Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne poznajem predstavnicu Relaxa Dubravku, ali konstantno citam na forumu kako ljudima letovanje kvare predsatavnici i pitam se kako je to moguce.
Zaista ne znam sta ocekujete od predstavnika. On je tu pre svega da vam se nadje ako vam je potrebna neka pomoc kao i da vam da odredjene informacije vezane za mesto u kome ste. S obzirom da su predstavnici ljudi, jelte, kao i svi mi ne vidim zasto u startu mnogi imaju odbojnost prema njima. Pa nasi turisti jos iz Beograda krenu u koga jos nisu ni ugledali ili koga nisu ni upoznali do kraja letovanja kao vi.
Prvo ukoliko je predstavnica Relaxa smestala goste u trenutku kada ste vi naisli, sto znaci da je bila u autobusu, zena nije mogla fizicki i vas da doceka u isto vreme. Dakle ne radi se o tome da ko je podoban, a ko nije nego o tome da li je izvodljivo da vas saceka ili ne. Niste ni vi jedini koji ste dosli kolima pa da li mislite da je mogla da vas sve koji dolazite kolima doceka i istovremeno 600 ljudi koji dolaze autobusom. Ne znam odakle vam pravo da se ljutite, a plus vam je to bio OSNOVNI razlog zbog kojeg ste bili toliko izrevoltirani da niste zeleli nikakav dalji kontakt s njom. Zaista smesno.
Druga stvar: u svoj toj guzvi ona vam se ljubazno, kako kazete, javila na telefon i objasnila vam gde se nalazi vila, ali vama smeta sto vam nije bas detaljno objasnila. Pa vi ste se snasli da dodjete iz Srbije do Krfa i nista vam nije falilo, a sada niste zadovoljni objasnjenjem koje vam je dala. Cak i da ste pozvali ponovo sigurna sam da bi vam razjasnila ono sto niste razumeli, ali vama je i cilj da budete nezadovoljni predstavnikom, a ne zadovoljni. To pokazuje i cinjenica da je niste ispostovali ni toliko da dodjete na wellcome meeting koji je odrzala niti na ostale sastanke ciji ste raspored mogli da nadjete na info-tabli.
Ne znam sta vi ocekujete od jednog predstavnika da biste bili zadovoljni.
Mozda je Dubravka kao i Stevan organizovala izlete i svima izlazila u susret, ali vi pojma o tome nemate jer ste je bojkotovali, a niste je ni upoznali.
Ne znam odakle ti ideja da sam ja krenula s ciljem da buden izrevoltirana i nezadovoljna predstavnikom agencije. Meni je cilj bio letovanje i lep odmor na prvom mestu. A ako mi agencija preko koje sam isla posebno naglasava i naplacuje predstavnika na destinaciji onda ocekujem i da mi taj predstavnik pomogne prilikom smestaja, jer ako moze da smesti 600 ljudi moze i mene, narocito ako smo mi stigli poprilicno posle grupe koja je dosla autobusom i narocito ako sam je videla ispred agencije kako prica sa nekim a nijednog naseg autobusa u blizini znaci da su svi vec bili smesteni, tako da je bilo izvodljivo da nas saceka. I narocito ako predjete 1000 km i nalazite se u tudjoj zemlji prija vam da vas doceka neko vas. Zaista sam mnogo trazila od jednog predstavnika. A drugo kako da ispostujem nekog ko se nijednom nije potrudio da proveri da li smo zadovoljni smestajem i sl. a mogla je jer je imala nas broj telefona. Od predstavnika na destinaciji ne ocekujem mnogo, osim da nas smesti i da bitne informacije o mestu u kome smo, o cemu bi trebalo da vodimo racuna i sl. Izlete sami organizujemo jer su uglavnom jeftiniji kod lokalnih agencija nego kod nasih. Tako da mi nije ni bio potreban sastanak dobrodoslice, posto smo vec sve sami odradili. Nisam je bojkotovala, jednostavno mi nije vise bila potrebna.
Ali ne znam odakle tebi pravo da se mene napadas, ja imam sva prava da se ljutiim, jer ja placam ne malim novcem letovanje i cele godine se radujem tome i zaista mi najmanje treba neki predstavnik agencije koji nije u stanju ni da me ljudski saceka a to je sve sto mi od njega treba. Trebalo bi da ti bude jasno da onaj koji placa ipak treba da bude ispostovan, a ja nisam trazila nemoguce. Ne trazim vadjenje zuba i ostale gluposti, ali ono najosnovnije da, a ispada da sam platila uslugu koju nisam dobila. Inace za tvoju informaciju, posto me osudjujes a ne znas me, predstavnike najmanje optuzujem za brljotine agencija, jer oni su najmanje krivi a najvise su na udaru nezadovoljnih.
Citat:
Ljudi koji dolaze kolima pristizu od ranog jutra pa do sledeceg dana. Imaju broj telefona predstavnika pa ako zaglave negde mogu da pozovu. Vi ste to uradili i ona vam je objasnila kako da se snadjete. Da ste imali bilo koju primedbu na smestaj vi ste mogli da dodjete istog dana na sastanak. Kazes da ocekujes da vas smesti i da vam da informacije o mestu. Pod smestiti ne znam da li podrazumevas da je trebalo da vas ceka na odredjenom mestu i da s vama dodje do vaseg hotela i da vas uvede u njega. Hvala Bogu meni nije nikada bila potrebna ta usluga, narocito ako znam u kom sam mestu i hotelu smestena i ako imam broj telefona predstavnika za svaki slucaj. Posto kazes da ti nizasta drugo predstavnik nije potreban onda si mogla lepo da odes u drugu agenciju gde ti predstavnik nije uracunat u cenu.
Sve u svemu, nisam imala nameru da seckam tvoje izlaganje na detalje i da ih tumacim, htela sam samo da kazem da mislim da vi ocigledno nikakav problem niste imali ni sa agencijom ni sa predstavnikom, ali da ste tako napisali to ne bi nikome ovde bilo zanimljivo. Zato je bolje ovako, opletite tamo neku Dubravku, ionako predstavnici sluze za to i dobicete simaptizere na forumu i prica ce vam biti interesantna.
nesto mi nije jasno,vi ste prosli pored agencije gde je ta dubravka ispred stajal.Sto niste stali ,izasli ,predstavili se i zatrazili da vas odvede do smestaja
I stvarno mi je vec muka od vas "jadnih" turistickih radnika, zasticeni ste kao beli medvedi...
Miljenkic, to sto sam radila kao predstavnik samo mi je pomoglo da shvatim kakvih turista ima. S druge strane, apsolutno ne mislim da svaki predstavnik obavlja odlicno svoj posao. Htela si da svoje iskustvo i nezadovoljstvo izneses javno i dobila si odgovore izmedju ostalih i moj. Ja-prosto ne vidim u tvom slucaju razloge za nezadovoljstvo. Trebalo je da se nadovezem na tvoje izlaganje, da kazem kako si u pravu i da ispricam neko svoje lose iskustvo i onda bi sve bilo u redu. Ovako nije.
Pre bih rekla da je tebi dosadno u zivotu cim iz nicega pokusavas da napravis pricu za forum.
Ova recenica pokazuje tvoj stav prema turistickim radnicima i samim tim objasnjava tvoje nezadovoljstvo.