TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi idemo na Krf sa njima, a gde ste vi bili?

I mi smo bili na Krfu u Moraitici.Bilo je super.U cenu je cak bilo uracunati cak i izleti , imali smo i vodica i obilazili sve po Krfu.Bilo je super.Kada smo mi bili tamo bilo jako puno Srba , a vecina je u nasem hotelu isla preko Oktopoda.Kada vi idete tamo?Mi smo bili prosle godine - 5.-16. jula. :D

Evo ja da vam kažem koja je najgora agencija na svetu, LUI TRAVEL!!!! Išla sam preko njih u Tursku (vratila se pre dva dana), put u odlasku je trajao 34 sata!!!!! Sa pauzom od 7 sati na pumpi u Bugarskoj, jer je otkazala elektronika na autobusu!!! Čekao se drugi iz Beograda, navodno ispravan! Ne daj Bože nikome da to doživi! Ali, tu nije kraj! U povratku, pošalju nam dva autobusa, navodno da bi se raskomotili i da se oni operu za svoje greške! Ali, ne leži vraže, opet se pokvari taj isti kao i u dolasku, pa se sabismo opet u jedan! Da ne pominjem nedostatak mesta za noge, neudobnost sedišta, kapanje klime, aroganciju vodiča..... Moj iskren savet svima, dobro se raspitajte pre uplate, bilo koja agencija samo ne Lui!

Malo pre sam se cula da drugom koji je prosle nedelje preko Lui travela otisao u Kusadasi. Trenuto je tamo. Pitam ga koliko su putovali, kaze "Ne pitaj! 37 sati!". Ja pitam sto? On kaze 3 puta im se kvario autobus, katastrofa! I bas sam mu pomenula da sam videla ovaj post na forumu o Lui travel-u i njihovim busevima. :(

Pozdrav svima.S vremena na vreme pogledam ovaj forum,koje agencije da izbegavam:per:.Dobro mi dođu
vaše informacije.Pošto ćemo sledeće nedelje uplatiti more,ako bude negde još mesta:sad2:ja sam manje više
već izabrala par agencija,pa gde bude mesta.Iz novog sada su agencije,pa me interusuju vaša mišljenja,
dali ste čuli nešto loše-dobro o njima.Neke sam agencije otpisala zbog ovog foruma,pošto su imali više
loših nego dobrih komentara.Ove agencije mi dolaze u obzir:
Astra tours
Atič tours
Aurora(subagent)
Ns travel
Ferior(subagent)
Elnos tours
Pa ako neko iskustvo,dobro bi mi došlo:super:

Što se tiče Fudeksa bili su ok do poslednjeg puta kad sam ih koristila.Samo do Budimpešte sam uvek išla sa njima.
Zadnji put mi se desilo da pošto nije bilo dovoljno putnika za povratak iz Pešte,rekli da nazovem Gea tours,da oni
imaju dovoljno putnika da sa njima sredim prevoz za povratak.Tu sam već malo poludela,pošto kontam ako sam im već
platila povratnu kartu,ne interesujeme dali ima dovoljno putnika ili ne,oni treba da mi organizuju prevoz i za nazad.
Za Gea tours da ne pričam šta su mi radili,poludela sam na njih,jako su bili bezobrazni....tako da mi je zbog tog puta preseo Fudeks,rekla sam nikad više sa njima.I da,trebala sam još i da doplatim......:evil:
Od tad samo vozom idem do Pešte

Pozdrav svima.S vremena na vreme pogledam ovaj forum,koje agencije da izbegavam:per:.Dobro mi dođu
vaše informacije.Pošto ćemo sledeće nedelje uplatiti more,ako bude negde još mesta:sad2:ja sam manje više
već izabrala par agencija,pa gde bude mesta.Iz novog sada su agencije,pa me interusuju vaša mišljenja,
dali ste čuli nešto loše-dobro o njima.Neke sam agencije otpisala zbog ovog foruma,pošto su imali više
loših nego dobrih komentara.Ove agencije mi dolaze u obzir:
Astra tours
Atič tours
Aurora(subagent)
Ns travel
Ferior(subagent)
Elnos tours
Pa ako neko iskustvo,dobro bi mi došlo:super:

Astra tours 021 je OK agencija. Za ove ostale iskreno nisam cuo.

