authorite
Aktivan član
- Poruka
- 1.667
A gde se to reklamira United (nikad cula)? Jel imaju neku sajt?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rapsody je najbolji za mlade.Samo pohvale za njih.Organizacija je odlična a i usluge.Jeftiniji a puno pružaju
A gde se to reklamira United (nikad cula)? Jel imaju neku sajt?
Jel' KONJ-TIKI još uvek cool ili su pali sa nivoom usluge?
Ima li neko negativnih iskustava sa njma?
Neproverene infomacije: da je Kontiki na ivici poslovanja i da postoji mogucnost da mu se desi isti scenario kao sto je Jolly travel u likvidaciji.
.................
Neproverene infomacije: da je Kontiki na ivici poslovanja i da postoji mogucnost da mu se desi isti scenario kao sto je Jolly travel u likvidaciji.
Inace jos jedna informacije za sve ljude da je Perla sumnjiva agencija je podatak koji je svima dostupan na sajtu Apr-a ... naci cete da je ta agencija registrovana kao Perla tours i jos jedna firma na istoj adresi Perla travel ... jasno je kao dan da su otvorene dve iste firme na istoj adresi u slucaju da jedna od njih izgubi licencu kao sto je bio slucaj sa agencijom Grand tours iz NS posto postoji Grand tours i Grand TT ... da ne ispadne da izmisljam ... sve je kao sto sam vec rekla lako proverljivo ... A onda se samo zapitajte zasto bi neko otvarao po 2-3 firme na istoj adresi za istu stvar?
u sledecem postu spominjes pretragu na sajtu narodne banke.....zasto to ne uradis?
Датум: 04.03.2011, 22:17:47
1. Корисник: TURISTIČKO PREDUZEĆE KON TIKI TRAVEL DOO BEOGRAD BEOGRADSKA 71
Адреса: Beogradska 71
Место: Beograd (Palilula)
Матични број: 7422270
Дужник нема евидентиране неизмирене обавезе у задњих годину дана.
sa sgencije za privreedne registre :
neto dobitak 34 miliona, pa tekuce godine 58 miliona....
http://fi.apr.gov.rs/prijemFI/Cir/p...d281a2ecb9f3317b6dda53c2604112b2f&godina=2009
i da se razumemo, niti radim u kontikiju niti se bavim turizmom.
Sad mi je laknulo, jer sam uplatila aranzman u agenciji 1 A Travel, pa nasla super hotel i odlicnu cenu kod Kontikija.
Ipak, ne zelim da verujem, Kontiki je veliko ime.
Ja imam dobra iskustva sa Perlom, doduse u Grckoj.
Ukucaj to isto za jolly travel ... pisace nema neizmirenih obaveza (potpuno ce isto pisati). Okreni njihov broj telefona i pokusaj da uplatis neki aranzman ... ako uspes, molim te objavi to ovde ... ti mene izgleda nisi shvatio sta zelim reci ... a vidim da i ne poznajes tu materiju ... QUOTE]
Jolly travel je u stečaju, kakav broj telefona, kakvi aranžmani?
Naziv: JOLLY TRAVEL - U STEČAJU Pravna forma: Друштво са ограниченом одговорношћу
Sedište: Београд-Врачар
Puno poslovno ime: DRUŠTVO ZA TURIZAM I USLUGE JOLLY TRAVEL DOO BEOGRAD, KNEZA MILOŠA 9 - U STEČAJU
preduzeću u stečaju se otvara novi račun i njime upravlja stečajni upravnik.
Lakše malo sa "poznavanjem materije"![]()
Ukucaj to isto za jolly travel ... pisace nema neizmirenih obaveza (potpuno ce isto pisati). Okreni njihov broj telefona i pokusaj da uplatis neki aranzman ... ako uspes, molim te objavi to ovde ... ti mene izgleda nisi shvatio sta zelim reci ... a vidim da i ne poznajes tu materiju ... QUOTE]
Jolly travel je u stečaju, kakav broj telefona, kakvi aranžmani?
