Bezimeni77
Primećen član
- Poruka
- 573
Kad krecete na put i gde na kraju idete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pajamaca:gde ste bili smešteni?
Bezimeni77:Cekaj, 31.08. koje godine?
Ana Na More:I znam o cemu pricas. Tako smo svih ovih gosina nesto kretali da promenimo i nista.
Kazi mi, da li je tim agencijama nekada bilo zao nas? Ne sumnjam da im je tesko, ali je i svima nama bar 50-85% posto teze. U stvari, lakse... za toliko para.
I jos, ti super uslovi za putnike su toliko super da mi nikako nije jasno zasto ima ovoliko nezadovoljnih ljudi?
hasek:A u kavezu - ZVERI - turističke agencije - čekaju da rastrgnu plen - jadne, napaćene turiste koji su godinu dana skupljali parice, odricali se svega i svačega, planirali, dovijali se - ne bi li priuštili dečici da osete magiju mora.
Bezimeni77:Mozda nalestis i na bajat, ali ko ti je kriv sto ga nisi pipnuo ili pitao prodavacicu od kada je...
Ana Na More:Ili si mozda i pitao, pa ti prodavacica rekla da je svez i divan, ali nije mogla da zna da je znojavom pekaru upala obrva u brasno, koja ti se posle zakacila medj' zube :shock:
Ne moze bas sve da se predvidi, Bezimeni77 ;-)
Ne,bila sam u Mini house apartmanima koji su jako lepi...V70:Molim te reci mi gde si bila na Tasosu, ime vile i opis (da li si bila u vili Tereza)
princezza:Ako te zanima izgled apartmana reci pa cu okaciti u temi Tasos...
A sto se temeckih veceri tice toga nema sem seo relax pravi zurke za svaku turu koja dodje sa besplatnim picem tj. koktelima za devojke i bude jako lepo...