TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zcpr4:
Planiram da putujem u Tunis, pa gledam ponude...
albagraecatravel.co.yu, zatim famozni Kontigi i Argus, potom Folow Me... sve manje vishe slicne ponude i slicne cene.. na razliku od 20-30 eura gore dole bash i ne obracam paznju... ako vidite vecu razliku negde, javljajte :)

Interesuje me iskustvo ljudi koji su putovali preko njih, odnosno iskustva o Tunisu uopste (Hamamet, Yasmin, Suse, Port..), sta izabrati, da li je istina minimum 4 zvezdice ili i tu ide varijanta "sta te zapadne"... i slicna pitanja.

Uopste, please, navedite svoja iskustva i sa kojom agencijom ste isli u Tunis.

Hvala unapred na pomoci,
Vlada

Moja preporuka : samo Yasmin Hammamet, i to --samo preko Kon Tikija (iako na zalost nisam isla preko njih)..A hoteli su ti tamo svi sa 4 i 5 *, samo jedan ima 3, tako da i nemas neki izbor ;) A Tunis uopste nije skup ..

Poslednja izmena od moderatora:
BeCha ns:
JEL NEKO PUTOVAO SA BOJAN-TURSOM IZ N.S.?

Nazalost ja! Putovao sam u Bugarsku, do tamo je manje vise bilo sve ok, jedina zamerka u putu do tamo je sto smo krenuli oko 14h iz novog sada a stigli oko 12h po Bugarskom vremenu(a nismo se dugo zadrzavali na granici) sto je jako dugo s obzirom da sa vecinom agencija je polazak oko 17h i dolazak oko 9, 10 pre podne! Sobe su gde smo bili smesteni su manje-vise ok ali je frizider bio pokvaren i to nikog od organizatora nije zanimalo! Polazak je trebao da bude 18, u 17 i 50h moja 2 drugara i ja dolazimo na dogovoreno mesto za polazak a ono svi vec u busu i cekaju samo nas i kao nesto *****! Pa nisam im ja kriv sto su postavili autobus ranije, ja sam stigao na vreme! A da ne pricam o tome sto katastrofalno odradili raspored sedenja da smo svi sedeli u povratku razdvojeni jer su oni pokupili neke dve porodice koje nisu bile sa nama u putu, devojka koja je bila vodic je sedela ceo put do Novog Sada na stepenicama! Na nekih 200 km do Sofije se pokvarila struja u busu i tako smo do granice isli bez svetala, mogao nas je neko udariti samo tako! U Sofiji nas je policija zaustavljala na svakom cosku, ukupno 24 puta(ja brojao) da bi na kraju uz policajsku pratnju sa sve upaljenim rotacionim svetlima bili "ispraceni" iz Sofije! Nekako smo se dogegali do restorana Atlantik koji je blizu granice gde su nas sacekali majstori koji su oko 2 sata popravljali bus! Kad su napokon popravili bus nastavili smo pu ka Novom Sadu koji je bio manje vise ok, s tim da nisu stali ni na jedno mesto gde se mogla popiti kafa ili pojesti nesto! Kratko i jasno "I da mi plate ne bih isao ponovo sa njima"!
P.S. Autobus im nema klimu nego se automatski otvori deo krova i tako hladi!!! :roll:

labradorka:
Ja samo mogu iz licnog iskustva da vas posavetujem da zaobilazite agenciju Relax u sirokom luku!
Oni su u decembru prvi izbacili katalog sa sve terminima letenja dok su se ljudi iz drugih agencija na to krstili i tvrdili nam da JAT tek pred kraj januara izbacuje listu letenja.Kada sam na sajmu uzela novi katalog doticne agencije smene su bile u skroz drugim terminima!A mi zapeli da idemo na Kos preko njih zato sto su nudili uglavnom apartmane,hoteli nas nisu zanimali!
I tako mi,sredinom maja uplatimo aranzman preko njih za 9.avgust!
Pre dva dana nam je javljeno iz agencije da nema dovoljan broj putnika (do puta ostalo skoro mesec i po!) i da od naseg puta nema nista! A pare tek za 15 dana!!!
E onda smo mi digli frku,malo pretili medijima i pare su nam sutradan ujutru bile na racunu!
Elem, od Kosa ove godine nista, posto su druge agencije rasprodale avgust,mada ga planiramo od decembra.
Juce smo uplatili Lefkadu..
Elem,nas zakljucak je da nije bio problem u nedostatku putnika vec su oni verovatno prodavali nesto sto nisu ni imali..moguce da nisu imali termin kod Jat-a (napamet su pisali termine letenja,cak i tacan sat sto se inace saznaje dan,dva pre samog leta) ili vec dogovor sa gazdama apartmana..
Nudili su oni nama Krf u zamenu ali ni u ludilu nebi pristali da posle svega letujemo preko njih!
Eto tako, pa hoce nek proba!:)
koliko ja znam termini su pomereni za samo jedan dan npr. 3 za 4. A stvarno mi je zao sto necete otici na Kos, stvarno ne znam sta je to sa Relaxom

