TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
VIVA travel je ubedljivo najgora agencija preko koje sam letovao do sada.Znam da putnici mogu biti "razmazeni"i ovakvi i onakvi ali prenecu vam svoja iskustva pa vi ocenite da li bi to sto se desilo vama predstavljalo problem ili ne.Letovao sam na kefaloniji termin 31.08.2015 do 11.09.2015. uplatio sam preko VIVE jer jako malo agencija radi Kefaloniju a dok sam uspeo da skupim pare jos je samo kod njih bilo slobodnog mesta.Problemi su krenuli na samom startu,kasnili smo pola sata a s obzirom da je vecina putnika stigla ranije neki kao ja su cekali na vrucini duze od sat vremena.Po ulasku u autobus su nas obavestili da WC ne moze da se koristi i da mora da se ceka pauza da bi se obavila mala ili velika nuzda.Za putovanje od 25 sati nedostatak WC za malu nuzdu je veliki problem.Naravno u toku noci je bilo ljudi koji nisu mogli da izdrze pa su uz veliku muku svadju i pominjanje familije uspeli da nateraju vozaca da stane i da im omoguci da izadju napolje.Kada smo stigli na trajekt eto novog problema,morali smo da iznesemo stvari iz busa da ih ubacimo na trajekt a na ostrvu nas ceka drugi autobus koji nas razvozi po vilama.Od svih stvari koje su se desile ova me je najvise iznervirala,jer presedanje niko nije pominjao.Da sam znao da cu morati da vucem stvari promenio bi ili agenciju ili odrediste.Vuci moje torbe,zenin kofer,frizider,rance itd itd uz i niz stepenice na trajektu nije ni malo prijatno,a ni lako.Stigosmo na ostrvo,stvari napolje pa ponovo u bus pa lagano po vilama.Po povratku autobus nije stao cak ni blizu luke tako da smo sa trajekta morali sve stvari da vucemo pa minimum kilometar da bi dosli do busa koji je stajao u sred nicega.Naravno bilo je onih koji su se bunili i trazili da autobus pridje trajektu ali gospodja vodic nije mogla da ih dobije na telefon.Dodjosmo do busa,sunce upeklo svi se raspali od onog teglenja stvari kad vozaca nigde,konacno se javili na telefon javili da su u sopingu i da dolaze za pola sata.Nista,cvarenje na suncu dok gospoda ne dodju.Agencija je spojila smene sa Zakintosa i Kefalonije,to je bio haos.Vise ljudi vise stvari,pun WC kofera(opet naravno ne moze da se koristi)prolaz izmedju sedista je licio vise na trim stazu nego na autobus.Na granici Grcke i Makedonije su nas sve izbacili iz autobusa na kisu na sat vremena pod izgovorom da autobus mora da se dopuni gorivom a niko od putnika ne sme da bude u autobusu prilikom te operacije.Ne znam,mozda sve ovo nekome ne bi bio problem ali mene su poprilicno iznervirali jer sam godinu dana stedeo da bih otisao na to letovanje i najmanje sto sam ocekivao to je da ispune svoju stranu ugovora,da budu ljubazni i da bar za sve ono sto nas je snaslo usput dobijem bar jedno izvinjenje.Niti izvinjenja,niti ljubaznosti a ni trunke profesionalizma.A pare znaju da uzmu.

Apsolutno se slažem sa tobom! Nigde gore agencije, neljubaznijih ljudi i nepouzdanijeg organizatora!
A kad putujete u inostranstvo, to vam je katastrofa!
Putovala sa njima 2 puta (ne znam šta mi bi da drugi put idem preko njih) i ne zna se kad sam gore prošla. Više nikad, ni da mi daju džabe! A vi kako hoćete.

