To sam pokushavao sve vreme, za Argus da kazem!

Da skrenem paznju, na moguce 'dobre namere'. Kako opet, mi putnici nebi bili izigrani?!
Evo, zashto ne verujem u dobre namere Argusa?!
Chetri godine zaredom.... ovo je peta.... kako pratim, izmedju ostalih i
Argusove cenovnike. Za Jonske destinacije. konkretno. Imam i sachuvane, skoro sve te cenovnike.
Slozicete se... kurs evra, skoro da je potpuno isti.... od 2011. godine, do danas. Pa i da nije.... evro je evro! Cene su u evrima.
2011. Argus je za sopstveni prevoz ili spajanje smena, umanjivao 40E.
.... za Pargu, na primer. Tako da sam konkretno, u Vili Poseidon platio 88E za poslednje dve smene (69E+59E=128E-40E=88E).
2012. Argus je sve te paket aranzmane, podigao za 10E po smeni.
2013. Nije podizao cene, ali u paket aranzman
vishe ne ulazi zdravstveno osiguranje, niti trajekt (za one koji putuju na ostrva)
2014. Vishe
ne umanjuje 40E, za sopstveni prevoz ili spajanje smena.... vec 20E.
Daklem?!
2014. Isti onaj, Argusov Paket aranzman, za Pargu bi bio: 79E+69E=148E-20E=128E + zdravstveno osiguranje 20-tak eura, za 18 nocenja19 dana.
Znachi, od 88E 2011. godine.... to isto bi 2015. (u Pargi) bilo, 'samo" 148E! Trichavih 60E vishe!
Zar 2015.... josh trebam da verujem u Argus.... ili da posumnjam, u njegove dobre namere?!
Ja sam skontao, da je tamo... neko.... debelo pogubio kompas (postao nezajazljiv).... i ochekujem da 'pukne'! Kada ce se to desiti, ne znam.... ali ja ne zelim da budem u toj poslednjoj grupi, ispaljenih?!
- Pogotovu shto sam se pre dva meseca, lichno uverio da je Argus u Pargi (poshto sve vreme, nju uzimam za primer) 'izgubio' vecinu vila, jer tamo kazu.... nije dugo placao njihov zakup, pa su mu otkazali. Ako su mene lagali, za razloge.... i ja lazem vas?!
Sada ce verovatno, neko pomisliti da sam paranoichan.

Ok!

Shta da vam kazem.... putujte i dalje, ali se nemojte chuditi, ako vas.... tamo.... negde, izbace iz hotela/vile ili zatraze, da platite u keshu.... tu, na licu mesta.... a to se sigurno nece desiti zbog moje 'paranoe', vec zbog bezvrednog vouchera?!
Zato sam i pominjao "Dafiment Banku". Ona je u pochetku sve redovno isplacivala.... pa i kamate.... a chak i kada je prestala, ljudi su i dalje nosili pare, sve misleci na debele kamate, koje ce "dobiti"!
Shto se agencija i avio-kompanija tiche.... svi se bore, za shto veci broj putnika, i pritom uopshte nisu nezni!

Ko ima 'jacheg mentora', dobija veci deo kolacha?!

Svuda u svetu je tako i to me ne brine.... brine me samo, da se 'kola ne slome' na nashim ledjima!!!!