Tužba zbog logora u Vojvodini

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма не, њихов проблем је што иду у другу крајност, као и шиптари. До оног нивоа када се негира индивидуалност. Мада код крвата је то више ствар фрустрација.

А код нас се брате обично негира нација. Ја не знам да је неко у Хрватској рекао "па да дамо Србима Книн, смириће се"... а овде би давали и шаком и капом. Прво етничка подручја ван граница, а сад ето и делове територије Републике Србије. Па Приштина је део Србије по истом праву по коме је Книн део Хрватске.

''Lutke od krvi, bez trunke ideje, ubice na cesti''....Kao i nashi, uostalom
a010.gif

goxy:
Hrvati dugo nece sa sebe isprati sramotu krajine.......

Е мој Гокси... и шта им је лоше од те срамоте. Осим што им аутопут ипак кружи око некада српских подручја ко киша око Крагујевца...
И пре су свашта радили, само Јасеновац је доста, па јесу им репови изашли? Ма не, кривица је само наша што смо хтели са њима и даље. Односно хтели су они комунистички изроди.

Осим тога, Турци су исто свашта радили Јерменима и Курдима, одем ја у Истанбул, кад оно нормалан народ. Јесу им изашли репови? Нису. А пази молим те, нису се ни "суочили". Чак ако неко у Турској покуша да "суочава" следи му робија. А турски затвори нису баш пријатни.

Требало је ми на време да одрадимо ствари као Амери Индијанцима, а после наша ствар да ли ћемо се стидети или не.

Гокси,бирај;ЈУЛ или Нова комунистичка партија!За време рата већина поступа по пословици ''ако ниси са мном,онда си против мене''.Миротворци страдају први.8)

Цивили су у рату колатерална штета.А још,постоји и игра бројки.Не постоји рат у којем је нека страна остала чистих руку.Бројеви,имена и презимена су јако важни-једини начин да се како тако утврди ко је ко!;)

Па мене зато занимају имена и бројеви...Плус историја и Јасеновац.А ти можеш да опрашташ и заборављаш колико хоћеш!Опроштај и заборав увек плате потомци оних који су то себи урадили.8)

ајд,немој да се љутиш.Индивидуализација не помаже ником.То су ствари које нико не слуша,већ све стрпа у исти кош.А ова тужба...Па наше власти и сви којима је то дужност су криви што нису организовано писали тужбе за сваки злочин који су хрвати,муслимани и шиптари починили.:(

misoni:
ајд,немој да се љутиш.Индивидуализација не помаже ником.То су ствари које нико не слуша,већ све стрпа у исти кош.А ова тужба...Па наше власти и сви којима је то дужност су криви што нису организовано писали тужбе за сваки злочин који су хрвати,муслимани и шиптари починили.:(
Vidjeli smo kako je prošao Orić.

Izgeda jadnicak i nezna dok je trajao rat u hrvatskoj kao i bosni da je svve to bila jedna drzava Jugoslavija,pa stime i JNA JE BILA LEGALNA VOJNA FORMACIJA,i zato nevidim ikakvu deportaciju na tudjoj zemlji!! Bolje neka se zapitate sta bi trebalo raditi amerikancima koji hapse iracane i prebacuju ih u americkim i drugim zatvorima sirom sveta van svoje maticne drzave(IRAKA)???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back