Turska

• Začetnik teme Začetnik teme Arijan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na nekom forumu sam procitala da je u Sarimsakliju voda toliko hladna da moze da ti se desi da ti kupanje bude svedeno na minimum........ima li neko iskustva sa tim....a u Kusadasiju sam bila pre dve godine bila smestena na Kustur plazi...i u vodi je bilo toliko mulja i trave da smo seli u dolmuse i vozili se redom po plazama na zalost uglavnom je svuda bilo isto jedino si na Ledis beach mogao da nadjes jedan mali deo koji nije bio pod travom ....ja to ne volem

U tom predivnom Sarimsakliju sam bio sa porodicom od kojih je najmladji clan bio 11 meseci pre mesec dana znaci od 25.6.2010 do 5.7.2010.taj najmladji clan po imenu filip nije izlazio da nepreterujem da kazem vise ali najmanje sat vramena sam se igrao sa detetom u vodi,koji je urlao kad god sam ga iznosio iz vode pa sam morao da ga vracam jos malo .To ko ti je rekao i gde si to cula za hladnu vodu u sarimsakliju je cista LAZ al ne mala vec velika,temperatura vode se kretala od 26 do 29 stepeni jer mi smo posle sat vremena izlazili sa skuvanim prstima i na nogama i rukama.u sarimsakliju kako sam cuo od ljudi koji vec 4 godinu dolaze tamo za redom, se desava u toku leta samo 3 kisna dana i ako ti se desi da se bas ti zadesis u ta tri dana u bilo kom hotelu vracaju ti pare od tih dana.nasa ocena za sarimsakli je cista 10-ka i malo je biti 10 dana sledece godine idemo 20,jer je kao i more em sto je toplo em sto da nije slano mogo bi covek da ga i pije koliko je cisto

jos da nezaboravim preko EURO TURSA IZ NISA VISE NIKAD smradovi su prvo hteli da nam uvale u hotelu berk sobu koja nije uopste onakva kakvu ti je reklamiraju kad gledas na netu.Kada je dosao trenutak uvece kad se moja supruga srete:evil: sa njihovim predstavnikom popularnom barbarom i kad im se n....... keve ujutru nas je na recepciji cekala nova lepsa soba :whistling:.A da nepominjemo sto ljudi naplacaju decu po 25 posto od cene a to u turskoj nigde nevazi deca 12 godina nigde neplacaju,znaci to sto nam naplacuju decu ovde u srbiji za letovanje u turskoj TO JE CISTA NASA SRPSKA KRADJA od strane agencija i da nepricam o nekom dinarskom delu koji su nam ukrali od 12000 dinara a isli smo sopstvenim prevozom odnosno autom.znaci EURO TURS IZ NISA ZABORAVITE DA POSTOJI MOJA OCENA -1

Poslednja izmena:
jos da nezaboravim preko EURO TURSA IZ NISA VISE NIKAD smradovi su prvo hteli da nam uvale u hotelu berk sobu koja nije uopste onakva kakvu ti je reklamiraju kad gledas na netu.Kada je dosao trenutak uvece kad se moja supruga srete:evil: sa njihovim predstavnikom popularnom barbarom i kad im se n....... keve ujutru nas je na recepciji cekala nova lepsa soba :whistling:.A da nepominjemo sto ljudi naplacaju decu po 25 posto od cene a to u turskoj nigde nevazi deca 12 godina nigde neplacaju,znaci to sto nam naplacuju decu ovde u srbiji za letovanje u turskoj TO JE CISTA NASA SRPSKA KRADJA od strane agencija i da nepricam o nekom dinarskom delu koji su nam ukrali od 12000 dinara a isli smo sopstvenim prevozom odnosno autom.znaci EURO TURS IZ NISA ZABORAVITE DA POSTOJI MOJA OCENA -1

...sledecci X hotel rezervishesh preko net-a i reshio si sve probleme...

Evo ja nasla neki sajt sa hotelima u Sarimsakliju.

http://www.sarimsaklida.com/sarimsaklidaen/oteller.html

Pretpostavljam da je rezervisanje isto kao i u svim drugim hotelima, mailom ili ako ne pretstavlja veliki trosak moze i telefonom, jos ako znate engleski ili ruski jos bolje.
Mislim da ovde postoje i slike hotela i soba, pa izabereta sta vam se svidja i period u kom zelite da budete tamo i onda kontaktirate sa nima.

Poslednja izmena:
U tom predivnom Sarimsakliju sam bio sa porodicom od kojih je najmladji clan bio 11 meseci pre mesec dana znaci od 25.6.2010 do 5.7.2010.taj najmladji clan po imenu filip nije izlazio da nepreterujem da kazem vise ali najmanje sat vramena sam se igrao sa detetom u vodi,koji je urlao kad god sam ga iznosio iz vode pa sam morao da ga vracam jos malo .To ko ti je rekao i gde si to cula za hladnu vodu u sarimsakliju je cista LAZ al ne mala vec velika,temperatura vode se kretala od 26 do 29 stepeni jer mi smo posle sat vremena izlazili sa skuvanim prstima i na nogama i rukama.u sarimsakliju kako sam cuo od ljudi koji vec 4 godinu dolaze tamo za redom, se desava u toku leta samo 3 kisna dana i ako ti se desi da se bas ti zadesis u ta tri dana u bilo kom hotelu vracaju ti pare od tih dana.nasa ocena za sarimsakli je cista 10-ka i malo je biti 10 dana sledece godine idemo 20,jer je kao i more em sto je toplo em sto da nije slano mogo bi covek da ga i pije koliko je cisto

daj ne preteruj, majke ti, svi su lazovi, a ti si super:roll:
pricas kao da zivis tamo godinama a ne sto si bio 10 dana pa ti se potrefila topla voda
ako 100 ljudi kaze da je tamo voda hladna, a samo par je naletelo na toplu, onda je voda tamo generalno hladnija nego drugde

ok stjurate:mazi:
trebao si sve lepo tako da napishesh
to stvarno nije u redu
sad ce drugi znati za ubuduce da ukoliko biraju kushadasi, da zaobidju hotel dias

a na stranu to sa huseionom i hotelom,
kako si se proveo na letovanju:)

