част ретким изузецима) а такође су важан део србијанске деснице данас

Ista ste vi skola lopovska, krijete se iza pokreta i dogmi za koje se nadate da niko nece provaliti da su gomila budalasina.Kao komunisti ste, a to sto imate pozamasan kapital je da bi narod bio srecan, jer vi ste narod.

Znači Vućko i Neša the slina su je tukli po očima..

Националистичка икона Александар Вучић прети Јавном сервису Војводине: http://www.blic.rs/Vesti/Politika/4...c-uzivljen-u-ulogu-gospodara-Srbije-preti-RTV

- - - - - - - - - -

Ista ste vi skola lopovska, krijete se iza pokreta i dogmi za koje se nadate da niko nece provaliti da su gomila budalasina.Kao komunisti ste, a to sto imate pozamasan kapital je da bi narod bio srecan, jer vi ste narod.

Ма јок, то се ја заебавам, народ је 'Алек', Коферче, Веља ... све сиротиња убога..

Narod ste svi vi koji zivite na njegovoj grbaci od para koje ste mu pokrali. Kao ajmo malo zvezda-parizan, vucko- djido, ajmo igara, nema veze sto obojica treba da leze u zatvoru, ajde glupi narode biraj za koga ces da navijas, ko je manje zlo.

Свакако народ на следећим изборима треба да гласа за доктора Шешеља, дверце и "1389" :hahaha::rotf:

`Leba i igara. `Leba vam dajemo mi seljaci
703488.gif
a vi u gradovima se igrate, ccccccccc

`Leba i igara. `Leba vam dajemo mi seljaci
703488.gif
a vi u gradovima se igrate, ccccccccc
Зато ја и кажем да Град Београд треба да буде у федеративном односу са остатком Србије, да централна Србија, као наравно и Јужна, Источна и Западна, и Војводина и Космет, да то све најзад процвета без "београда на грбачи".

Па то само политички неукима који НЕ ЗНАЈУ шта је социјал-демократија ( и мешају је са комунистистима односно са радикалним левицом ) може да буде чудно.

ДС се никада, али никада није бавио социјал-*демократијом осим на папиру можда.-

Зато ја и кажем да Град Београд треба да буде у федеративном односу са остатком Србије, да централна Србија, као наравно и Јужна, Источна и Западна, и Војводина и Космет, да то све најзад процвета без "београда на грбачи".

Da, usitni Srbiju i uzmi joj tako sto vise teritorija. Unisti je do kraja.Ziveo komunizam.

Da, usitni Srbiju i uzmi joj tako sto vise teritorija. Unisti je do kraja.Ziveo komunizam.
Стално се у унутрашњости кука да им Град Београд све паре узима, онда је комунистички и надасве хумано омогућити им далеко самосталнији развој а најбољи начин за то је промена система тако да са Градом буду у једној федерацији по моделу генијалног али од стране срБских националиста никад схваћеног Устава из 1974.

ДС се никада, али никада није бавио социјал-*демократијом осим на папиру можда.-

Када се на пример друг Ђидо бори за опстанак комуналних предузећа, односно против њихове продаје странцима што желе српски националисти и десничари, и када јавно говори о батињању омладине од стране фашиста, то је социјал-демократија на делу.

Poslednja izmena:
Otvorio si temu da bi propagirao raspad zemlje (...)

Не, знаш ти одлично зашто сам ја отворио ову тему - пише ти у мом првом упису.
Но, морам да ти овом приликом објасним да федерализација земље не значи "распад земље", напротив!, управо ово што ради ЦЕНТРАЛИЗОВАНА (актуелна) власт води класичном распаду односно постепеном, у фазама, растакању Србије.
Србија као федерација би изгледала овако, друг Сретен Жујовић је то лепо приказао на теми *Подела Србије на регионе*: http://forum.krstarica.com/showthread.php/647297-Подела-Србије-на-регионе а ја би само додао да би заједнички послови били:

1) заједничка народна банка
2 ) заједничка одбрана
3) међународни односи
4) јединствене основе тржишта

О свему осталом одлучују федералне јединице самостално.

Poslednja izmena:

Back