Vec par dana citam ovaj forum i kao dobru knjigu nisam mogao da ga "ispustim" dok ne procitam do kraja....Moja iskustva sa Kim Travelom za Tasos,Astra Travelom za Sarti i Ns Travelom za Leptokariju su toliko dobra da prosto ne mogu da verujem da se ovo desava stvarno....Imam prijatelje koji bi o Fibulinim aranzmanima ovog leta ispisali ovde eseje (Ja nemam snage da o tome pisem vise od ovoga)
:Ono iskustvo iz WOW..... je stvarno Ultra all inclusive naspram "provoda" U Hotel Veneciji u Antaliji.Probacu da dodjem do njihovog pisma zalbe i skeniram jer to je u nekoliko stampanih strana..
Moram ,opet da napomenem da im je to bila treca godina sa Fibulom u hotelima od preko 1000 Eura po osobi (Sto naravno podrazumeva da su bili zadovoljni).Sta se desilo sa Fibulom ove godine ne znam...Zelim jos jedno iskustvo da podelim sa vama.Tacnije 3

.
Prvi put sam pre pola godine poslovno putovao u Prag i preko neta trazio hotele zeleci da platim karticom.I nabasao na ovaj sajt :
http://www.rezervacijehotela.com
Funtours iz Novog Sada- Ja nikad cuo do tad...Stvarno sam kako pise i kako su me uputili kad su me kontaktirali izabrao agenciju u komsiluku. Tamo je vec bio Vaucher,platio u dinarima, dobio Vizu bez problema.Otputovao sam u Prag , hotel Wing kojeg sam sam izabrao(Konsultovao sam se sa Trip advisorom

) .I, jos uvek skeptican dao vaucher na recepciji.Sve je proslo u najboljem redu.Posle toga sam bio i u Budimpesti i
Parizu..Isto je sve savrseno funkcionisalo.Mene sad interesuju dve stvari : Na vaucheru mi je svaki put uz Funtours bilo ime drugog operatora i to svaki put neko zvucno ime (Guliver, GTA I Thomsoni njihov dezurni telefon 24h).U dve razlicite agencije sam podizao vauchere i placao.Jos uvek mi nije jasno kako to funkcionise ali sam za 15.nov isto tako rezervisao i London.Jos ne znam gde cu podici vaucher jer nisam jos kartu rezervisao a u Fantursu su mi rekli da nije problem i da mogu do 10.nov da im javim. pa tamo gde kupim kartu podignem i vaucher...Odlucio sam da to koristim kao mobilni i da se ne pitam kako to funkcionise samo da naucim da koristim

.Ili neko od vas zna kako to radi...?
pozz