TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ово је нека кинеска умотворина, или само резултат "културишка" резоновања?! ;)
Meni lici na onu recenicu koju izgovara Bambijev prijatelj Stamper..."ako nemas nista pametno da kazes...onda bolje i ne govori"..:rotf:
@tema...Zasto niste prijavile agenciju kad ste se vratile sa putovanja...:dontunderstand:

zato sto nemaju za sta da je prijave.
to sto su nadrkavale vodica pa je afektivno reagovao (a ja sam bio svedok takvih radova) i sto prosto nije dao informaciju gde je pijaca i rent-a_kar nije razlog za prijavu ili tuzbu.

:cool:

hmm...da su u prijavi napisale samo deo onoga sto je napisano u onom prvom postu na ovoj temi,nisam sigurna da inspekcija ne bi malo cacnula sta se u toj agenciji desava :think:

Poslednja izmena:
hmm...da su u prijavi napisale samo eo onoga sto je napisano u onom prvom postu na ovoj temi,nisam sigurna da inspekcija ne bi malo cacnula sta se u toj agenciji desava :think:

Veruj mi da sam ocima gledao kako ekipa devojaka maltretira vodica, vozaca i ceo bus.
Tacno znam sta su radile.
Ne bih branio vodica da nisam video.
Npr zale se vodicu sto je lik na sedistu iza njih krakat i bode kolenom sediste pa ih zulja.
Onda se zale da klima ne radi (a klima radi vec imaju napade hormonalne vrucine)
pa onda zasto se dugo stoji na odmoristu-a sofer u cugu vozio 500km, uzuteo kao pupavac.
pa onda zasto nema nosaca da nosi kofere
pa onda-ovo nije hotel sa 4 zvezdice (iako na ulazu pise da jeste).one procenjuju DA to ne vredi 4 ZVEZDICE,a hotel je u najmanju ruku vrlo dobar
naravno zgrazavele su se usput svakim restoranom koji je sluzio za predah pa sam i ja popizdeo i rekao da cemo sl put stati u nekom gradu koji ima lanac hotela 'four sessons' pa da popiju kapucino na miru
ma svasta je bilo..

I, kao zakljucak, izgleda da je post u najmanju ruku prenaduvan... Jer niko ko je iole pri zdravoj svesti ovo ne bi tek tako progutao.
Cuj, plac, stres, kidnapovanje, ovo, ono... :roll:
Pa neko ko je tako izludeo bi barem otisao do stanice milicije, ako nista drugo ono svoju savest da umiri... a kamoli cetiri "fakultetski bla-truc"...

a da ne pricam kako su doticne uz moje price kukale i cimale vodica kad god bi u bazen vetrom doleteo list ili od cetinara iglica.
onda on zove malog sto cisti bazen da pokupi iglice cetinara..
covek je pizdeo od njih.
a tek kad su nasle pcelu na terasi...
jaaaaaaaaaaaaaooooo
pcela!
zovu vodica da zove gazdu...

Sve u svemu, istina je negde izmedju, standardno...
U ovom slucaju verovatno ima neka muva, ali tesko da je ovoliki grizli... :mrgreen:

Ne gledaj to tako. Istina ne mora biti u sredini. Istina može biti baš takva kako je pričaju.
Posao vodiča i nije za svakoga jer se mora *progutati* koješta, kao i u svakom poslu sa ljudima. Naročito kad nešto kupuju, plaćaju, a pritom precene svoj dinar.
Iskreno, i mene bi užasavale tako neke napaljene cicike. A opet, užasavao bi me i opisani vodič iz 1. priče.
E zato se lepo oženiš, pa na odmor povedeš taštu (kao moj drug), pa te maltretiraju i ona i žena a ne tamo neki vodič ili *sex i grad* cicike. :rotf: :hahaha: :klap:

