Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 86.362
iiiii ne da mi da prepišem lektiru 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iiiii ne da mi da prepišem lektiru![]()
pa gde da gledam, nego u dekoltenisam rekla da ti ne dam da prepišeš lektiru nego sam rekla da ti neću citati šta sam napisala (jer kao ne znaš čitati moj rukopis) dok mi gledaš u dekolte i stavčjaš ruku na koljeno jer imaš grčeve od puno pisanja
i još tražiš da ti skuham kafu jer si pospan
![]()
Ovde bih stala u manginu odbranu jer znam da mu često pada.nisam rekla da ti ne dam da prepišeš lektiru nego sam rekla da ti neću citati šta sam napisala (jer kao ne znaš čitati moj rukopis) dok mi gledaš u dekolte i stavčjaš ruku na koljeno jer imaš grčeve od puno pisanja
i još tražiš da ti skuham kafu jer si pospan
![]()
daaa fali mi još samo ona mrežica na glaviKo Šurda je
štaaaa nema kafe , e cvrc neću da ti kupim foto papirlako za mrezicu ali kad zatražiš i kafu pod nos kada se sroza pritisak![]()
e sad ču ti pokvarim kafemat, tako da si znašnema kod mene turske kafe, samo iz aparata
![]()
e sad ču ti pokvarim kafemat, tako da si znaš, nego dodaj pastu za zube ne cicijaši
i , dok stavljaš vitlere na glavi evooo ti![]()
ohoho sa rumom još jači efekat , a ona sa aktivnim ugljem mh mh mh milina jedna![]()
opet si jutros u kafu umjesto paste za zube sipao rum???
nemoj tako, možda pazi na prehranu@Zla Beba ima dužu kosu od mene, sjajniju i gušću
Sve to NIČIM zasluženo tako da rečem
Pogledajte prilog 1635861
micka, a ko je tebi dodeljenon i treba da te mazi i pazim ne brini![]()
micka, a ko je tebi dodeljen
ako niko odma da se dodeli Manga da i to rešimo.
ionako je besposlen![]()
daaa znači neki mscan а , ja džukac , ako akodivna si ali ja preferiram neke
![]()
a samo zam se je uztisinio uciteljice casti mi a mofwn da prisemtim da imate bas ljepu guzuSećate se školskih dana "Drugarice učiteljice...on mi je rekao da sam...
jeste ,nije, jesi, nisam! "
E, tako se igramo...
Tema je isključivo ŠALJIVOG tipa.
Pa da počnemo sa tužakanjem
![]()
zar samo guza , Neo je kompletno lepaa samo zam se je uztisinio uciteljice casti mi a mofwn da prisemtim da imate bas ljepu guzu![]()
o sosppodjo bil os mi poslati sise d avidim kake su pa cu ja ond atebi olovnog vojnika za sise?zar samo guza , Neo je kompletno lepa![]()