nocnost
Početnik
- Poruka
- 33
nocnost:Pa ne znam bas..Prosle godine smo bili od 20.septembra na Tasosu preko agencije Robinson, u takodje apartmanskom smestaju, priblizno istog nivoa kao i ove na Krfu. Samo...TAMO JE SVE BILO CISTO! Kad kazem da nam je kupatilo bilo prljavo na Krfu, mislim neoprana solja koja vonja ko stala, ne losa infrastruktura kanalizacije ostrva, mislim muzgavi lavabo, mislim isprskana vrata kojecime, paucina i prasina i ako to nije previse ne znam sta je. I na Tasosu svakodnevno je dolazila spremacica i odnosila smeca- nikakvi portfisi, djubravnici i uradi sam ciscenje Da se razumemo daleko od bilo kakvog luksuza i udobnosti, zato smo ove godine i odabrali Relax, ne bi li dobili vise od "slovenacke agencije" a dobili smo manje u lepsoj reklami. I nije tacno da se sobe ne ciste u toj vili na Krfu, pri odlasku tete su se razletele po sobama sa deterdzentima, kantama, krpama. Dakle moze se, samo malo preskoce neku turu, nismo imali srece.![]()
Mislim da se kod nas svasta provlaci kao pristojno, za ocekivati i sta da se radi.Nivo smestaja koji podrazumeva cistocu, udobne krevete neku neupadljivu, minimalnu uslugu cistacica, NISU LUKSUZ, nego ono sto se placanjem aranzmana dobija- sta vise pri prodaji istog garantuje. Pranje sobe, kupatila, potraga za kontejnerima, zuljanje pri spavanju, nije ni za hostel a kamo li apartmanski smestaj.
Zato mi je definitivno jasno, kada Grci kazu "tu su Srbi", misle "to je nikakav smestaj ali za njih, puna kapa". Sami smo krivi sto verujemo domacim agencijama.
Zaboravih da kazem najbitnije, na Tasosu smo imali luksuz tuskabine sa zavesom i verovali ili ne BAZEN ! I sve to za 100e, dvokrevetnog apartmana za 10 dana.