Osnovni problem pravosuđa jesu tužioci i njihovi zamenici, a ne sudije i drugi delovi sistema. Pravnu nesigurnost oni definišu kao bankari ekonomski sistem. Najbolje od svega je to što imaju tretman boga po zakonima i shvatanjima ostalih kolega hijerarhijski nadređenih i za svoje greške nikome i nikada ne odgovaraju, a država na kraju mirno plati njihove postupke (nisu greške, jer to urade iz političkih, ličnih ili nekih drugih ciljeva) i normalno nikome ništa.
Ja sam dobio direktnu optužnicu za nesavestan rad i evo nakon pet godina još uvek nije održan glavni pretres, a pretrpeo sam raznorazne posledice i danas ih trpim kao što su na primer: suspenzija sa posla, niže radno mesto nakon povratka na rad.....i mnogo šta drugo što ću rado ispričati onima koji budu zainteresovani za razgovor na ovu temu.
Ja sam dobio direktnu optužnicu za nesavestan rad i evo nakon pet godina još uvek nije održan glavni pretres, a pretrpeo sam raznorazne posledice i danas ih trpim kao što su na primer: suspenzija sa posla, niže radno mesto nakon povratka na rad.....i mnogo šta drugo što ću rado ispričati onima koji budu zainteresovani za razgovor na ovu temu.