Latino man
Početnik
- Poruka
- 5
VIVA TRAVEL ? Da li je neko putovao sa ovom agencijom i kakva je?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ide se preko Atine za Zakintos...
Postoji odvajanje kod Volosa,pa preko Larise i Lamije na Patru,pa Kilini i Zakintos
Ja sam kolima isla u julu i trebalo nam je oko 10h...a za autobuse znam da tim putem putuju oko 24h![]()
Jelena, lepo priznaj da vozis helikopter![]()
Iskreno, ja mislim da se vi niste informisali kako treba.
Ta `kradja dana` se desava svuda, to je takoreci uobicajena stvar. Da li ste se vi informisali kada vam slece avion, kad je polazak, kad je transfer za aerodrom?
A za Zakintos, ne zna kojim putem se ide, vidim da idete preko Pleoponeza. Pa do Atine samo treba skoro 24 sata busomNe znam da li je 29 do ostrva bas tako strasno?
A ja isla prosle godine na Krf u smestaj Halo toursa-nemam zamerki.(doduse isli smo kolima,na pomoc predstavnice nismo mnogo ni racunali pa smo sami resavali sta smo imali...)Opisi negativno iskustvo da znamo o cemu se radi!
Sa Argus-om sam isla za Tursku i sve je bilo fenomenalno osim povratka. Do Turske je bilo stvarno dobro, stigli smo u rekordnom roku, ali u povratku je bilo katastrofa. Valjda to zavisi od firme koju iznajmljuju za prevoz. Vozac je kalkulisao sa benzinom, nije pustao klimu, samo da stigne do granice Turske sa Bugarskom, gde ima neku ugovorenu semu za benzin. I ladno je ostao bez benzina u sred Turske. E, to je bilo iskustvo.
Najgore iskustvo sa smestajem sam imala sa agencijom Montesol, a najbolje naravno sa KonTiki-jem i Jolly-jem.
Jos jednu agenciju zelim posebno da pohvalim, a to je SABRA. Ove godine sam isla sa njom za Grcku i odusevljena sam. Iz pouzdanih izvora znam da svoje obaveze u Grckoj uredno izmiruju i da o njima vlasnici hotela imaju jako lepo misljenje . Za svaku pohvalu.
JA SAM OVE3 GODINE BIO SA PLUSTOURS IZ SUBOTICE U SPANIJI U LLORET DE MARU. ODLICNI SU, BEZ IJEDNE PRIMEDBE.Ovih dana se premišljamo o odlasku na more pa me interesuje da li neko ima iskustava sa sledećim turističkim agencijama. Za spirit Travel neću ni da pitam jer ste ga već do neba nahvalili ali me interesuju:
Montesol travel
Plusturs
Aqua Travel
Halo Turs
Jović Travel
Hvala unapred.
Ево нешто о поменутој агенцији > http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=7359572&postcount=1835Може ли неко да напише нешто о агенцији Big Blue. На сајту баш
ништа нема о њима (на пример колико година раде...и слично....)
Онда, ако је неко путовао у Турску, преко те агенције, молила бих да
мало опширније напише о свему. Нарочито ме интересује смештај у хотелу,..
да ли је испоштовано оно што је и уплаћено
(видела сам то што је написао mario22....али ако неко још има неку инф...)...
pre nedelju dana se vratila iz Turske Kemer-Kiris oblast..preko agencije Fibula prvi put i poslednji.. informacije koje su na njihovom sajtu i koje su nam date su uglavnom bila cista laz. 200m do plaze su se pretvorile u duplo vise, bar za koji nam je receno da postoji na plazi, nije ga bilo. placanje vize na aerodromu u Antaliji, za sta nismo znali s obzirom da smo prvi put, a na sta nam agencija nije skrenula paznju.. osiguranje nam nije ni ponudjeno! vodic koji nas je samo ostavio ispred hotela, najgora stvar je sto smo dobili supu budji i smrada umesto normalne sobe...pa kad smo pozvali agenciju u Beogradu gle cuda niko se nije javljao iako je radno vreme jos uvek trajalo, takodje kada smo pozvali i vodica u Beogradu jer nam IAKO SMO TRAZILI BROJ TELEFONA OD VODICA koji nam je bio do hotela NIJE DAO njegov broj navodeci da nece biti nikakvih problema!decko vodic koji se javio pravio se lud o cemu pricamo i spustio slusalicu!
tako da smo morali sami da se bunimo i bukvalno svadjamo sa direktorom hotela gde svega 3ljudi nabada engleski s obzirom da su im gosti samo rusi! za sta nas nisu takodje obavestili.. sve sto mogu da kazem je da ako neko ide u Kemer tj Kiris ne ide u hotele Solim i Solim in! toliko![]()
Magic je sasvim OK ako lepo citate sta sve pise u njihovom programu i zaista dobijete tamo sta pise ...............ne nude oni nista posebno , ali za te pare i ne treba nista drugo ocekivati.
Ja sam se cak i prijatno iznenadila za studio koji su tako u opisu nagrdili a nije uopste bio tako los
Sreten je druga prica ! meni zaista ne treba vodic gde god da odem jer se sama pripremim za svako mesto ali sam ga posmatrala na sastanku prvom i bila u situaciji da mi je bio potreban radi neke promene , nedostupan , ne javlja se , kaze u 21 da spava i ne moze da prica , mob me kostao onoliko po povratku . Izlete je nazvao nekim bajkovitim nazivima ( imam cak i snimljene slike ponuda ) i stavio neke nenormalne cene . Ocigledno da je i tu stetio agenciju jer bilo ko da se prosetao do tih istih brodova mogao je za mnogo manje pare da ide . Inace , mnogo je bolje sam sebi organizovati izlet , dodjes u luku pre 10 h i sve za manje pare odradis jer Srbi imaju drugaciji tretman sa cenama .
Prikupila sam tada dosta materijala protiv tog nazovi gospodina sa namerom da ih predocim agenciji i jos uvek ih imam , pa ako ih zanima mogu lako doci do tog jer pre svega radi protiv njih i za sebe .
Meni ne smeta , ja se lako izborim sa takvima ali ostavlja jako los utisak o agenciji sto im bas i nije potrebno jer su u ostalom delu korektni .
E, pa u tome je i problem sto oni tom kretenu jako puno veruju! i bas me zanima sta ce da ti kazu!
paa, nema tu velike dilemePreko koje agencije da rezervisem neku vilu , hotel itd. u Grckoj...
preciznije na halkidikiju , 3 prst...
planiramo da idemo kolima...4 osobe...
ovo mi je malo Hitnije , polazim za 2 dana...
paa, nema tu velike dileme
ako želiš da putuješ kao grof, onda je Conte najbolji
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=4710800&highlight=fibula#post4710800
Da li ti deluje poznato??? Steta sto u pretrazivac foruma nisi ukucala ime agencije, posle Mirkinih detaljnih opisa i fotografija sumnjam da bi doticna agencija dobila tvoje poverenje, i naravno novac.