Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mirka, jel znaš nešto o Utopia World hotelu?
Izgleda sjajno, kao dvorac opasan zidinama
Interesuje me da li neko ima iskustva sa putovanjem iz Beograda za Tursku autobusom; koje agencije preporucujete, koje su za izbjegavanje? Koliko se dugo putuje (znam da to uglavno zavisi od zadrzavanja na granici, ali makar orijentaciono)?
Planirali smo da idemo avionom, ali kako sada stvari stoje, finansijska situacija nam mozda i nece dozvoliti varijantu tri avio-karte (suprug, ja i sin od 4,5 godine)+takse, tako da istrazujemo sve mogucnostiHvala!
Interesuje me da li neko ima iskustva sa putovanjem iz Beograda za Tursku autobusom; koje agencije preporucujete, koje su za izbjegavanje? Koliko se dugo putuje (znam da to uglavno zavisi od zadrzavanja na granici, ali makar orijentaciono)?
Planirali smo da idemo avionom, ali kako sada stvari stoje, finansijska situacija nam mozda i nece dozvoliti varijantu tri avio-karte (suprug, ja i sin od 4,5 godine)+takse, tako da istrazujemo sve mogucnostiHvala!
Planiram ove godine da idem prvi put u Tursku na more i to u Kusadasi. Citajuci tekstove o Kusadasiju na raznim sajtovima i forumima, nekoliko stvari mi je ostalo nejasno:
1) Kakve su plaze u Kusadasiju i da li se na neke placa ulaz?
2) Koliko kostaju Dolmusi od centra do plaza i uopste da li oni naplacuju po kilometru ili kako vec?
3) Da li je istina da su cene u marketima visoke, da je voda skupa?
4) Da li je skup nocni provod i s kojim mestom na kojem ste jos bili bi se mogao porediti? Kakve su cene alkohola u kaficima, a kakve u marketima
5) Koliko otprilike kosta vecera za dvoje u nekom pristojnom restoranu?
6) Da li postoje neke skrivene plaze u okoline Kusadasija i da li je do njih moguce doci dolmusima?
HVALA UNAPRED!!!
LJUDI HOCE LI MI NEKO RECI NESTO O SARIMSAKLIJU ILI AGENCIJI HOLIDAY KRIZIRAM VREME ISTICE TREBA DA REZERVISEM ARANZMAN.
Jedna moja drugarica bila je u Parizu sa njima, kaze da je bilo ok, a sto se tice Sarimsaklija pogledaj i sajt agencije Azur, mislim da nemas razloga za brigu, pozzLJUDI HOCE LI MI NEKO RECI NESTO O SARIMSAKLIJU ILI AGENCIJI HOLIDAY KRIZIRAM VREME ISTICE TREBA DA REZERVISEM ARANZMAN.