Pozdrav Miljane, u vezi agencije ti ne nogu pomoci jer ne znam nista u vezi njih, a sto se tice vila, imam informacije o Houlisu posto i ja idem tamo krajem avgusta. Raspitivao sam se i ja po forumima i jedan decko mi je bas detaljno objasnio sve u vezi vile Houlis na forumu sajta " Putovanja info" Evo ti link pa procitaj: http://www.putovanja.info/forum/topic/9726-skiatos-upakovani-raj/page__st__3075 U kom periodu ti ides, mozda se sretnemo? Veliki pozdrav :)
Pozdrav svima!!
Kakva su iskustva sa agencijom TimeTravel Beograd za Skiatos i smestaj u vilama Lefteris i Houlis?
Hvala

Ima li neko iskustva sa Alexandriatravel?
Iskreno, nisam ni čula za njih, nego sam ih vdela jer su u Bgd u Čumićevom sokačetu, preko puta Montesola, sa kojima sam prošle godine išla dva puta u Grčku i oba puta bila zadovoljna i bez ikakvih zamerki.
Juče odem, u Montesolu gužva, pa bacim pogled okolo i ugledam Alexandriatravel gde sede dve devojke i dosadjuju se.
Sada sam zainteresovana za Tursku, konkretno Sarimsakli. Pa možda neko i za to ima neku preporuku?

Ima li neko iskustva sa Alexandriatravel?
Iskreno, nisam ni čula za njih, nego sam ih vdela jer su u Bgd u Čumićevom sokačetu, preko puta Montesola, sa kojima sam prošle godine išla dva puta u Grčku i oba puta bila zadovoljna i bez ikakvih zamerki.
Juče odem, u Montesolu gužva, pa bacim pogled okolo i ugledam Alexandriatravel gde sede dve devojke i dosadjuju se.
Sada sam zainteresovana za Tursku, konkretno Sarimsakli. Pa možda neko i za to ima neku preporuku?