evo i da ja kazem svoje utiske za proslogodisnje letovanje u Grckoj, dugo pratim forum i donekle mi je pomogao da se odlucim za letovanje, pa smo se prosle godine odlucili za stavros,u grckoj. zaista prelepo mesto za odmor,isli smo u julu, imali smo lepo vreme, bilo je dosta ljudi uglavnom srba. i mogu reci da u stavrosu ima sve ono sto treba da ima jedno letovaliste, ima ogromnu plazu,pescanu, uvece gde da se proseta, bezbroj prodavnica i vecernje zabave.nama se svidelo, bili smo smesteni u vili Stela u platanama i taj deo stavros je najlepsi jer ima uredjeno setaliste uz platene a plaza je u hladu i ima tri beach bara, ova kuca gde smo bili je fenomenalna, ima dva nivoa, odlicna za porodice sa decom, blizu plaze, malo uvucena od glavne ulice, tako da je mirno uvece za spavanje, novi apartmani, stvarno odlicni, isli smo preko turisticke agencije bay travel i stvarno su fenomenalni, i organizacija i kuce su im super a vecina se nalazi bas u platanama. tako da smo i ove godine odlucili za isto mesto i isti apartman, rezervisali smo na vreme pa smo dobili i dodatni popust kao proslogodisnji putnici, sto me je bas prijatno iznenadilo i obradovalo, sve pohvale

ah zaboravi da kazem nesto o smestaju, ova vila gde smo bili smesteni, stvarno je fenomenalna, ima dva nivoa, za cetveroclanu porodicu sa decom super, kuhinja lepo opremljena, namestaj nov, cisto, lepo, a nama se dopalo sto je malo uvučena od glavne ulice, a opet blizu plaze, i centra stavrosa, do kruznog toka nema ni 100 metara, a tu je odmah jako dobra pekarica, sa odlicnim pecivima, stvarno je dobar i polozaj i unutrasnjost kuce, nadam se da sam bar malo pomogla

Veliki pozdrav svima i molila bih za informacije :) Naime zadne dve godine sam sa suprugom ljetovala u Grčkoj i pošto smo mi iz Banja Luke nemamo neki baš izbor nego nam ostaju agencije koje sarađuju sa agencijama iz Beograda.Do sada smo išli sa Argusom i ok su bili ali mi nedostaje taj 1 dan jer je kod nih 9 noćenja. Sad imamo priliku da idemo preko Odeon agencije ili Sabra. U pitanu je Tasos. Molim vas da mi kažete vaša iskustva i saznanja o tim agencijama. Hvala puno..

Preko Odeona su moji prijatelji isli prosle godine u Pefkohori i smestaj im je bio katastrofa,em su im dali studio a platili su app sa jednom spavacom sobom,em je sve bilo krajnje siromasno i zapusteno. I nije pomagalo ni to sto su se zalili,bilo je "to ti je sto ti je" Naravno,u Beogradu su im pokazali slike ali one nisu odgovarale stanju na terenu :aha:

Za Sabru nikad nisam cula lose kritike,jako dugo rade,jedan jedini put kad sam isla preko agencije isla sam preko njih. Pre 22 godine doduse,al znam da je gazda isti koji je bio i tad i da sve ovo vreme rade konstantno.

Hvala puno na odgovoru, danas smo malo obilazili agencije ali nam čudno što traže uplatu nekog dinarskog dijela kod nekih čak i do 60 e više nego cijena u katalogu :roll: pa sad gledamo isplatili li nam se...

pa to ti je igranka sa agencijama...uvek taj dinarski deo
i stvarna cena kostanja apartmana kod njih bude cena kostanja po osobi
uglavnom

ako ikako mozes,probaj da izbegnes agencije,mozda neces proci jeftinije al bar ces imati mnogo vecu mogucnost izbora :)

Zdravo svima! Da li mi neko moze reci nesto o agenciji SKI AND SUN TRAVEL?

Hmmm.... teshko cesh ovako, dobiti zeljenu informaciju! :worth:

Zashto lepo ne pitash konkretno, shta Te zanima?!

To je verovatno, neki lokalni sub-agent?! Pogledaj shta pishe u voucher-u.... ko je organizator putovanja?

To napishi u narednom pitanju, kao i drzavu.... mesto... vilu/hotel, koji Te konkretno zanimaju.... tada mozesh ochekivati odgovor!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back