TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ARGUS BRUKA I SRAMOTA...uplatili hotel u Hurgadi, tek po dolasku i sletanju su nas obavestili da je došlo do greške i prebukiranosti u tom hotelu i odvezli nas u drugi koji je za klasu lošiji i jedno 10 godina min stariji, do 3h ujutro nismo uspeli da utvrdimo barem čija je odgovornost i krivica. Vodič krajnje nepredusretljiv...da ne kažem da nismo dobili ni čašu vode da se okrepimo. Vodič koji je izgovorio gomilu laži jer se ispostavilo na kraju da samo za nas 4 nema mesta u uplaćenom hotelu i da su o problemu obavešteni ranije, a nas obaveštavaju tek po sletanju, u uplaćenom hotelu zatičemo naše ljude iz grupe za koje je bilo mesta i koji su drugim autobusom odveženi tamo okolo naokolo...sve u svemu gomila laži, neažurnosti, maltretiranja, nesposobnih ljudi i ko zna čega sve....i to ste sve još i debelo platili! Argus NIKAD VIŠE!!!

Alexara, o kojim hotelima je rec?

Uplatili smo Steigenberger Al Dau Beach hotel a završili u Intercontinentalu...e sad ko je bio zna o čemu pričam i da je razlika kao nebo i zemlja velika, za početak u godini izgradnje od jedno minimum 15-20 godina. Ali to nije sve, imali smo gomilu problema i bukvalno psihičkog MALTRETIRANJA i ubeđivanja i obećanja pa smo 5 dana čučali u hotelu neraspakovani zbog laži da će se naći rešenje...pisaću o svemu samo da malo razmrsimo sve konce, pošto samo što smo se vratili i trenutno smo okupirani skupljanjem "materijala" i sastavljanjem žalbe, pa inspekcija i na kraju sud ako treba...

Mi smo prosle godine isli preko Belvija na Zakintos i sve je proslo u najboljem redu. Smestaj potpuno ok, bas kao i na slikama, docekali su nas na aerodromu, preko reda odradili sve . U povratku takodje preko reda (guzva je bila velika) . Devojka dolazila u tacno odredjeno vreme u apartman i provodila po 15-20 min tamo , pa ako je neko nesto zeleo da joj kaze, mogao je da je nadje bez problema, a ne kao pretprsole godine kada smo bili na Tasosu pa sam jurila vodiča po Potosu ne bih li ga negde nasla, posto je mom muzu bilo loše. Na kraju smo sami nasli doktora, objasnili nekako sta mu je i on mu prepisao lekove. Putuj preko Belvija slobodno.

Moraš ponavljati post SVAKA dva minuta u toku 48 časova, inače ti ne vredi ....

Хаха!
Па дошла сам пола сата после написаног првог поста, али се корисница већ искључила.
Ипак треба прочитати Правилник, из много разлога..

(Ово није одговор теби, него новој чланици)

Cao svima! Da li je neko imao iskustva sa agencijom Jungletribe? Imaju jako zanimljivu ponudu za Indiju ali mi to deluje previse jeftino za cak 24 dana boravka u Indiji + prevoz

Nemam pojma kakva je to agencija, prvi put cujem ali bih svakome preporucila da na ta daleka daleka putovanja ide sa proverenim agencijama, poput Kontikija npr. koji vec godinama rade ture po tim dalekim destinacijama. Sto je sigurno, sigurno je.

ej pricala sam sa ljudima koji su bili na tim dalekim destinacijama sa Jungle Travel-om ili Jungle Tribe-om,posebno za Indiju...svi su u fazonu woooow!Ekipa je raznolika i mladjih i starijih ima,jeftinije su te ture,jer nije klasicno putovanje i smestaj,vec su neki guesthouse-i(dvokrevetne sobe sa kupatilom) i ide se na mesta gde ne vode druge agencije,prava avanturisticka tura.Svi su u fazonu da treba sa njima svuda.Vodic je neki lik sa dredovima,koji je skroz coolijana!
A i bila sam u agenciji za ove ponude Nova Godina 2010.Ma ljudi su strava,svi su mladi u agenciji,bukvalno kao da dodjes kod ortaka na kaficu i te fore...Dvoumim se za Amsterdam,Krakow i Barselonu.Imaju ponude stvarno stvarno haos...Ja cu sa njima definitivno

I ja pokusavam da nadjem neke informacije o istoj agenciji ali vidim da ljudi uglavnom nisu ni culi za nju. Ako ista saznas javljaj ;) Pozdrav

i ja se pridruzujem :)
gde god sam citala o njima svi su culi za nekog komsijinog komsiju koji je isao i sve je super..ali niko da konkretno napise isao sam tu i tu..smestaj je dobar/los..busevi..itd..
uglavnom su vodici hvaljeni..sajt im izgleda stvarno super..ali ajde ako je bilo ko isao bilo gde sa njima nek napise kako se proveo..
ja sam planirala sa njima za NG Amsterdam..stvarno je jeftino..i deluje zanimljivo :super:

Pohvalila bi agenciju Holiday iz Kragujevca :ok:
Prvo nasla sam ih sasvim slucajno pretrazujuci po netu i imali su najvecu ponudu autobuskih tura.
Mi smo konkretno isli u Pariz i sve je bilo savrseno organizovano.
Vozaci su bili divni, cak ih je i vodic nagovarao da voze brze da bi negdje ranije stigli ali njima je bila vaznija nasa sigurnost.
Hotelski smjestaj je bio cist i uredan. Cak smo u Nirnbergu nocili u hotelu sa 4 zvjezdice, a realno mogli su nam naci i hotel sa 2.
Jos jedna od prednosti je sto krecu iz Kragujevca, svracaju u Beograd i na kraju kupe putnike iz Novog Sada. Nama je vise odgovarao NS od Bg odakle vecina agencija vozi.
Cak su nam se neki putnici pridruzili na granicnom prelazu jer im je tako bilo lakse.
Eto mislim da sam ih dovoljno nahvalila. Oni su mi sada favoriti za bus ture po Evropi mada realno nikada ni sa jednom agencijom nisam imala problema.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back