Тужан Ускрс у Њујорку, изгорела српска црква!!!

Inače, DOKAZAH SEBI PO KO ZNA KOJI PUT u vezi Vaskrsa...
odem na posao... ponesem dva uskršnja jajeta...
tačno sam znao da je kolega zaboravio
ajd evo dva pa ko pobedi
a on uzme pa olupa bez veze

ostali po komšilaku ma kakvi iko da je poneo

druga smena sve moj do mojega, u crkvu idu zato što džaba ulaz, ne treba pop...
ni oni ne donesoše

uzeh ono drugo jaje pa o glavu sam sebi

da su Srbi na junaštvu i na veri samo na rečima i internet forumima
kad god trebaju jaja - nema niko

- - - - - - - - - -

Inače, DOKAZAH SEBI PO KO ZNA KOJI PUT u vezi Vaskrsa...
odem na posao... ponesem dva uskršnja jajeta...
tačno sam znao da je kolega zaboravio
ajd evo dva pa ko pobedi
a on uzme pa olupa bez veze

ostali po komšilaku ma kakvi iko da je poneo

druga smena sve moj do mojega, u crkvu idu zato što džaba ulaz, ne treba pop...
ni oni ne donesoše

uzeh ono drugo jaje pa o glavu sam sebi

da su Srbi na junaštvu i na veri samo na rečima i internet forumima
kad god trebaju jaja - nema niko

- - - - - - - - - -

Jel ti beše onaj Sulejman Veličanstveni u prošlom forumaškom životu....pitam samo...

To je stvarno cudno i cudna podudarnost da su u jednom danu izgorjele tri pravoslavne Crkve i da se jos ne zna porijeklo pozara. Da li je u pitanju terorizam ili samo puka slucajnost? Meni je zao kad se nesto desi ovako ali nadam se da ce se vrlo brzo istraziti slucaj da cemo znati zbog cega je doslo do pozara. Bilo bi mi krivo da su muslimani umjesani u ovo jer stvarno Crkve nisu krive i terorizmom se ne smije baviti niko. Ja sam jucer cestitao praznik pravoslavcima i smatram da svako mora imati savjesti i da cestita praznik nasoj braci krscanima. To je duznost svakog vjernika koji vjeruje u Boga.

To je stvarno cudno i cudna podudarnost da su u jednom danu izgorjele tri pravoslavne Crkve i da se jos ne zna porijeklo pozara. Da li je u pitanju terorizam ili samo puka slucajnost? Meni je zao kad se nesto desi ovako ali nadam se da ce se vrlo brzo istraziti slucaj da cemo znati zbog cega je doslo do pozara. Bilo bi mi krivo da su muslimani umjesani u ovo jer stvarno Crkve nisu krive i terorizmom se ne smije baviti niko. Ja sam jucer cestitao praznik pravoslavcima i smatram da svako mora imati savjesti i da cestita praznik nasoj braci krscanima. To je duznost svakog vjernika koji vjeruje u Boga.

A sta je sa onima koji i veruju i jesu MARSOVCI, da postoji samo Mars.:)

Pošto su u pitanju samo pravoslavne crkve mislim da je to djelo Vatikana koji je sve lijepo i brizljivo pripremio.A taj pravoslavni narod j kao i svugdje u svijetu vrlo naivan i uvijek vrlo lose obavijesten posto mu celnici brinu samo o tome da sto duze ostanu na vlasti i pljackaju vlastiti narod.A pravoslavlje kao autohtona religija mnogo smeta Novom svjetskom poredku.Vidite samo kako su pravoslavni prosli na Bliskom Istoku i Africi u ovim islamskim revolucijama:think::think::think:

A šta Vatikan ima od toga što će spaliti 3 crkve?
Vi stvarno mislite da je Vatikan tek neka obična primitivna šovinistička organizacija koja protivnika napada na tako očigledan način?

Meni uvek zao kad stara i lepa gradjevina propadne, ali osigurano je to.

Elem crkva je izgradjena kao protestanstka,otkupljena 1942 od SPC jer su se fini zitelji iselili iz naselja i tad je taj deo NY bio kraj crvenih fenjera :lol:

od 1963 je pod zastitom USA kao spomenik.

Mita kaže da je kupio Velimirović?
Kako je to moguće ako je kupljena 1942. godine? :think:

1111111111111112rf-620x330.jpg

Канадски политичар шокирао: Паљење православних цркава је био сатанистички ритуал!
2. маја 2016.

Отава – Канадски политичар Рејмонд Велибер обратио се данас јавности након што је широм света започето паљење српских цркава.

Он је у свом шокантном обраћању изнео своју верзију приче. Наиме, Велибер тврди да је 1. мај поред православног Усркса уједно и важан дан у календару сатанизма јер се тада прославља „Дан ватре“ или „Ритуал светлости“.
Он је на свом твитер налогу рекао да ће га многи нападати због теорија завера али да је чињеница да цркве нису случајно изгореле и то баш на тај дан.

Приредио Дејан Марић

Слободни Медији

1111111111111112rf-620x330.jpg

Канадски политичар шокирао: Паљење православних цркава је био сатанистички ритуал!
2. маја 2016.

Отава – Канадски политичар Рејмонд Велибер обратио се данас јавности након што је широм света започето паљење српских цркава.

Он је у свом шокантном обраћању изнео своју верзију приче. Наиме, Велибер тврди да је 1. мај поред православног Усркса уједно и важан дан у календару сатанизма јер се тада прославља „Дан ватре“ или „Ритуал светлости“.
Он је на свом твитер налогу рекао да ће га многи нападати због теорија завера али да је чињеница да цркве нису случајно изгореле и то баш на тај дан.

Приредио Дејан Марић

Слободни Медији

Susedi sa zapada bi na ovaj tvoj komentar napisali "Velikosrpska provokacija"
Nije širom sveta započeto paljenje "srpskih crkava" nego su zapadljene 3 pravoslavne crkve od kojih je samo 1 srpska i 1 pravoslavni manastir,

Дилејо, ту цркву је Владика Николај Велимировић откупио од протестаната - и под заштитом је као значајна грађевина...... па нећу ваљда да се радујем што је Српска црква СПАЉЕНА НА УСКРС 2016.

А Грачаница ће бити спашена - НЕ БРИНИ!!!

:heart:

U Americi postoji sekta koja vjeruje u vanzemaljce i pokusavaju ujediniti sve vjere da su kobajagi imale dodira sa vanzemaljcima.

A toooo, pa mi i jesmo bogovi , ono , vi nas zemljani tako zovete, samo...pre izvesnoga vremena , poceli ste da verujete u AMORFNOGA - nepostojecega doga...

i sto je veoma vazno ubijate se u ime onoga ., ciji je veci..a svi oni nose ALJINE.

A šta Vatikan ima od toga što će spaliti 3 crkve?
Vi stvarno mislite da je Vatikan tek neka obična primitivna šovinistička organizacija koja protivnika napada na tako očigledan način?

Vatikan i Britanija sa izvrsiteljem Amerikom stoje iza svega u svijetu koji se naziva i smatra globalnim.Slabo si obavijesten druze.......

Back