TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro....POVEROVAO SAM TI....samo mi smisli novi nick.....

P.S.Podneću ja to !
Kad su već banovali Codemakera i Galinija ( HVALA na komplimentima da sam to u stvari JA).....ja sam tu SITAN igrač i neće me biti žao !

P.S. 2 ŠTA si im dala kao protivuslugu ?

Molila bih te da ne uzimas Codemakera u usta. On sa ovim nema nikakve veze.
Laku noc.

...nikada nisam kacila...

Djurko mornarko, sad sam tek na osnovu gornje recenice zakljucio da si zensko.

Nov sam na forumu i ne znam vas jos sve. Po nicku bi se reklo da si musko, a po avataru da si zensko. Kad sam te u postu gore pitao sta si, nije mi bila namera da te uvredim, vec stvarno nisam znao u kom rodu da ti se obracam.

Hoce li ti smetati ako te budem oslovljavao sa "Djurka"?

Čekaj malo Kojo, brate viteže ....

Na ČIJOJ si ti uopšte strani ???

Možda si i TI u stvari JA, samo to još ne znaš !

Vitez Koya je UVEK na strani PRAVDE !!!

NE, JA nisam TI, ali si TI mozda "DekiM", a mozda si i onaj "Pametniji od svih". Stil pisanja vam je slican, vredjanje vam je svojstveno (tebi manje, Dekiju i Pametnjakovicu vise), a i nekako se uvek nadjete na istoj temi.

Ovaj deco...a gde ste vi zalutali...tema je AGENCIJE..POHVALITE POKUDITE..BLA BLA BLA,...a ne pohvalite ili pokudite ostale forumase...
bad_egg.gif

Slazem se Mirka ! ! !

Ja u subotu uplatio aranzman u Sartiju za nas cetvoro (supruga, dve klinceze i ja) preko Astra travela, a sad trazim aranzman samo za suprugu i mene za septembar, verovatno na Tasosu ili Lefkadi, ako ne nadjem nesto trece sto ce mi se vise svideti.

Ako neko zna koja jos agencija, pored Belvija, radi Lefkadu, neka javi.

Opet on... pa covece rakao sam ti zayebi kadu, dodji na Tasos ta pravimo talase, turnir u macevanju...

zdravo drugari...

potrebna mi korektna agencija preko koje bih otishla u predsezoni u grchku i to iskljuchivo aranzzman avionom...

nisam imala prilike da odem na sajam, pa da vidim ponude, a primetila sam da vecina agencija josh uvek nije stavila ponude za leto 2008....

takodje, interesuje me koje je ostrvo grchke najtoplije, poshto nemam ideje gde bih ishla, a potebno mi je da bude toplo, da bude relativno lepo i da bude naseljeno tj. obavezno da ima dom zdravlja ili tako neshto...

hvala!!! :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back