Naziv: JOLLY TRAVEL - U STEČAJU Pravna forma: Друштво са ограниченом одговорношћу
Sedište: Београд-Врачар
Puno poslovno ime: DRUŠTVO ZA TURIZAM I USLUGE JOLLY TRAVEL DOO BEOGRAD, KNEZA MILOŠA 9 - U STEČAJU
preduzeću u stečaju se otvara novi račun i njime upravlja stečajni upravnik.
Lakše malo sa "poznavanjem materije"![]()
Hahahahaha ... e sada si me zaista vec nasmejao ... a sto se otvara novi racun? izgleda da ce morati i da nadju nove ljude koji ce da rade posto su svi dali otkaz jer nisu primali plate mesecima ... da poznajes mnoge od tih ljudi koji su radili u toj agenciji mozda bi i shvatio o cemu pricam ... ovako zaista nema poente ... ko me je shvatio shvatio me je ... a opet kazem bili pa videli ... vreme ce pokazati svoje ...
p.s. inace i gospodin Miskovic radi u nevidjenom plusu pa je opet prodao Maxi sa dugovima))) to je Srbija i nazalost uvek sljam navodno "dobro" posluje kada je u sprezi sa vlasti ...
Ali to nece jos dugo trajati ...
Ja ovde ne videh ni jedan dokaz o losem stanju pojedinih turistickih agencija
A problem dugovanja ino partnerima nije samo problem ovdasnjih agencija,vec i tog istog ino partnera......msm postoji mehanizam naplate i kad su ino partneri u pitanju...zar ne?
Ja ovde ne videh ni jedan dokaz o losem stanju pojedinih turistickih agencija
A problem dugovanja ino partnerima nije samo problem ovdasnjih agencija,vec i tog istog ino partnera......msm postoji mehanizam naplate i kad su ino partneri u pitanju...zar ne?
Da si radila u turizmu nekoliko godina shvatila bi da nema nacina da ino partner naplati od nasih agencija bilo sta osim da ne pusti ljude u hotel,apartman ili sta vec ili da vrsi pritisak u smislu zavrtanja vode i struje na licu mesta sto je bio slucaj sa agencijom Cormoran gde je i devojka na stacionaru dala otkaz jer nije mogla da izdrzi taj pritisak dole od strane ljude a nije ni cudo jer ne znam ko bi mogao da radi takav posao da se pravda ljudima zasto im je iskljucena struja i voda))) Ni nase agencije nemaju mnogo prava (pitala licno par tur.inspektora) jer veza izmedju naseg ministarstva i njihovog mnogo ne funkcionise osim u ekstremnim stvarima ... sto znaci da ako se ino partner ophodi lose dole iz nekog razloga ... nemar tipa da se slabo odrzava dole higijena apartmana ili sl. nase agencije im ne mogu nista jer su vec platile dole zakup i sl. Druga je stvar sa hotelima koji se rade na upit ... ta problematika ne postoji u hotelima kao sto je slucaj sa apartmanima u zakupu. Medjunarodni sud ne funkcionise u tom smislu za nas tako da ne postoji nijedan jedini slucaj da je neka agencija u Srbiji bila tuzena za dugovanja prema ino partnerima
Nisam iz ove priče o dugovanju turističkih agencija ino-partnerima, ali mi nije jasno (gotovo da mi je neverovatno) zašto se te ino-agencije ne zaštite kod banaka prilikom podpisivanja ugovora sa našim turističkim agencijama. Ko malo poznaje pravnu materiju zna šta su i koji je smisao bankarskih garancija, blanko menica, akreditiva......Ino-agencije u tom slučaju uopšte ne moraju na sud, a potraživanje će im biti u podpunosti izmireno.
Sve u svemu niko ne zna ništa konkretno loše za KONJ-TIKI? Ove neproverene informacije mi liče na one koje plasiraju konkurentske turističke agencije.