ok. prenesi u temu Tasos
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bezimeni77:Eto vidish, dve potpuno razlicite priche o jednoj agenciji.
Ja se zato i borim da se ne donose olako zakljuchci iz jednog opisa forumasha koji dodje nadrndan sa odmora, umesto raspolozen.
DjuraMornar:E...a jos nesto...simptomaticno a kao mala digresija...
Nevezano sa Anom ali ona me opet podsetila...
Da li primecujete da su zene te koje se cesce bore za svoja prava kada su ovakve i sl. stvari u pitanju..?
Muskarac je tu "po strani " ...i nece da se mesa.....mozda malko "iz prikrajka" ali u sustini radje bi da na sve zaboravi...dok zena obicno ide do kraja....
Mislim srecem se sa sl. situacijama svojih prijateljica i generalno zena oko mene svaki dan.....sve su "fajterke"....a nekad bi bas bilo lepo da tvoj muskarac ,umesto tebe ..."polomi nekome nos " ;-)
Bezimeni77:Cekaj, pa ispricaj nam svoje iskustvo, da znamo i mi ostali. To "sve najgore" nam nista ne znaci!
webmajstor:Da, da, reklama je cudo. Ja sam za ovu agenciju cuo preko interneta i vecina stvari za nju je bila pozitivna ali sada shvatam da je to samo iz razloga jer vecinu ljudi "mrzi da pise" kao sto to vec videh negde u ovom postu. Mene nije mrzelo da se registrujem i da ja kazem koju rec u veze ove agencije.
Naime, pre par dana sam dosao sa Rodosa u aranzmanu ove agencije. Smestaj u studiju relativno dobar (u ponudi kaze "Studiji imaju sobu sa kuhinjom, kupatilo i terasu te su klimatizovani..." http://yu.relax.si/default.asp?pageid=1001&rlxkat=335&rlxakc=10 .) ali prvi dan odmah lose iznenadjenje - klima se dodatno placa 7 eura po danu a to nigde nije pisalo (na svu srecu kuhinja i terasa su bili ukljuceni u cenu aranzmana). Ok, nema veze platim to za 9 dana jer smo prvi dan stigli u 23:00 ali placam prenociste a ne dnevni boravak, zar ne? . Nakon toga sve je proteklo u redu, mada sam od ostalih ljudi koji su bili sa nama cuo lose stvari u vezi rada ove agencije, prvernstevo u vezi usluge prilikom pravljenja rezervacije, a i ja sam imao slicna iskustva. Svoju rezervaciju sam pravio tri puta preko telefona jer svaki put nje nije bilo u komjuteru pa sam konacno morao da odem u agenciju i tek prilikom uplate aranzmana uspeo da ugrabim "poslednje mesto za taj smestaj, jer da sam dosao malo kasnije verovetno bio bio rasprodat". Zaboravih da napomenem da zivim u inostranstvu i da je to bio razlog sto sam pravio rezervaciju peko telefona. OK, da ne duzim mnogo poslednji dan je doslo do najveceg razocarenja. Apartmane smo morali da napustimo u 12:00, a avion je po rasporedu trebao da poleti u 23:00. Imam 10-o mesecnu bebu i suprugu koja je u 6 mesecu trudnoce, ali ipak smo se nekako organizovali da citav dan provedemo na +36 napolju. Toga dana popodne saznajemo od ljudi koji su takodje dosli preko ove agencije i koje smo sreli u gradu da avion kasni 4 sata. Znaci krece u 3 ujutru. Na kraju avion je krenuo u 4 ujutru. Znaci 16 sati na ulici i na aerodromskim klupama sa bebom a video sam jos mnogo roditelja sa decom koji su od svojih plata izdvojili 200 eura + takse samo da svoji decu ne bi izlozili malteretiranju voznje autobusom a doziveli smo nesto sto je mozda trajalo duze nego voznja autobusom. Naravno, niko iz ove agencije nije udostojio da se izvini, da kaze bilo sta.
Eto, verujem da ima jos ljudi sa takvim iskustvima zato ako vas ima nemoj da vas mrzi da kazete koju rec jer to sto je ovo "strana agencija" nemora da znaci da se radnici u njoj ponasaju u skladu sa "stranim" kodeksom ponasanja.
jasnavek:Tako ti je to svuda u Grckoj, kupatila su svuda takva, retko gde se ima cak i zavesa oko tusa, a ti apartmani se uopste ne ciste od strane vlasnika, nego u svim apartmanima stoje portvisi i djubrovnici pa gosti sami ciste, a peskiri i posteljina se menjaju na 5-7 dana. Na zalost, u Grckoj je kanalizaciona mreza ne losa, nego ocajna, tako da cesto i smrdi. Verovatno je samo u malobrojnim hotelima velikih svetskih lanaca drugacije - bolje. Ali, Grcka je takva, i mi je volimo zbog Mediteranskog mora koga nema nadaleko.....