Trotter
Zainteresovan član
- Poruka
- 149
ovakve stvari će biti sasvim normalna stvar dok ne rasture jat i monopolističku kliku oko njega. imaju svega 19 aviona pa sad ti vidi kako tih 19 aviona treba da pokrije sve redovne linije plus sve čartere. zato su se i usrali što je dinkić navalio da ih rasturi dovođenjem rajana germanwingsa i sl. naravno, ovakve stvari se dešavaju i zapadnim kompanijama - kašnjenja, polasci u 2 ujutru, ali treba napomenuti da za polaske u 22h i povratke u ponoć cena čartera nije 260E već znatno niža. vrlo često na recenzijama možete pročitati kako je čovek svesno platio avion za rodos ili krit u 3 ujutru sa računicom da će se malo više namučiti ali će povratnu kartu platiti 60-tak E.
naše agencije se uglavnom vade na jat što delom i jeste tačno, ali se onda postavlja drugo pitanje - ako let sledeće ture iz bg kreće u npr 18h (što znači da ja letim nazad oko 21h), zbog čega sam napustio apartman u 10h. ako je agencija bukirala smeštaj, zar ne određuju oni kada će putnici napuštati sobe. mogu da razumem da takva stvar ne može biti stvar za pogađanje u pitanju hotela, ali me niko ne može ubediti da to nije moguće uraditi kod apartmanskog smeštaja. ovako nemamo izbora... ma samo da nam skinu šengen, pa book preko neta i sam svoj majstor...
naše agencije se uglavnom vade na jat što delom i jeste tačno, ali se onda postavlja drugo pitanje - ako let sledeće ture iz bg kreće u npr 18h (što znači da ja letim nazad oko 21h), zbog čega sam napustio apartman u 10h. ako je agencija bukirala smeštaj, zar ne određuju oni kada će putnici napuštati sobe. mogu da razumem da takva stvar ne može biti stvar za pogađanje u pitanju hotela, ali me niko ne može ubediti da to nije moguće uraditi kod apartmanskog smeštaja. ovako nemamo izbora... ma samo da nam skinu šengen, pa book preko neta i sam svoj majstor...