Ne gledaj to tako. Istina ne mora biti u sredini. Istina može biti baš takva kako je pričaju.
Posao vodiča i nije za svakoga jer se mora *progutati* koješta, kao i u svakom poslu sa ljudima. Naročito kad nešto kupuju, plaćaju, a pritom precene svoj dinar.
Iskreno, i mene bi užasavale tako neke napaljene cicike. A opet, užasavao bi me i opisani vodič iz 1. priče.
E zato se lepo oženiš, pa na odmor povedeš taštu (kao moj drug), pa te maltretiraju i ona i žena a ne tamo neki vodič ili *sex i grad* cicike. :rotf: :hahaha: :klap:

Ja verujem da se vodic tako ponasao. A ko ne bi?
Ja bi ih podavio.

Ja sam isla prosle godine sa njima u Grcku i zadovoljna sam. Smestaj je bio apartmanski i bio je bolji nego sto smo mislili, avionski prevoz. Doduse posle vise nismo ni koristili njihovog vodica niti videli do povratka, jer nam nije bio potreban, ali sve je bilo u redu. Ne znam kakva je negativna iskustva neko imao.

Osim gramzivog nazovi "vodiča" koji je pod presijom držao smenu dva dana (izleti odmah i to preko njega) ostalo je bilo u redu. No, Sreten je (to je njegovo ime) ipak ostavio gorak ukus i mrlju na rad agencije. Naravno, prvo slovo imena mu je preraslo u K nakon prva 3 dana boravka na Skijatosu. Zato je najbolje zaobići ovakve likove a o Conteu, Argusu i ostalim "cvećkama" da ne govorim. :hej:

EUROTURS NIS NIKAKO!!!!
Uplatili smo aranzman za Bugarsku, hotel Boomerang, sve je bilo ok, dok smo uplacivali nasmejane radnice bla, bla... da bi nas neko iz agencije pozvao 2 dana pred put i rekli nam da u tom hotelu nema mesta i ako smo mi uplatili i ako nam je receno da mesta ima kada smo uplacivali! Naravno agencija je ispala tako fer i velikodusna da nam je umesto tog hotela ponudila hotel Sipka (2* iako je hotel koji smo uplatili imao 3*). Naravno da nismo hteli to da prihvatimo, jer je to apsolutno krajnji bezobrazluk, dok se "ljubazna" radnica (crna kosa, razmak od 20m izmedju zuba) nije skoro naljutila sto smo mi tako bezobrani i ne prihvatamo njihovu ponudu!
UZASSSSS PROPAO MI JE ODMOR ZBOG NJIH I SADA SEDIM KUCI ZAHVALJUJUCI KRAJNJEM BEZOBRAZLUKU AGENCIJE EUROTURS NIS!!!!

EUROTURS NIS NIKAKO!!!!
Uplatili smo aranzman za Bugarsku, hotel Boomerang, sve je bilo ok, dok smo uplacivali nasmejane radnice bla, bla... da bi nas neko iz agencije pozvao 2 dana pred put i rekli nam da u tom hotelu nema mesta i ako smo mi uplatili i ako nam je receno da mesta ima kada smo uplacivali! Naravno agencija je ispala tako fer i velikodusna da nam je umesto tog hotela ponudila hotel Sipka (2* iako je hotel koji smo uplatili imao 3*). Naravno da nismo hteli to da prihvatimo, jer je to apsolutno krajnji bezobrazluk, dok se "ljubazna" radnica (crna kosa, razmak od 20m izmedju zuba) nije skoro naljutila sto smo mi tako bezobrani i ne prihvatamo njihovu ponudu!
UZASSSSS PROPAO MI JE ODMOR ZBOG NJIH I SADA SEDIM KUCI ZAHVALJUJUCI KRAJNJEM BEZOBRAZLUKU AGENCIJE EUROTURS NIS!!!!

Ma sta kazes....registrovala se da bi ispljuvala agenciju...i ne kaze se "kuci" nego "kod kuce". I neka ti je propao odmor.:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back