Hedonist021:
Nazalost ja! Putovao sam u Bugarsku, do tamo je manje vise bilo sve ok, jedina zamerka u putu do tamo je sto smo krenuli oko 14h iz novog sada a stigli oko 12h po Bugarskom vremenu(a nismo se dugo zadrzavali na granici) sto je jako dugo s obzirom da sa vecinom agencija je polazak oko 17h i dolazak oko 9, 10 pre podne! Sobe su gde smo bili smesteni su manje-vise ok ali je frizider bio pokvaren i to nikog od organizatora nije zanimalo! Polazak je trebao da bude 18, u 17 i 50h moja 2 drugara i ja dolazimo na dogovoreno mesto za polazak a ono svi vec u busu i cekaju samo nas i kao nesto *****! Pa nisam im ja kriv sto su postavili autobus ranije, ja sam stigao na vreme! A da ne pricam o tome sto katastrofalno odradili raspored sedenja da smo svi sedeli u povratku razdvojeni jer su oni pokupili neke dve porodice koje nisu bile sa nama u putu, devojka koja je bila vodic je sedela ceo put do Novog Sada na stepenicama! Na nekih 200 km do Sofije se pokvarila struja u busu i tako smo do granice isli bez svetala, mogao nas je neko udariti samo tako! U Sofiji nas je policija zaustavljala na svakom cosku, ukupno 24 puta(ja brojao) da bi na kraju uz policajsku pratnju sa sve upaljenim rotacionim svetlima bili "ispraceni" iz Sofije! Nekako smo se dogegali do restorana Atlantik koji je blizu granice gde su nas sacekali majstori koji su oko 2 sata popravljali bus! Kad su napokon popravili bus nastavili smo pu ka Novom Sadu koji je bio manje vise ok, s tim da nisu stali ni na jedno mesto gde se mogla popiti kafa ili pojesti nesto! Kratko i jasno "I da mi plate ne bih isao ponovo sa njima"!
P.S. Autobus im nema klimu nego se automatski otvori deo krova i tako hladi!!! :roll:

U ******, vi bas niste imali srece. Ma ima da ih napusim najstrasnije ako ne bude klime u busu :twisted: . I ja idem u Bugarsku,e sad za duzinu putovanja i nije mi toliki problem jer smo otprilike toliko putovali zadje 3 godine kada smo isli. Samo da mi je smestaj ok. a za sat-dva duzeg putovanja manje-vise
Nadam se da necemo biti toliki baksuzi kao vi :)
Hvala na informacijama.

Putovao sam preko Halo travela iz Nisa u Budvu.Rekli su da idemo u vilu 350m od mora,da imamo rucak u restoranu (u kome za njih nikad nisu culi),da je prevoz luksuznim turistickim autobusom koji kosta 3000 din.(dok kod drugih kosta 2200 din.).Kada smo najzad stigli nista od toga,smestili su nas u neku drugu vilu oko 1 km.od plaze,rucak u restoranu koji je ispod kategorije(kao i hrana)...
Sve u svemu teska PREVARA.

Moja preporuka izbegavajte HALO TRAVEL.

Koliko su turisticke agencije ozbiljne kad povedu grupu turista na letovanje to je opste poznato u zemlji Srbiji.Prosle godine smo sa ovom beogradskom agencijom putovali na krf.Uzeli su nam silne pare a da nam nista nisu omogucili.Premestali smo se iz autobusa u autobus,nismo imali sta da jedemo iako smo platili polupansion,iskljucivana je i voda i struja u hotelu jer gospoda iz agencije nisu platile agenciji za usluge.Bilo je jos neprijatnosti....Zato dragi forumasi pazljivo birajte agenciju s kojom putujete i obavezno potpisite Ugovor, da bi eventualnu stetu mogli da nadoknadite.Pozdrav

Slažem se da TREBA upozoriti ostale da ne nasedaju....

Jedna stvar IPAK ne stoji u tvom postu.

Treba da bude JAKO OZBILJAN dug hotela prema Grčkoj državi da bi im isključili struju i vodu. To i kada urade, NEĆE uraditi u jeku sezone, osim ako je gazda definitivno bankrotirao, ili otišao u zatvor. Ma, ne verujem ni tada.....

Jednostavno NE MOGU da poverujem !

U Grčkoj je svako svakom dužan, ali se to lepo i civilizovano rešava.
I ako je ta agencija ostala dužna hotelu, SVI problemi koji su nastali prema vama datiraju od BAREM godinu dana ranije.

Sve ovo pišem iz istog razloga, da vas ne bi agencije zamajavale nekim izgovorima.

Što ono kažu '' DUŽAN KO' GRČKA ''

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back