Sarimsakli - Odeon, Sabra, Oktopod

Pozdrav svima,pre nedelju dana smo se vratili sa odmora u Turskoj-Alanya.Toplo bih preporucila svima da ni slucajno ne idu preko agencije SUNLINE travel iz Beograda,uplatili smo aranzman u aprilu i to je bio First minute tako da je i cena bila pristojna,ali dosavsi u Tursku doziveli smo sok.Hotel u kojem smo bili smesteni je bio prazan jer se gazda promenio pre mesec dana i nije bio spreman za sezonu,devojka koja je bila na recepciji je ujedno i konobarica i spremica,jer sem nje i kuvara nema drugog osoblja u hotelu.Umesto usluge all inclusive koju smo uplatili su nam reklli da nemaju nista sem vode a za veceru umesto svedskog stola su nam doneli cufte-sto znaci umesto samoposluzivanja je bilo posluzivanje,i to nam je preselo jer je drugaru macka uzela iz tanjira jednu cuftu,da da macka koje su setale po celoj sali za rucavanje.Sutradan sam zvala agenciju oni su rekli da ce nas prebaciti u drugi hotel,dosli su lokalni turski vodici i prebacili nas 10 km od Alanje jer nisu imali mesta u Alanji da nas prebace,uz uverenje da je hotel sasvim pristojan i plaza ista kao Kleopatra plaza.Stigli smo u drugi hotel raspakovali se i otisli na plazu,nije bas kao Kleopatra i prazna je al je cisto,medjutim drugar je usao u vodu i prebledeo i kaze da je jezivo hladna,kad smo pitali sto je tako hladna vode jel to neka struja nenala hladan talas,rekli su nam da je tu tako stalno jer se 100 metara od plaze uliva reka Dimcay cija je temperatura 7 stepeni,e tu smo stvarno poludeli pa nismo uplatili da nam propada letovanje ili da placamo Taxi 25 eura u jednom pravcu da bi se kupali na plazi koju smo prvobitno i uplatili,e onda je pocelo pravo zavitlavanje.Rekli su nam da smo razmazeni i sta ocekujemo za pare koje smo uplatili jer kao nije bilo skupo,mi smo im rekli da ocekujemo sto u ugovoru stoji Alanja i Kleopatra plaza na sta je bio odgovor da nemaju gde da nas prebace i da ih ne zanima.Uvece je dosao vodic koji je rekao da nas podpuno razume i da se i ona ne bi tu kupala i da ce nas prebaciti u treci hotel sutra u 11.Sutreadan smo sisli sa koferima ali u 11 niko nije dosao,zvali smo i Sunline,i turske vodice i nase vodice lopta se samo prebacivala sa jednih na druge da bi do kraja dosao Argusov vodic i rekao da nas moze tek sutra prebaciti u treci hotel,ali da moramo da napisemo da svojevoljno prelazimo jer se tako agencija ogradila da ne mozemo da trazimo pare nazad,ili nas nece prebaciti.Konacno smo 5-ti dan presli u treci hotel i na srecu smo uplatili 15 dana pa je 10 bilo odmora koji je upropascen zbog neazurnosti ove agencije,pisala sam im prigopvor na koji su mi napisali da nam nece vratiti novac koji smo doplatili kao i da nam nece vratiti novac za 5 dana koji su nam propali,jer se niko ni pre ni posle nas nije zalio na taj hotel,a kako i da se zali kad su sve agencije dobile fax da putnike ne salju u taj hotel ali je Sunline ipak poslao mladi par tamo i o tome ih obavestio tek po sletanju u Tursku i dali im papir da podpisu da nece tuziti agenciju,to znamo jer su se vracali sa nama Avionom kuci pa su nam pricali.Nadam se da se ovo vise nikom nece desiti,turska tj Alanja je prelepa ali ni slucajno preko Sunline,jer je svako u avionu imao po neki problem sa ovom agencijom ali ja sam iznela samo nas koji je bio uzasan.Naravno da nismo ocekivali de lux smestaj pa uplatili smo hotel sa tri zvezdice nismo blesavi,ali smo gledali da bude na Kleopatra plazi i da je blizu centra sto je za ovaj hotel i pisalo,na slikama smo videli da su sobe starije i to nam nije smetalo,ali usluga jeste jer trazimo bar osnovnu higijenu hranu i pice koje smo platili,tako da dobro obratite paznju.

Nema na cemu Lefteris je bio i moj izbor, ali nije bio slobodan... Ja sam od 30.08.-09.09. tako da nista od piva ...***...Kada sam ja rezervisao, samo "Houlis" je bio slobodan, a zvao sam 50 agencija. Katastrofa je za mesta...jedva smo nasli slobodno bilo sta za Skiatos.
Hvala Aci na odgovoru..Ja idem,sa devojkom,od 20.08-30.08..Mislim da ce biti Lefteris ali cu videti kroz par dana sta cu!!Za pivo se uvek nadje vremena!!! :-)

