tuzan narod

u cemu je problem

• verovatno je problem u njima

• Hrvati su najbolji u svemu pa im svako zavidi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hrvate najvise vole srpski politicari . Oni oh obozavaju, a stide se sopstvenog naroda . A i sam Srpski narod vise voli Hrvate nego sami sebe . tako je vecinom srpski narod i glasao . Glasajuci za Tadica , Srbi su pokazali da obozavaju Hrvate , a preziru sve stio je njihovo , to jest Srpsko .

Svaki politicar koji letuje u Hrvatskoj radi za hrvatsku obavestajnu policiju , to jest hrvatski je agent .

Hrvate najvise vole srpski politicari . Oni oh obozavaju, a stide se sopstvenog naroda . A i sam Srpski narod vise voli Hrvate nego sami sebe . tako je vecinom srpski narod i glasao . Glasajuci za Tadica , Srbi su pokazali da obozavaju Hrvate , a preziru sve stio je njihovo , to jest Srpsko .

Svaki politicar koji letuje u Hrvatskoj radi za hrvatsku obavestajnu policiju , to jest hrvatski je agent .
Па ниси управу...мислим, јесте Срби су веома наивни и има доста оних који су му дали глас на тој основи...али не заборави, дсс+радикали+спс су имали већину...друга ствар је то што је Гљива корумпирани љигавац....значи, Србија није гласала за усташе...а тек неће.;)

Za to su Slovenci sami zaslužni.
Ali ti se ne moraš brinuti. Ti si Mađar!

idi u njemačku tamo češ shvatiti koliko vredi hrvat, manje ko nigger.

a ne sekiram se što misle narod sa prosječnim iq od 92, koji je zabrinjajoč i zannstvenicima

Šta ću Njemačkoj? Pa nisam Slovenc da mi Švaba određuje vrednost!
IQ koliki god bio u Hrvata, opet je minimalno 50% veći nego u Slovenca.

I stvarno bi mogao da naučiš artikulirati to svoje laprdanje.
Gotovo si nerazumljiv! :hahaha::hahaha:

normalno
hrvati i nemate vrijednosti, samo vredi more kod vas koji ipak nije više vaše , imate samo kamenje
ali u intelektualnosti ne bi, jer otrkivate neke atlantide koje su računalnički hoax
100 hrvata 300 čudi
zna se što s eučini kada mujo ide sa slovenije u hrvatsko
obe zemlje imajo večji iq

Па ниси управу...мислим, јесте Срби су веома наивни и има доста оних који су му дали глас на тој основи...али не заборави, дсс+радикали+спс су имали већину...друга ствар је то што је Гљива корумпирани љигавац....значи, Србија није гласала за усташе...а тек неће.;)

Naravno Sofija . U pravu si . Samo sam malo rezigniran i razocaran ... Bas sam gledao onaj Tadicev nastup na HTV .

Moraju osetiti sta znaci biti sikaniran i gurnut u zapecak.Nisam osvetoljubiva ali uvek kazem da ono sto ti nekome radis moze ti se vratiti kao bumerang,stoga uvek treba dobro razmisliti pre donosenja takvih odluka.Ne zalim nikoga.Svako neka kusa ono sto skuva sam sebi.Meni je samo zao sto mi kusamo uvek sto nam drugi skuvaju.;)

nelupaj vecina je bila za patriote ali sad SPS je izdao narod i prikljucio se BoTi.

normalno
hrvati i nemate vrijednosti, samo vredi more kod vas koji ipak nije više vaše , imate samo kamenje
ali u intelektualnosti ne bi, jer otrkivate neke atlantide koje su računalnički hoax
100 hrvata 300 čudi
zna se što s eučini kada mujo ide sa slovenije u hrvatsko
obe zemlje imajo večji iq

Evo ga opet ovaj Pokemon! :hahaha:

Kao prvo, nemoj generalizovati ceo jedan narod, to govori koliki si kreten.

Nije baš tako da ih niko ne vole. Ne vole ih oni koje oni mrze.
Dakle Hrvati ne vole Srbe, zbog srpske manjine koju su imali u Hrvatskoj.
Slovence ne mrze, tu je već mišljenje podeljeno, kao i Bošnjake.

Moja slobodna procena:
70% Hrvata ne voli Srbe
25% Hrvata ne voli Italijane
40% Hrvata ne voli Slovence
25% Hrvata ne voli Bošnjake.

!

Milsim da je situacija malo drugacija i da:
99% Hrvata ne voli Srbe
sto se Italijana tice tu ne bih znao pa ajde neka bude tih tvojih 25%
sto se Slovenaca tice ..moguce da je ta cifra ali ona se povecava u zadnje vreme
75% Hrvata ne voli muslimane samo sto oni sa njima imaju malo specifican odnos tj vole da ih koriste za svoje prljave poslove tako da zbog toga kao ispada da manji procenat Hrvata ne voli muslimane ali to je lazna slika ..cak verovatno i preko 75% Htvata ne voli muslimane.

roggy da

pikachu!!

zanimivo kako samo hrvatima svi nešto žele okraditi slovenci srbi muslimani talkani bosanci črnogorci
ja bi se pitao da niste vi oni koji kradejo.

ali taljani oni žele smao malo
phhaa
on žele nazad dalmaciju zadar istro

roggy da

pikachu!!

zanimivo kako samo hrvatima svi nešto žele okraditi slovenci srbi muslimani talkani bosanci črnogorci
ja bi se pitao da niste vi oni koji kradejo.

ali taljani oni žele smao malo
phhaa
on žele nazad dalmaciju zadar istro

nedo im bog da mi pipnu Knin j.ebacu im mater.sve drugo neka im otmu.ma bre nek oni odatli idu do Zagreba A mi odavde :super: (puste zelje).:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back