TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
veruj mi da je to zaista macka u dzaku.nigde vise nema mesta na kopaoniku.velike agencije su me samo odkacinjale.ovo je tek otvorena agecija i zena se bas potrudila da mi nadje bilo sta.

Oki, ali ja bas ne razumem ljude koji idu na Kopaonik, kada za te pare mogu da odu u bilo koji evropski ski-centar i da uzivaju, a ne da ih neko "dere po usima" ;)
U svakom slucaju lepo se provedi na Kopu :-)

e sad moram da se pravdam.ja sam godinama isla na jahorinu i bilo mi je super.ali...mesta vise nema,klinac mi je napunio 14 god,pa ne moze vise na moj pasos.a za njegov pasos treba doci ujutru u dva pred sup i kako sam cula ceka se mesec dana.pa tako spadoh ja na kopaonik.i tu sam jedva nasla mesta.bilo je jos par slobodnih soba u grandu.svetska kriza,a mesta po planinama vise nema.

Meni su najbolju uslugu ponudili iz Argus Toursa. Sa njima smo isli u ino destinacije.
Bili su povoljniji od većine a usluga dobra.
Medjutim pošto ne znate ili vam u agenciji ne daju tacan opis hotela koji vas zanima probajte na sajtu putovanje info.
Ukucajte mjesto i hotel pa cete pronaci sve od udaljenosti hotela, slike do komentara posjetilaca. To bih toplo preporucila svima, jer u agenciji vole malo "slagati" po tome pitanju.

Jel zna neko kakva je Aurora travel? Sad bas razmatramo preko koje agencije da idemo u Grcku, pa smo kontali mozda Aurora, al bas nista ne znamo o njoj.

Ja sam bio prosle godine preko njih u Pefkohoriju i bio sam zadovoljan. Smestaj je bio odlican (kuca Anthi), cena smestaja prihvatljiva, autobus konforan, devojka na stacionaru vrlo usluzna i profesionalna. Verovatno cu ici opet preko njih ove godine u Grcku osim ukoliko ne promenim destinaciju ... recimo Tunis jer sam cuo da je i tamo fino a i ne trebaju vize :)

Odavno su izgubili svoje visoko rejting mesto :thumbdown:

I dodao bih da jos udaraju po usima sa cenama. Ja sam zeleo da idem na Kubu preko njih i bili su najskuplji od svih agencija a pored toga bave se prljavim marketingom tipa kako imaju po 3 termina u mesecu i kako su sve popunjeni a to je laz jer blefiraju posto nema dovoljno interesovanja a program se realizuje samo ako ima odredjen broj putnika ... strasno!

Ja sam bio prosle godine preko njih u Pefkohoriju i bio sam zadovoljan. Smestaj je bio odlican (kuca Anthi), cena smestaja prihvatljiva, autobus konforan, devojka na stacionaru vrlo usluzna i profesionalna. Verovatno cu ici opet preko njih ove godine u Grcku osim ukoliko ne promenim destinaciju ... recimo Tunis jer sam cuo da je i tamo fino a i ne trebaju vize :)
I da ... da dodam ... ako neko putuje za Tunis .. cuo sam da Nomad odlicno to radi pa cu preko njih ici ..

Ima svakakvih agencija, ali i svakakvih ljudi.
Siguran sam da se za svaku (ili skoro svaku) pomenutu agenciju na ovoj temi mogu naci i pozitivni i negativni postovi, najbolje bi bilo kad bi se nasao neko dovoljno dokon, pa da sabere sve utiske, mozda bi se tek tada iz ove teme mogao izvuci neki zakljucak, makar statisticki.

Mali off topic.
Phantom der Nacht, bi mogla da poradi na svom netiquette-u, nisam skoro citao nesto sto me je vise iritiralo od njenih postova.

Phantom der Nacht, bi mogla da poradi na svom netiquette-u, nisam skoro citao nesto sto me je vise iritiralo od njenih postova.

Nisi video na televiziji toliko sveta koliko sam ja obišla, niti ćeš to stići do kraja života.

Radim u turističkoj industriji ( avio kompanije, vrhunske agencije, vrhunski hoteli) blizu 20 godina i DOBRO znam o čemu govorim.

P.S. nađi sebi devojku, pa ćeš biti manje frustriran, Playboy ipak nije pravo rešenje za mozak

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back