Ja sam ove godine isla prvi put u Kavos na Krf preko Go2Travellinga i nikad više...Organizacija im je ravna nuli,pokušavaju da prevare nas mlade misleći kako se nećemo buniti. Posle puta od 20ak sati do Kavosa smeštaju nas u smrdljivi,buđavi apartman u Zoni 2,koji u dvorištu ima nečije paprike i paradajz bez obzira što je na ugovoru naznačeno da je plaćeno za tačno određeni smeštaj u Zoni 1...Kada smo rekli vodičima da nam ne pada na pamet da boravimo u tako nečemu rekli su kako oni ne mogu ništa da učine,da je sve puno i da to nije do njih. Tako smo mi ceo dan proveli na ulici na onoj vrućini jer nisu sposobni da ispune ono što obećaju i što naznače u ugovoru...Toliko smo bili razočarani agencijom i mislim da su sve bolje organizovane od ove i Puzzle i Balkan fun...Smeštaj smo dobili tek u 23h nakon celog dana provedenog na ulici!!!UŽAAS!!!!Ovu agenciju nikome ne bih preporučila!!!

Ja sam sa Kon tikijem imala fijasko sa tunisom (opisacu malo kasnije kakav). Ali moram da kazem da sam se nekako na nagovor drugarice usudila da preko njih odem ove godine u grcku na Krf i stvarno sve pohvale... (narocito vodicu), jer posle Tunisa sam rekla nikada vise! Ovako je krenulo.... Stigli smo i posto smo nas dve bile jedine za Hamamet na pola puta nas izbace iz autobus na sred ulice i prebace u tunizanski kombi (katastrofa)... Hotel je bio ocajan i sve vreme sam imala trovanje... vodic nas je obisao prvog dana i vise se nije pojavio.... Povratak je bio posebna prica jer smo ih jedva namolili da dodju po nas tj zaboravili su nas! To mi je bio provi put u zivotu da sam bila najsrecnija kada sam videla JAT/ov aion da me vozi kuci....

Agencija Sunline je ove godine nenormalno povećala cene aranžmana za Tunis. Sa 460 evra, koliko je prošle godine koštao 15dnevni AI smeštaj u hotelu sa 4* sa prevozom i svim taksama, na 690 evra. Zanimljivo je da je osnivač ove agencije vlasnik El Mouradi hotela u Tunisu, čije aranžmane Sunline prodaje, a da turisti iz Rusije, Engleske, Nemačke letuju po starim cenama. Nama su cene povećane za 40 %.

