TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IMA komaraca i automobila !!??

NE MOGU da poverujem !

S T R A Š N O !!!

A ČAK ima i Grka ??? NEVEROVATNO !

A gazda nije ni lep i mlad, i čak, kojeg li bezobrazluka, ne uslišava želje dama ?

NE, pretvaraću se da je sve ovo ružan san, ja u ovu priču NE VERUJEM.

Sad me mrzi(bila 2002 u ovom hotelu),ali ti se sch.pridruzujem u neverici...:nono:

I brinem...kakav li je gazda za ovo leto?To je "jako vazno" za moje letovanje:sad2:

Poslednja izmena od moderatora:
Vec sam,davno,reagovala na ovu "pricu"....

Mislim svakakvih komentara sam se nacitala ali ovaj je "vrh brate" :rotf: :rotf: :rotf:

I brinem...kakav li je gazda za ovo leto?To je "jako vazno" za moje letovanje:sad2:

Ne brini Vesna, sto se Nikosa tice, pa mogao bi da prodje :super:, ali za muski deo publike zena mu i nije nesto :thumbdown:

:bye::bye::bye:

Poslednja izmena od moderatora:
Dosta sam putovao i najviše sam dobrih iskustava imao sa KON-TIKi i agencijom "Conte". S tim što je Conte dosta povoljniji a pruža maksimalnu uslugu. Svakoj agenciji se dešavaju greške i neke stvari treba progledati kroz prste, ali ako želite da budete 100% sigurni onda Kon-tiki i Conte.

Ако обратите пажњу приметићете да је пун назив агенције Conte plus. У праву сте ако сте се замислили, јер је та агенција до пре неку годину била само Conte, док нису организовали ''бриљантну'' туру за Бугарску, где су туристи спавали по интернатима, уместо у планираним хотелима.

Дакле, јуче једна фирма, данас друга са малим додатком, колико ''да се власи не сете..''.

ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ!

П.С. Ако неко има могућности, нека објави све налазе туристичке инспекције у последњих пар година.

U pravu si-gledaju nam"kroz prste".Evo, necemo vise
s050.gif

Hej, i mi se pridruzujemo pitanju o AQUA TRAVEL-u :)
naime, uplatili smo aranzman za tasos, vila Aleksandra.
devojka mi sugerise da napisem i to da je veceras natasa miljkovic imala emisiju na temu agencije i prevare, ali ja mislim da to i nije toliko bitno :)
videli smo da agencija postoji od kraja prosle godine, sto ce reci da je bas mlada, pa bi bilo fino da neko ko je isao u majskim ili kasnijim terminima podeli iskustva.

I meni treba informacija, mada ja već nešto znam... :)
Prošle, znači 2007. i 2005. sam putovala u Nesebar sa Delfin travelom i bila oduševljena, tačno ono što smo uplatili smo i dobili, vile su bile tačno na mestu na kom su ucrtane na karti, stvarno je sve bilo cakum pakum! :)
E onda mi za Novu godinu stiže čestitka za n.g. i Božićne praznike, adresirana na moje ime i prezime ali od Aqua travel-a, piše ''nalazimo se na istoj adresi sa promenjenim nazivom (bivši Delfin travel)''. Na sajtu imaju npr za Bugarsku iste vile kao i prošle godine. Ja onda mislim da je to to, ali me malo koči što nisu u Yuti... Doduše putovala sam i sa agencijama koje su u Yuti pa je bilo ne daj Bože!

ako je neko imao iskustva sa agencijama Filip Travel i Kofer Travel (ime ne obecava, zato i pitam) neka pise.
Islo bi vece drustvo na Zakintos, pa cisto da znamo sta da ocekujemo...

Hvala unapred.

I ja se prikljucujem ovom pitanju i zahvaljujem unapred da ako neko ide sa kofer travelom napise iskustvo. to bi mi jako znacilo jer ja idem pocetkom avgusta sa istom na zakintos...:lol:

nisam imao snage da citam ovih milion stranica, ali da kazem i svoje iskustvo.
prosle godine smo devojka i ja putovali za tunis preko agencije follow me. prvo sto mi je palo na pamet pa to je jugopetrolova agencija, nece tu biti sve ok garant, ali prevarih se. osoblje im je ljubazno, katalog im je vrhunski za nase uslove (bolji nisam video), i sto mi se jako svidja kod njih , recimo ako je neki hotel u tunisu ili bilo gde drugo kategorisan sa 5*, oni ispod opisa hotela daju svoj komentar i svoju ocenu zvezdica, jako pohvalno.
kad smo dosli u tunis bio nam je promenjen hotel zbog prebukiranosti, ali dobili smo bolji hotel koji je bio jedno 80 eura skuplji po aranzmanu od naseg, tako i za to sve pohvale.
devojka koja je bila ispred agencije u tunisu je dolazila kad je bilo dogovoreno i prvi dan je ostavila broj telefona na koji smo mogli da je dobijemo uvek.
sve u svemu, jako pozitivno iskustvo sa agencijom follow me i za sada ih necu menjati.

ps. jedna vazna napomena za tunis, nikako ne uzimajte hotele od 3* zvezdice jer su losi, a razlika izmedju 3* i 4* zvezdice je do 100 eura ali hoteli, plaze, usluga, hrana je neuporedivo bolja
ja sam bio u hotelu marhaba palace u port el kantaui-ju i bilo je fenomenalno

eto toliko i sretan put ko putuje :)

Pozdrav svima, nisam znala koliko je tesko opredeliti se za agenciju dok nisam videla da je bukvalno isti smestaj u ponudi vise razlicitih agencija. I taman smo suzili izbor na par vila u Asprovalti, Nei Vrasni i Neos Marmarisu, a ja i dalje ne znam preko koga da idem. U opciji su: Alba Graeca (Asprovalta), Kim Travel (Nea Vrasna, imaju vise lepih vila, bar na slici...), Club Paradiso (Neos Marmaras) vile Stefanos i Muses, i eventualno Travelland (Neos Marmaras) vila Tzina ili tako nekako. Razmisljam i o GPR International za Krf, ali mi je mnogo 20 sati u autobusu, a nekako su svima aranzmani avionom ili preskupi ili ocajni... :roll: Kakva su vasa iskustva sa bilo kojom od ovih agencija? Veliko hvala za bilo kakvu informaciju, ja do sada nista nisam cula o vecini njih. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back