TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel ima neko iskustva sa agencijom Travelland...?u pitanju je specijalana ponuda u vilu korali 1 u Pefkahoriju...

mi godinama letujemo preko travelland-a i nijednu zamerku nemam, mada cesto vidim da su se ljudi vratili nezadovoljni.
uglavnom se zale da smestaj nije bio onakav kako im je opisano u agenciji
ali nikad i ne uplatim a da pre toga ne procitam misljenja ljudi o nekom smestaju na raznim forumima...tako nikad nema greske.
ove godine planiram da idem ponovo preko njih :D
za korale sam cula da su super, blizu plaze. :)

mi godinama letujemo preko travelland-a i nijednu zamerku nemam, mada cesto vidim da su se ljudi vratili nezadovoljni.
uglavnom se zale da smestaj nije bio onakav kako im je opisano u agenciji
ali nikad i ne uplatim a da pre toga ne procitam misljenja ljudi o nekom smestaju na raznim forumima...tako nikad nema greske.
ove godine planiram da idem ponovo preko njih :D
za korale sam cula da su super, blizu plaze. :)

Nema vise korala,u tom periodu nazalost...Jel ste mozda culi za vilu avra,u Pefkahoriju...da li je neko odseo mozda tamo...cena je vrlo povoljna,a ne izgleda mi lose na slici....ne bi voleli da se razocaramo,ipak je Travelland poznata agencija...

Da li neko ima iskustva sa agencijom Ideja Tours iz Zrenjanina? Hvala unapred!!! :D

Inace, bila sam u Pargi, Polichronu (preko Argusa), Olimpic Beach-u, Neos Marmarasu i Paraliji, pa ako nekog nesto zanima, pitajte! :)

Bila ja lično u Ideji tours iz Zrenjanina...Koliko sam čula,nisu loši...Inače ono što je OSNOVNA moja zamerka na njih je da devojka koja radi u agenciji nema pojma...nije znala da mi odgovori na osnovna pitanja...Imala sam utisak da ja,što se tiče apartmana i hotela po Grčkoj i Bugarskoj(za šta sam se interesovala),znam više.Moj savet :ako planirate da putujete sa njima,prvo se sami informišite preko interneta i google earth-a gde je tačno ono što vam se dopada,a kod njih samo uplatite aranžman.Devojka mi deluje da ne zna tačno ni gde je koji grad u Grčkoj...

• Podržavam
Reactions: DD
Da li neko ima iskustva sa agencijom Ideja Tours iz Zrenjanina? Hvala unapred!!! :D

Inace, bila sam u Pargi, Polichronu (preko Argusa), Olimpic Beach-u, Neos Marmarasu i Paraliji, pa ako nekog nesto zanima, pitajte! :)

Isla sam ja proslog leta u avgustu sa Idejom u Stavros...Mogu ih samo pohvaliti,bus odlican,cak nije ni bio skroz popunjen,tako da je moj suprug imao celo sediste samo za njega:per: Vozaci skroz ok,vodici isto,sta god je trebalo izlazili su u susret...Predstavnik agencije u Stavrosu je devojka Ana,koja je svaki drugi dan dolazila u nasu vilu da proveri da li je sve u redu:) E jedino sto mi se nije svidelo je to sto su Idejini apartmani bili u prizemlju vile gde smo odseli,ali moja greska sto se nisam raspitala u agenciji...A gde planiras da ides?Pozzz

• Podržavam
Reactions: DD
Bila ja lično u Ideji tours iz Zrenjanina...Koliko sam čula,nisu loši...Inače ono što je OSNOVNA moja zamerka na njih je da devojka koja radi u agenciji nema pojma...nije znala da mi odgovori na osnovna pitanja...Imala sam utisak da ja,što se tiče apartmana i hotela po Grčkoj i Bugarskoj(za šta sam se interesovala),znam više.Moj savet :ako planirate da putujete sa njima,prvo se sami informišite preko interneta i google earth-a gde je tačno ono što vam se dopada,a kod njih samo uplatite aranžman.Devojka mi deluje da ne zna tačno ni gde je koji grad u Grčkoj...

Isla sam ja proslog leta u avgustu sa Idejom u Stavros...Mogu ih samo pohvaliti,bus odlican,cak nije ni bio skroz popunjen,tako da je moj suprug imao celo sediste samo za njega:per: Vozaci skroz ok,vodici isto,sta god je trebalo izlazili su u susret...Predstavnik agencije u Stavrosu je devojka Ana,koja je svaki drugi dan dolazila u nasu vilu da proveri da li je sve u redu:) E jedino sto mi se nije svidelo je to sto su Idejini apartmani bili u prizemlju vile gde smo odseli,ali moja greska sto se nisam raspitala u agenciji...A gde planiras da ides?Pozzz

Hvala obema!!! Mi rezervisali Stavros preko njih, kakva slucajnost! :D Ja pregledala tu po internetu sve o Stavrosu, cula da je lepo tamo, pa nam Ideju preporucili u jednoj agenciji tu kod nas. Ta agencija je posrednik, imaju dogovore sa jos petnaestak agencija iz cele Srbije i tako.. Mi idemo kolima, ali mi je jako bitno sto kazes da su im predstavnici profesionalni!!! A za ovo prvo, hm, mi nismo ni isli kod njih direktno... Drago mi je sto mi niste nista lose napisale za njih:D pozzz.....

Zanimljiva percepcija.....

Preko agencije se može ovde na Krit doći čarterom u avgustu za 400 evra deset dana, a običan apartman se ne može naći na licu mesta ispod 100 evra dnevno...

Ne da je zanimljiva percepcija nego je i jeftinija...
i to se radi na vreme kada je izbor veliki..
mislim na apartmane..prevoz itd..

i to se radi na vreme kada je izbor veliki..mislim na apartmane

Neću se više nastavljati, ali smatram da posle 20 godina rada u turizmu znam više od tebe.

NEĆE ti Grk dati u januaru apartman jeftinije zato što si se javila ''na vreme''...
Popust ćeš da dobiješ samo tri dana pred polazak, ako vidi da ne može da proda skuplje.
Živim ovde i prodajem apartmane preko interneta za tri velika hotela i oko 50 apartmanskih zgrada....

Imao sam puno pozitivnih iskustva sa agencijama za putovanje van Srbije... ali... po Srbiji... nekako... šturo... nikako... aranžmani... svi isto... dodjes jedes proju, sir, i ćao... nekako....
Našo sam na jednom mestu mnogo info o Srbiji... Kao neki... Turistički vodič... nema brojevi telefona, nema agencije... ali... ima svašta da se vidi...
Od sramote... ja bih voleo Srbiju da proputujem... ali retko ko pokriva sve te desinacije...a ima... ima... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back