Pozdrav svima,pre nedelju dana smo se vratili sa odmora u Turskoj-Alanya.Toplo bih preporucila svima da ni slucajno ne idu preko agencije SUNLINE travel iz Beograda,uplatili smo aranzman u aprilu i to je bio First minute tako da je i cena bila pristojna,ali dosavsi u Tursku doziveli smo sok.Hotel u kojem smo bili smesteni je bio prazan jer se gazda promenio pre mesec dana i nije bio spreman za sezonu,devojka koja je bila na recepciji je ujedno i konobarica i spremica,jer sem nje i kuvara nema drugog osoblja u hotelu.Umesto usluge all inclusive koju smo uplatili su nam reklli da nemaju nista sem vode a za veceru umesto svedskog stola su nam doneli cufte-sto znaci umesto samoposluzivanja je bilo posluzivanje,i to nam je preselo jer je drugaru macka uzela iz tanjira jednu cuftu,da da macka koje su setale po celoj sali za rucavanje.Sutradan sam zvala agenciju oni su rekli da ce nas prebaciti u drugi hotel,dosli su lokalni turski vodici i prebacili nas 10 km od Alanje jer nisu imali mesta u Alanji da nas prebace,uz uverenje da je hotel sasvim pristojan i plaza ista kao Kleopatra plaza.Stigli smo u drugi hotel raspakovali se i otisli na plazu,nije bas kao Kleopatra i prazna je al je cisto,medjutim drugar je usao u vodu i prebledeo i kaze da je jezivo hladna,kad smo pitali sto je tako hladna vode jel to neka struja nenala hladan talas,rekli su nam da je tu tako stalno jer se 100 metara od plaze uliva reka Dimcay cija je temperatura 7 stepeni,e tu smo stvarno poludeli pa nismo uplatili da nam propada letovanje ili da placamo Taxi 25 eura u jednom pravcu da bi se kupali na plazi koju smo prvobitno i uplatili,e onda je pocelo pravo zavitlavanje.Rekli su nam da smo razmazeni i sta ocekujemo za pare koje smo uplatili jer kao nije bilo skupo,mi smo im rekli da ocekujemo sto u ugovoru stoji Alanja i Kleopatra plaza na sta je bio odgovor da nemaju gde da nas prebace i da ih ne zanima.Uvece je dosao vodic koji je rekao da nas podpuno razume i da se i ona ne bi tu kupala i da ce nas prebaciti u treci hotel sutra u 11.Sutreadan smo sisli sa koferima ali u 11 niko nije dosao,zvali smo i Sunline,i turske vodice i nase vodice lopta se samo prebacivala sa jednih na druge da bi do kraja dosao Argusov vodic i rekao da nas moze tek sutra prebaciti u treci hotel,ali da moramo da napisemo da svojevoljno prelazimo jer se tako agencija ogradila da ne mozemo da trazimo pare nazad,ili nas nece prebaciti.Konacno smo 5-ti dan presli u treci hotel i na srecu smo uplatili 15 dana pa je 10 bilo odmora koji je upropascen zbog neazurnosti ove agencije,pisala sam im prigopvor na koji su mi napisali da nam nece vratiti novac koji smo doplatili kao i da nam nece vratiti novac za 5 dana koji su nam propali,jer se niko ni pre ni posle nas nije zalio na taj hotel,a kako i da se zali kad su sve agencije dobile fax da putnike ne salju u taj hotel ali je Sunline ipak poslao mladi par tamo i o tome ih obavestio tek po sletanju u Tursku i dali im papir da podpisu da nece tuziti agenciju,to znamo jer su se vracali sa nama Avionom kuci pa su nam pricali.Nadam se da se ovo vise nikom nece desiti,turska tj Alanja je prelepa ali ni slucajno preko Sunline,jer je svako u avionu imao po neki problem sa ovom agencijom ali ja sam iznela samo nas koji je bio uzasan.Naravno da nismo ocekivali de lux smestaj pa uplatili smo hotel sa tri zvezdice nismo blesavi,ali smo gledali da bude na Kleopatra plazi i da je blizu centra sto je za ovaj hotel i pisalo,na slikama smo videli da su sobe starije i to nam nije smetalo,ali usluga jeste jer trazimo bar osnovnu higijenu hranu i pice koje smo platili,tako da dobro obratite paznju.

Zasto se niste zalili turistickoj inspekciji?! Agencija je prva instanca kojoj se obracate pa turisticka inspekcija pa onda sud.

Argus - nikad vise!!!

Немојте никада ићи у Кушадаси преко агенције Фибула-немају ниједног водича у Кушадасију. Али зато у понуди мноштво хотела!
Супруга и ја смо одабрали да посредством агенције Фибула одемо у Кушадаси пошто су били једни од ретких који су имали понуду од 14 ноћења. Одосмо, уплатисмо, добијемо ваучере. Полетање авиона заказано раном зором, треба да се јавимо на шалтеру агенције Контики. Е ту престаје било какав контакт са агенцијом Фибула. Представник Контикија нас је дочекао на аеродрому (њима свака част), оставио у хотелу са напоменом да до повратка кући немају више обавеза према нама. Брзо смо схватили да нема ништа од водича за нас који смо уплатили у Фибули. Срећом није нам требао водич, али директно је прекршен Уговор. Да се жалим, нећу. Али да треба да се зна-ТРЕБА! Користим прилику да похвалим Јасмину из локалне агенције Сиба Травел, знамо се од прошле године, водич за сваки пример. По повратку сам назвао агенцију Фибула. После пар дана завлачења, упућен сам на извесног Златана. И... ништа. Одустао сам од контакта са њима, а то препоручујем и осталим љубитељима Кушадасија.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back