gaganasimic89
Početnik
- Poruka
- 21
Hvala vam puno, ima milion postova ovde, da vise ne znam ni sta citam ni o cemu citam
hvala jos jednom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
VIVA travel je ubedljivo najgora agencija preko koje sam letovao do sada.Znam da putnici mogu biti "razmazeni"i ovakvi i onakvi ali prenecu vam svoja iskustva pa vi ocenite da li bi to sto se desilo vama predstavljalo problem ili ne.Letovao sam na kefaloniji termin 31.08.2015 do 11.09.2015. uplatio sam preko VIVE jer jako malo agencija radi Kefaloniju a dok sam uspeo da skupim pare jos je samo kod njih bilo slobodnog mesta.Problemi su krenuli na samom startu,kasnili smo pola sata a s obzirom da je vecina putnika stigla ranije neki kao ja su cekali na vrucini duze od sat vremena.Po ulasku u autobus su nas obavestili da WC ne moze da se koristi i da mora da se ceka pauza da bi se obavila mala ili velika nuzda.Za putovanje od 25 sati nedostatak WC za malu nuzdu je veliki problem.Naravno u toku noci je bilo ljudi koji nisu mogli da izdrze pa su uz veliku muku svadju i pominjanje familije uspeli da nateraju vozaca da stane i da im omoguci da izadju napolje.Kada smo stigli na trajekt eto novog problema,morali smo da iznesemo stvari iz busa da ih ubacimo na trajekt a na ostrvu nas ceka drugi autobus koji nas razvozi po vilama.Od svih stvari koje su se desile ova me je najvise iznervirala,jer presedanje niko nije pominjao.Da sam znao da cu morati da vucem stvari promenio bi ili agenciju ili odrediste.Vuci moje torbe,zenin kofer,frizider,rance itd itd uz i niz stepenice na trajektu nije ni malo prijatno,a ni lako.Stigosmo na ostrvo,stvari napolje pa ponovo u bus pa lagano po vilama.Po povratku autobus nije stao cak ni blizu luke tako da smo sa trajekta morali sve stvari da vucemo pa minimum kilometar da bi dosli do busa koji je stajao u sred nicega.Naravno bilo je onih koji su se bunili i trazili da autobus pridje trajektu ali gospodja vodic nije mogla da ih dobije na telefon.Dodjosmo do busa,sunce upeklo svi se raspali od onog teglenja stvari kad vozaca nigde,konacno se javili na telefon javili da su u sopingu i da dolaze za pola sata.Nista,cvarenje na suncu dok gospoda ne dodju.Agencija je spojila smene sa Zakintosa i Kefalonije,to je bio haos.Vise ljudi vise stvari,pun WC kofera(opet naravno ne moze da se koristi)prolaz izmedju sedista je licio vise na trim stazu nego na autobus.Na granici Grcke i Makedonije su nas sve izbacili iz autobusa na kisu na sat vremena pod izgovorom da autobus mora da se dopuni gorivom a niko od putnika ne sme da bude u autobusu prilikom te operacije.Ne znam,mozda sve ovo nekome ne bi bio problem ali mene su poprilicno iznervirali jer sam godinu dana stedeo da bih otisao na to letovanje i najmanje sto sam ocekivao to je da ispune svoju stranu ugovora,da budu ljubazni i da bar za sve ono sto nas je snaslo usput dobijem bar jedno izvinjenje.Niti izvinjenja,niti ljubaznosti a ni trunke profesionalizma.A pare znaju da uzmu.
Filip travel? Zna li neko nesto o ovoj agenciji? Putovala bih sa njima prvi put u zivotu pa ako ko ima kakvog iskustva sa njima neka podjeli sa mnom? Hvalaaaa
Hvala puno na odgovoru, danas smo malo obilazili agencije ali nam čudno što traže uplatu nekog dinarskog dijela kod nekih čak i do 60 e više nego cijena u katalogupa sad gledamo isplatili li nam se...
Zdravo svima! Da li mi neko moze reci nesto o agenciji SKI AND SUN TRAVEL?
Cao svima, mi smo se odlucili ove godine za Nei pori. Zapala nam je za oko agencija Hedonic Travel pa nas zanima da li ima neko iskustva sa tom agencijom? Videli smo da je clanica Yute i da li bi to trebalo da znaci da je ta agencija ok. Hvala.
Odobrene su vam 3 poruke koje ste poslali.Posaljite i cetvrtu i nalog ce vam biti aktiviranSmesna sam sama sebi, ali stvarno zelim da mi ovi ljudi kazu svoja iskustva da bi mi bilo lakse da se opredelim za destinaciju i agenciju.