TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Boljeg nema od BYZANTINE-a. Pocela je agencija ponovo da radi. Za Grcku nema bolje i ako putujes i ako ne putujes preko njih, najbolji poznavaoci svega, verovatno jer su najstariji i najiskusniji. Vidi se po sajtu kako to rade.

Nisam shvatila u čemu su najbolji,koliko videh ponuda im je kao i kod svih ostalih,ni po čemu se ne izdvajaju. :dontunderstand:

Nada i Darko,osiguranje košta koliko košta,neće oni dobiti nikakv popust na njemu,mogu samo da dobiju lošiju kategoriju smeštaja ako je jeftiniji aranžman,moja topla preporuka je da idu u junu ili septembru,to su mnogo jeftinija letovanja,pa se i smeštaj može dobiti mnogo bolji za manje novca.:bye:

Poslednja izmena:
Pozovem turisticku organizaciju Srbije da mi da broj telefona hotela na Srebrnom jezeru jer nisam mogao drugacije da ga dobijem.Dobijem pogresan broj.Na moje pitanje o kvalitetu vode na samom jezeru dobio sam odgovor :''voda je voda''.Na pitanje da li rade pumpe za preciscavanje vode dobijam odgovor da ona ne zna da tamo uopste postoje nekakve pumpe.Kojim rasporedom saobraca brod do Golupca i koje su cene nista nije znala o tom brodu.Da li je pusten u rad akva park ..e tu sam je vec iznervirao pa mi je rekla da se raspitam o svemu na drugom mestu.Srebrno jezero je jedna od najpoznatij turistickih destinacija u Srbij i ako o njoj apsolutno nista ne mogu saznati preko turistickog saveza Srbije zasto on uopste postoji?

Videla sam da Argus tours ima povoljne ponude za Grcku krajem avgusta i u septembru. Koliko je to sigurno i kakva su vasa iskustva?
Dobro bi mi dosla i neka preporuka za hotele na Krfu ili Halkidikiju.. ;)

Ne trebaju ti nikakve agencije,izađi na par sajtova gde direktno dogovaraš sa vlasnikom sve,i dobijaš upravo ono što si videla. npr:http://www.letougrckoj.com/rezultathoteli.php?oblast=2&imageField2.x=55&imageField2.y=18
Krf ima i neku agenciju koju drži naš čovek,ima odličan smeštaj.(ako se dobro sećam zove se "Tamo daleko",preko njih možeš kupiti jeftinije karte za brodić):bye:

Au kakvu sam neprijatnost upravo doživeo od agencije "Halo Tours":eek:
Pošto sam član Udruženja roditelja slepe i slabovide dece Srbije"a u toku je akcija organizovanja letovanja za slepu i slabovidu decu pozvao sam ovu agenciju da se rapitam u vezi letovanja.
Javio se čovek kom sam objasnio o čemu se radi i on me je prebacio na "šefovicu"koja se bavi grupnim polascima"
Gospodja se javila,predstavio sam se,rekao da bi išli na letovanje,pitala me je za broj telefona kako bi mi javila slobodne termine i uslove putovanja.
Ostavio sam joj svoj broj telefona da me zove,i onako usput pitao da li je agencija članica "Yute"?
E onda je počelo...:sad2:
Počela je da viče"ZAŠTO DA BUDEMO ČLANICE YUTE???? JESTE LI VI ČLAN NEKE PARTIJE???"
Totalno me je zbunila...nisam znao šta da kažem...
Rekao sam da sam to tek onako pitao,da nema razloga da viče,ali ona je toliko podivljala i rekla mi je da ne moram d a putujem sa njima????
Kakva glupost...nikad nisam doživeo ovako nešto...još uvek ne mogu da verujem...
Ima li još neko neprijatna iskustva sa agencijom Halo Tours?
Ako im je šef takav,kakvi su im tek onda radnici?Majko mila to samo kod nas ima...:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back