turska je velesila

Petar_FPN:
..posto je svet prosto odusevljen bosnjacima..bas primecujem kako svi mladi evropljani masovno citaju aliju izetbegovica..pretpostavljam da je on pravi primer za modernog politicara..hehehe
sad,bez dr.anja,okarakterisani su zlocinci a ne narod,kojih je pun qur.. i kod vas,tako da ne znam zasto mislis da stojih na nekoj visoj civilizacijskoj lestvici...malo je smesno..
"sad,bez dr.anja,okarakterisani su zlocinci a ne narod,kojih je pun qur.. i kod vas"
-----------------------------------------------------------
hm,sta reci..nego da je taj narod ispracao tenkove i kitio ih cvijecem..da idu ubijati i rusiti po Bosni.drugo,osamdeset posto tog naroda je krivo jer je podrzavalo tu politicku gamad u Srbiji..daklem,kakav narod takvi politicari i obratno..i ovih osamdeset posto su isto zlocinci..kod mene ta teorija nepali,druze..

nije 80%..
drugo,ne secam se nekog civilnog drustva u bosni oko mudzahedina...
jos 9.marta je srbija i pre nego sto je pocelo ustala protiv slobe,dok ste vi aliju do smrtu ispratili kao heroja...ma daj..mrzi me da se raspravljam o bosni..aj cao

vispak:
"sad,bez dr.anja,okarakterisani su zlocinci a ne narod,kojih je pun qur.. i kod vas"
-----------------------------------------------------------
hm,sta reci..nego da je taj narod ispracao tenkove i kitio ih cvijecem..da idu ubijati i rusiti po Bosni.drugo,osamdeset posto tog naroda je krivo jer je podrzavalo tu politicku gamad u Srbiji..daklem,kakav narod takvi politicari i obratno..i ovih osamdeset posto su isto zlocinci..kod mene ta teorija nepali,druze..
*ЕБЕМ ТИ АЛАХА И ИСЛАМ!!!

ЖИВЕЛА МАЈКА СРБИЈА!!!

flag_serbia.gif

Back