gost 46745
Veoma poznat
- Poruka
- 12.490
Kontiki definitivno
Odavno su izgubili svoje visoko rejting mesto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kontiki definitivno
Kontiki definitivno
ne bih da otvaram novu temu,a ne znam gde da pitam.kakav je hotel jugobanka na kopaoniku.danas sam uplatila za zimovanje,ali u agenciji ne znaju bas mnogo.hvala
veruj mi da je to zaista macka u dzaku.nigde vise nema mesta na kopaoniku.velike agencije su me samo odkacinjale.ovo je tek otvorena agecija i zena se bas potrudila da mi nadje bilo sta.
Oki, ali ja bas ne razumem ljude koji idu na Kopaonik, kada za te pare mogu da odu u bilo koji evropski ski-centar i da uzivaju, a ne da ih neko "dere po usima"![]()
U svakom slucaju lepo se provedi na Kopu :-)
Putujte sa Argus-toursom i necete pogresiti jer su najbolji!!!!!!!!!!
Putujte sa Argus-toursom i necete pogresiti jer su najbolji!!!!!!!!!!
Jel zna neko kakva je Aurora travel? Sad bas razmatramo preko koje agencije da idemo u Grcku, pa smo kontali mozda Aurora, al bas nista ne znamo o njoj.
Odavno su izgubili svoje visoko rejting mesto![]()
Prezirem ovakve postove!
I da ... da dodam ... ako neko putuje za Tunis .. cuo sam da Nomad odlicno to radi pa cu preko njih ici ..Ja sam bio prosle godine preko njih u Pefkohoriju i bio sam zadovoljan. Smestaj je bio odlican (kuca Anthi), cena smestaja prihvatljiva, autobus konforan, devojka na stacionaru vrlo usluzna i profesionalna. Verovatno cu ici opet preko njih ove godine u Grcku osim ukoliko ne promenim destinaciju ... recimo Tunis jer sam cuo da je i tamo fino a i ne trebaju vize![]()
Pozdrav svima!!!!
Moj predlog, pogotovo za mlade ljude je Jungle Travel agencija.....posetite sajt www.jungletribe.com....:super:!!!
Bacite pogled, interesantno je !!!!![]()
Phantom der Nacht, bi mogla da poradi na svom netiquette-u, nisam skoro citao nesto sto me je vise iritiralo od njenih postova.
Rapsody vs. Grand !??? Da li zna neko sta je bolje za studentsku exkurziju?
Hvala!
Grand sigurno NE (pregledaj malo stare postove). Za Rapsody ne znam, nisam već dugo u miloj našoj Srbijici, ali koliko se sećam, to je vlasništvo porodice Karić.
Nije ti baš neki izbor .....