TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
SIGORE, PROBAJ NEKAKO DA NAPLATIŠ NEKAKVOM DODATNOM USLUGOM tu razliku u ceni...ne znam šta da ti kažem, stvarno je bezveze, kapiram te potpuno...:?

btw. jao Petka meni nije na pamet palo da se žalim za "Turčina koga su nam poslali" :lol: Mi imale nekog strava lika, mnogo sladak i visok onako, ko sa MTV-ja bio :P (doduše, poslali nam klimatizovan audi rent-a-kar; jeste da je ovaj puštao neke zurle sa CD-a i to puna 3 sata - jerbo se izgubio s nama na putu :mrgreen: ali baš je bilo zanimljivo! :lol: )

Ja sam ovog leta (ruku na srce, proleće je još :) ) išla sa Argusom na more, i to kao privatno lice i o sopstvenom trošku (dakle, ne poslom, i ne kao VIP gost!), i zadovoljna sam - EXTRA, ali bukvalno - sve je bilo IZNAD očekivanja, a cena...da vam ne pričam, platili smo letovanje (po osobi, smeštaj i putovanje u Grčku) onom sumom koju svaka poštena žena ostavi u Liliju kad dobije platu! :P :P :P

Uprkos, dakle, pričama da za nisku cenu dobiješ q - sve pohvale Argusu od Beti ;) I preporuka forumašima Argus + Grčka jednako je SJAJNO!

dakle..još uvek čekam.
ja am uplatila isti hotel kao sigor11111 i iz istih razloga.
sada sam se odlučila za hotel iz te porodice joy hotela,ali u kemeru.
ali..za hotel a ne za bungalove!!!
oni nama nude bungalove,kao isto je...e,pa nije isto, pogotovu što se jedna izlanula da su 4*,A ne 5...koje sam već platila.
meni su ponudili i varijantu vraćanja novca...
ma stavrno sam šokirana,4 dana pred put ja ne znam gde idem!!!!
koji sam q uopšte i pristala na tursku nije mi jasno,a lepo sam htela u makrijamos,
ali eto zbog prijatelja...koji na kraju i ne idu sa nama...
ma popiz dela sam.
mužu ne smem ni da kažem sve...odlepiće.samo mu to još fali...da se nervira oko odmora:roll:
e,sigor11111 šta si uradio?
za šta si se odlučio?
rekla mi jedn aiz kontikija da nam je kemer najbolji za decu,...
ma

p-maco
Ne sekiraj se pa skoro svi njihovi hoteli imaju kakav takav akva-park
Moja topla preporuka: LARA. To je 15 min od aerodroma Antalija, znaci nema klackanja satima u busu. Kemer je vec dosta dalje. Ekskluzivna zona, tu su samo hoteli 5* u nizu. Pescana plaza. I koliko sam videla svi imaju akva-parkove i animatore za klince. Hotel do naseg je imao pravi pravcati luna-park i imali su skoro svako vece vatromete.
Nas hotel imao animatore koji ih (klince) skupljao posle dorucka i vracao ih za rucak, pa opet posle rucka do vecere... a uvece klinci imali predstave za goste. Nasa jos bila mala ali su se ludo provodili koliko sam videla.
Ne znam koliko si uplatila i kako ti se uklapa u budzet ali Delphin palace de luxe ti je najbolji u Lari.
Bar u Turskoj ima izbora

Ma da, Lara ti je pustara, nema nista zivo samo se grade novi hoteli. Ali nije daleko od Antalije, pa malo rentiras auto ili ufatis dolmus i eto te cas posla.
ako si u toj oblasti obaaaavezno poseti: Termesos, Perge i Aspendos. Rusevine na sve strane, super. U ovo doba bi trebao biti medjunarodni pozorisni festival u Aspendosu. Zamisli, gledas operu ili neku predstavu u amfiteatru 2000 god starom.. dozivljaj do j...
Sretno i ne sekiraj se... ima i gore.. kao npr. cekati boginje....

Ida se izvinjava, z.... je stvar.Ne znam da li te jos uvek zanima,ali probacu da ispravim gresku
www.robinson.co.yu
www.matico.co.yu
www.jolly.co.yu
www.relax.si
www.folowme.co.yu
www.argus.co.yu
www.ponte.co.yu
www.sabra.co.yu
www.toptours.co.yu
Ja sam pre dve godine isla u Tursku preko agencije Top Tours i bili su fenomenalni,vidite sta oni nude.Ove godine planiram u Dasiu sa drugaricom,ali ste me zaplasili ovim informacijama o agencijama.Ako neko nesto zna o apartmanima Kaludis neka mi javi,ja dala 40%,a za ostatak ce morati malo da se strpe.Valjda me nece ispaliti

ja ne bih isla. uzela bih pare i otsla sa drugom agencijom. imala sam sa njima vec jedno neprijatno iskustvo pre pet godina i rekla sam vise necu sa njima. ispostavlja se kao dobra odluka.

Agencija SAAB (nalazse se na Slaviji, odmah iznad Meka) ima sjajne aranzmane za Alanju. Kod njih je najpovoljniji BOTANIK, skoro 200 evra jeftiniji nego iz Kontikijeve ponude

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back