Kusadasi me nije odusevio sa moram i plazama. Ipak mi je Grcka no1 sa tim.
Ali odlicna stvar u Kusadasiju je shoping. Ludilo dobra garderoba da pristoju cenu. Ako neko zeli dobro da se obuce neka ode tamo. Na primer odlicnu mjicu mozete da kupite za 5e, a farmerke za 10e.
Nije bilo lose na ovom odmoru, ali bilo je i boljih letovanja :)

Procitala na jednom od foruma da su u Sarimsakliju jake struje koje nose hladnu vodu.....znas ono sto ljudi sto cudi ali meni se ta ideja sa Sarimsaklijem dopala nije daleko kao Kusadasi a dopadaju mi se Turski hoteli, mozes sebi priustiti pristojan hotel za male pare, znaci sledece godine Sarimsakli i jos nesto slazem se deset dana je jako malo....hvala na detaljnom odgovoru i ako ima neka slika za priloziti...

Meni su, pre par godina, u agenciji preporucili Sarimsakli, ali sam i ja, na vise foruma, procitala da je to vazdusna banja i da je voda cak 10-tak stepeni hladnija nego u drugim mestima. S druge strane, mamine prijateljice bile su ove godine tamo i odusevljene su (uzgred, one su odusevljene i Nei Porijem). :eek: Izgleda kako se kome zalomi. Negde sam procitala i da je mesto krajnje dosadno.
http://webcache.googleusercontent.c...a&cd=3&hl=en&ct=clnk&gl=hr&lr=lang_sr|lang_en

Poslednja izmena:
Meni su, pre par godina, u agenciji preporucili Sarimsakli, ali sam i ja, na vise foruma, procitala da je to vazdusna banja i da je voda cak 10-tak stepeni hladnija nego u drugim mestima. S druge strane, mamine prijateljice bile su ove godine tamo i odusevljene su (uzgred, one su odusevljene i Nei Porijem). :eek: Izgleda kako se kome zalomi. Negde sam procitala i da je mesto krajnje dosadno.
http://webcache.googleusercontent.c...a&cd=3&hl=en&ct=clnk&gl=hr&lr=lang_sr|lang_en

kako za koga niko nije isti i sve zavisi sta ko ocekuje i za koje pare

Procitala na jednom od foruma da su u Sarimsakliju jake struje koje nose hladnu vodu.....znas ono sto ljudi sto cudi ali meni se ta ideja sa Sarimsaklijem dopala nije daleko kao Kusadasi a dopadaju mi se Turski hoteli, mozes sebi priustiti pristojan hotel za male pare, znaci sledece godine Sarimsakli i jos nesto slazem se deset dana je jako malo....hvala na detaljnom odgovoru i ako ima neka slika za priloziti...

pa evo neka slicica i verovatno bi beba bila mirna da je hladna voda kao sto pojedinci gore kazu

Prilozi

• DSC01715_resize.JPG
    DSC01715_resize.JPG
    89,4 KB · Pregleda: 27
  • DSC01674_resize.JPG
    DSC01674_resize.JPG
    57,7 KB · Pregleda: 28
  • DSC01704_resize.JPG
    DSC01704_resize.JPG
    98,7 KB · Pregleda: 28
daj ne preteruj, majke ti, svi su lazovi, a ti si super:roll:
pricas kao da zivis tamo godinama a ne sto si bio 10 dana pa ti se potrefila topla voda
ako 100 ljudi kaze da je tamo voda hladna, a samo par je naletelo na toplu, onda je voda tamo generalno hladnija nego drugde

moja beba od 11 meseci je bila po 2 sata u vodi a idi okupaj se pa budi i ti 100-prvi.Dok se u nesto neuveris netreba da tvrdis,a i verovatno posto nisi tamo ni bio zato ti ovo odbijam sto si reko da sam lazov na cistu tvoju glupost i slusanje drugih sta pricaju koji malo vise pametuju i slusaju i citaju sta drugi kazu.

Poslednja izmena:
Package tours Turkey offers you the best price and service in Istanbuland all Turkey. St. Sophie, Topkapi Palace, Blue Mosque, BasilicaCistern are only a minute away from our office. http://www.packagetoursturkey.com - http://www.touroperatoristanbul.com TTG - Package tours turkey provide all kind of Turkey Tours such as Cappadocia, Ephesus, Gallipoli, Troy, Pamukkale, Mediterranean.We're providing opportunity of having regular Blacksea tours to meet with green Blacksea uplands and also we're offering regular East Turkey tours which let you to dive in totally authentic East Culture and you to watch sunrise from Mountain Nemrut.

Back