Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na nekom forumu sam procitala da je u Sarimsakliju voda toliko hladna da moze da ti se desi da ti kupanje bude svedeno na minimum........ima li neko iskustva sa tim....a u Kusadasiju sam bila pre dve godine bila smestena na Kustur plazi...i u vodi je bilo toliko mulja i trave da smo seli u dolmuse i vozili se redom po plazama na zalost uglavnom je svuda bilo isto jedino si na Ledis beach mogao da nadjes jedan mali deo koji nije bio pod travom ....ja to ne volem
sa njihovim predstavnikom popularnom barbarom i kad im se n....... keve ujutru nas je na recepciji cekala nova lepsa soba
.A da nepominjemo sto ljudi naplacaju decu po 25 posto od cene a to u turskoj nigde nevazi deca 12 godina nigde neplacaju,znaci to sto nam naplacuju decu ovde u srbiji za letovanje u turskoj TO JE CISTA NASA SRPSKA KRADJA od strane agencija i da nepricam o nekom dinarskom delu koji su nam ukrali od 12000 dinara a isli smo sopstvenim prevozom odnosno autom.znaci EURO TURS IZ NISA ZABORAVITE DA POSTOJI MOJA OCENA -1jos da nezaboravim preko EURO TURSA IZ NISA VISE NIKAD smradovi su prvo hteli da nam uvale u hotelu berk sobu koja nije uopste onakva kakvu ti je reklamiraju kad gledas na netu.Kada je dosao trenutak uvece kad se moja supruga sretesa njihovim predstavnikom popularnom barbarom i kad im se n....... keve ujutru nas je na recepciji cekala nova lepsa soba
.A da nepominjemo sto ljudi naplacaju decu po 25 posto od cene a to u turskoj nigde nevazi deca 12 godina nigde neplacaju,znaci to sto nam naplacuju decu ovde u srbiji za letovanje u turskoj TO JE CISTA NASA SRPSKA KRADJA od strane agencija i da nepricam o nekom dinarskom delu koji su nam ukrali od 12000 dinara a isli smo sopstvenim prevozom odnosno autom.znaci EURO TURS IZ NISA ZABORAVITE DA POSTOJI MOJA OCENA -1
...sledecci X hotel rezervishesh preko net-a i reshio si sve probleme...
na koju foru daj neke smernice

Da li neko hoce da ispise koji su hoteli u Kusadasiju najbolji za porodicu sa decom i da su ALL
U tom predivnom Sarimsakliju sam bio sa porodicom od kojih je najmladji clan bio 11 meseci pre mesec dana znaci od 25.6.2010 do 5.7.2010.taj najmladji clan po imenu filip nije izlazio da nepreterujem da kazem vise ali najmanje sat vramena sam se igrao sa detetom u vodi,koji je urlao kad god sam ga iznosio iz vode pa sam morao da ga vracam jos malo .To ko ti je rekao i gde si to cula za hladnu vodu u sarimsakliju je cista LAZ al ne mala vec velika,temperatura vode se kretala od 26 do 29 stepeni jer mi smo posle sat vremena izlazili sa skuvanim prstima i na nogama i rukama.u sarimsakliju kako sam cuo od ljudi koji vec 4 godinu dolaze tamo za redom, se desava u toku leta samo 3 kisna dana i ako ti se desi da se bas ti zadesis u ta tri dana u bilo kom hotelu vracaju ti pare od tih dana.nasa ocena za sarimsakli je cista 10-ka i malo je biti 10 dana sledece godine idemo 20,jer je kao i more em sto je toplo em sto da nije slano mogo bi covek da ga i pije koliko je cisto
ok stjurate
trebao si sve lepo tako da napishesh
to stvarno nije u redu
sad ce drugi znati za ubuduce da ukoliko biraju kushadasi, da zaobidju hotel dias
a na stranu to sa huseionom i hotelom,
kako si se proveo na letovanju![]()

U tom predivnom Sarimsakliju sam bio sa porodicom od kojih je najmladji clan bio 11 meseci pre mesec dana znaci od 25.6.2010 do 5.7.2010.taj najmladji clan po imenu filip nije izlazio da nepreterujem da kazem vise ali najmanje sat vramena sam se igrao sa detetom u vodi,koji je urlao kad god sam ga iznosio iz vode pa sam morao da ga vracam jos malo .To ko ti je rekao i gde si to cula za hladnu vodu u sarimsakliju je cista LAZ al ne mala vec velika,temperatura vode se kretala od 26 do 29 stepeni jer mi smo posle sat vremena izlazili sa skuvanim prstima i na nogama i rukama.u sarimsakliju kako sam cuo od ljudi koji vec 4 godinu dolaze tamo za redom, se desava u toku leta samo 3 kisna dana i ako ti se desi da se bas ti zadesis u ta tri dana u bilo kom hotelu vracaju ti pare od tih dana.nasa ocena za sarimsakli je cista 10-ka i malo je biti 10 dana sledece godine idemo 20,jer je kao i more em sto je toplo em sto da nije slano mogo bi covek da ga i pije koliko je cisto
Izgleda kako se kome zalomi. Negde sam procitala i da je mesto krajnje dosadno.Meni su, pre par godina, u agenciji preporucili Sarimsakli, ali sam i ja, na vise foruma, procitala da je to vazdusna banja i da je voda cak 10-tak stepeni hladnija nego u drugim mestima. S druge strane, mamine prijateljice bile su ove godine tamo i odusevljene su (uzgred, one su odusevljene i Nei Porijem).Izgleda kako se kome zalomi. Negde sam procitala i da je mesto krajnje dosadno.
http://webcache.googleusercontent.c...a&cd=3&hl=en&ct=clnk&gl=hr&lr=lang_sr|lang_en
Procitala na jednom od foruma da su u Sarimsakliju jake struje koje nose hladnu vodu.....znas ono sto ljudi sto cudi ali meni se ta ideja sa Sarimsaklijem dopala nije daleko kao Kusadasi a dopadaju mi se Turski hoteli, mozes sebi priustiti pristojan hotel za male pare, znaci sledece godine Sarimsakli i jos nesto slazem se deset dana je jako malo....hvala na detaljnom odgovoru i ako ima neka slika za priloziti...
daj ne preteruj, majke ti, svi su lazovi, a ti si super
pricas kao da zivis tamo godinama a ne sto si bio 10 dana pa ti se potrefila topla voda
ako 100 ljudi kaze da je tamo voda hladna, a samo par je naletelo na toplu, onda je voda tamo generalno hladnija nego drugde
pa evo neka slicica i verovatno bi beba bila mirna da je hladna voda kao sto pojedinci gore kazu
evo jos