Ja sam prosle godine isla u Tursku sa njima i sve je proslo OKJel ima neko iskustva sa agencijom Big Blue za grcku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam prosle godine isla u Tursku sa njima i sve je proslo OKJel ima neko iskustva sa agencijom Big Blue za grcku?
Jel ima neko iskustva sa agencijom Travelland...?u pitanju je specijalana ponuda u vilu korali 1 u Pefkahoriju...
mi godinama letujemo preko travelland-a i nijednu zamerku nemam, mada cesto vidim da su se ljudi vratili nezadovoljni.
uglavnom se zale da smestaj nije bio onakav kako im je opisano u agenciji
ali nikad i ne uplatim a da pre toga ne procitam misljenja ljudi o nekom smestaju na raznim forumima...tako nikad nema greske.
ove godine planiram da idem ponovo preko njih
za korale sam cula da su super, blizu plaze.![]()
Da li neko ima iskustva sa agencijom Ideja Tours iz Zrenjanina? Hvala unapred!!!
Inace, bila sam u Pargi, Polichronu (preko Argusa), Olimpic Beach-u, Neos Marmarasu i Paraliji, pa ako nekog nesto zanima, pitajte!![]()
Da li neko ima iskustva sa agencijom Ideja Tours iz Zrenjanina? Hvala unapred!!!
Inace, bila sam u Pargi, Polichronu (preko Argusa), Olimpic Beach-u, Neos Marmarasu i Paraliji, pa ako nekog nesto zanima, pitajte!![]()
Bila ja lično u Ideji tours iz Zrenjanina...Koliko sam čula,nisu loši...Inače ono što je OSNOVNA moja zamerka na njih je da devojka koja radi u agenciji nema pojma...nije znala da mi odgovori na osnovna pitanja...Imala sam utisak da ja,što se tiče apartmana i hotela po Grčkoj i Bugarskoj(za šta sam se interesovala),znam više.Moj savet :ako planirate da putujete sa njima,prvo se sami informišite preko interneta i google earth-a gde je tačno ono što vam se dopada,a kod njih samo uplatite aranžman.Devojka mi deluje da ne zna tačno ni gde je koji grad u Grčkoj...
Isla sam ja proslog leta u avgustu sa Idejom u Stavros...Mogu ih samo pohvaliti,bus odlican,cak nije ni bio skroz popunjen,tako da je moj suprug imao celo sediste samo za njegaVozaci skroz ok,vodici isto,sta god je trebalo izlazili su u susret...Predstavnik agencije u Stavrosu je devojka Ana,koja je svaki drugi dan dolazila u nasu vilu da proveri da li je sve u redu
E jedino sto mi se nije svidelo je to sto su Idejini apartmani bili u prizemlju vile gde smo odseli,ali moja greska sto se nisam raspitala u agenciji...A gde planiras da ides?Pozzz
Zanimljiva percepcija.....
Preko agencije se može ovde na Krit doći čarterom u avgustu za 400 evra deset dana, a običan apartman se ne može naći na licu mesta ispod 100 evra dnevno...
i to se radi na vreme kada je izbor veliki..mislim na apartmane
Da li je neko isao preko Traveller i kakva su iskustva? Imam uplacen termin u avgustu u vili Lefteris.
Da li je neko putovao preko Atlantic-a? Kakvi su utisci?
Da li je neko bio u hotelu Lily ann beach na Sitoniji? Kakvi su utisci?
Da li je neko isao preko Traveller i kakva su iskustva? Imam uplacen termin u avgustu u vili Lefteris.