Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Jesi li saznala jos nesto o Antaliji ili kom drugom mestu? A kakvo je more uopste?Banjalučanka:Za Antaliju ne znam kakav je noćni život samo sam čula da je skuplja jer je južnije.Ja sam bila u Kušadasiju prošle godine i noćni život je super kao i ponuda turističkih atrakcija.Želim ti lijep provod gdje god da odeš i ponesi više filmova za fotoaparat.
:wink:
Koliko su losi hoteli sa dve zvezdice? Meni samo treba krevet, cista posteljina i kupatilo, hrana i prateci sadrzaji su mi nebitni. Je'l bio neko u Kusadasiju u hotelu sa ** ili **+ ?sade011:Po meni je bolje da dolmusima ides do manjih ali daleko lepsih plaza nego sto su Kustur(koja je meni malo smor), Ladies beach(ona je jos i vrlo lepa)...Veliki i ozbiljni hoteli imaju svoje plaze pa ne moras da se smaras sa dolmusima, ali su to hoteli sa oko 4 zvezdice. Inace je Kusadasi malo mesto i hoteli su uglavnom mali .Imaj u vidu da oni sa 2 zvezdice i nisu nesto, vec da je najbolje da ides u one sa 3 ili ako imas para sa vise...U svakom slucaju lepo se provedi!
,A DA SE VRATIM NA HOTEL S DVE **:stvarno nista im ne fali,ako povedete racuna i odete u proveren hotel s dve zvezdice(SUN,PELIKAN ITD) videcete da im nista ne fali,da imaju male bazene,da su sve sobe klimatizovane,da se ciste svaki dan,kupatila su skroz ok,hrana klasika....Nema razloga da se daju pare na neke fensi hotele kad je to uzalud,bezpotrebno...JOS JEDNA STVAR:BOLJE JE UZETI HOTEL U CENTRU JER LAKSE JE PREKO DANA ISCIMATI SE BUSICIMA DO PLAZE(I MENJATI IH SVAKI DAN) A NOCU BITI U SAMOM CENTRU ZA SHOPING I IZLASKE, NEGO BITI U HOTELU NA PLAZI JER SI TAD OPET VEZAN ZA TU PLAZU A UVECE PO NOCI MORAS DA SE PATIS I TRAZIS BUSEVE DO CENTRA,OVAKO KAD SI VEC U CENTRU MOZES DA IZADJES KAD GOD,I DA SE VRATIS KAD GOD JER SU HOTELCICI NA PET MINUTA OD CENTRA.....Estella:Koliko su losi hoteli sa dve zvezdice? Meni samo treba krevet, cista posteljina i kupatilo, hrana i prateci sadrzaji su mi nebitni. Je'l bio neko u Kusadasiju u hotelu sa ** ili **+ ?sade011:Po meni je bolje da dolmusima ides do manjih ali daleko lepsih plaza nego sto su Kustur(koja je meni malo smor), Ladies beach(ona je jos i vrlo lepa)...Veliki i ozbiljni hoteli imaju svoje plaze pa ne moras da se smaras sa dolmusima, ali su to hoteli sa oko 4 zvezdice. Inace je Kusadasi malo mesto i hoteli su uglavnom mali .Imaj u vidu da oni sa 2 zvezdice i nisu nesto, vec da je najbolje da ides u one sa 3 ili ako imas para sa vise...U svakom slucaju lepo se provedi!
,A DA SE VRATIM NA HOTEL S DVE **:stvarno nista im ne fali,ako povedete racuna i odete u proveren hotel s dve zvezdice(SUN,PELIKAN ITD) videcete da im nista ne fali,da imaju male bazene,da su sve sobe klimatizovane,da se ciste svaki dan,kupatila su skroz ok,hrana klasika....Nema razloga da se daju pare na neke fensi hotele kad je to uzalud,bezpotrebno...JOS JEDNA STVAR:BOLJE JE UZETI HOTEL U CENTRU JER LAKSE JE PREKO DANA ISCIMATI SE BUSICIMA DO PLAZE(I MENJATI IH SVAKI DAN) A NOCU BITI U SAMOM CENTRU ZA SHOPING I IZLASKE, NEGO BITI U HOTELU NA PLAZI JER SI TAD OPET VEZAN ZA TU PLAZU A UVECE PO NOCI MORAS DA SE PATIS I TRAZIS BUSEVE DO CENTRA,OVAKO KAD SI VEC U CENTRU MOZES DA IZADJES KAD GOD,I DA SE VRATIS KAD GOD JER SU HOTELCICI NA PET MINUTA OD CENTRA.....Estella:Koliko su losi hoteli sa dve zvezdice? Meni samo treba krevet, cista posteljina i kupatilo, hrana i prateci sadrzaji su mi nebitni. Je'l bio neko u Kusadasiju u hotelu sa ** ili **+ ?sade011:Po meni je bolje da dolmusima ides do manjih ali daleko lepsih plaza nego sto su Kustur(koja je meni malo smor), Ladies beach(ona je jos i vrlo lepa)...Veliki i ozbiljni hoteli imaju svoje plaze pa ne moras da se smaras sa dolmusima, ali su to hoteli sa oko 4 zvezdice. Inace je Kusadasi malo mesto i hoteli su uglavnom mali .Imaj u vidu da oni sa 2 zvezdice i nisu nesto, vec da je najbolje da ides u one sa 3 ili ako imas para sa vise...U svakom slucaju lepo se provedi!
samantha:moze li mi neko reci da li je bolji izbor antalija ili kusadasi, gdje je bolji nocni zivot? mnogo hvala
marija323:Ma ja sam bila prosle godine u Kusadasiju,u hotelu sa dve zvezdice,i idem ponovo 29.jula opet u hotel s dve zvezdice,
Yiiiipeeeey!
Imacu drustvo 29.
Tasa_amst:Znam jedino da je plaza sljunkovita i da je Oludeniz previse mali, minijatura od mesta, tako da je mojim prijateljima sa detetom od 2 god bilo jako dosadno, svaki dan bio je isti, mada, kazu, da je za decu lepo."
Tasa_amst:Znam jedino da je plaza sljunkovita i da je Oludeniz previse mali, minijatura od mesta, tako da je mojim prijateljima sa detetom od 2 god bilo jako dosadno, svaki dan bio je isti, mada, kazu, da je za decu lepo."
papipipipopi:Cao. Moja drugarica je bila u Fetijama! Ja sam gledala slike i mnogo toga po agencijama, i ja hocu da idem tamo, kazu svi da je prekrasno - naravno za ljude koji vole mirniji odmor i prirodu!
Da, isla sam avionom, aranzman je kostao oko 380 evra, a to ukljucuje avionski prevoz, hotel sa **+, polupansion, tursku vizu, aerodromske takse u Bg i u Izmiru, transfer od Izmira do Kusadasija, troskove agencije (bez ekskurzija). Za trosak tamo mi je bilo i vise nego dovoljno 200 evra (osim ako neces da kupujes kozne jakne, zlato i slicno).apotekarka:Koliko su koštali aranžmani i jesi li išla avionom?
Iskreno, nisam cula za te hotele, ne znam gde se nalaze.apotekarkin_muz:Hvala na informacijama. Znaš li nešto o hotelima Kusasun i Justiniano Ada?