TURISTIČKE AGENCIJE - grdite, pohvalite, upozorite...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lazuli:
Vašom logikom treba da kupujem hleb u pekari, mleko u mlekari, garderobu da ne kupujemo u buticima već da idem direktno u Tursku, Kinu pa tamo da kupim ono što želim itd. itd. Svi smo mi posrednici u nekom poslu. :)

Sledeci put detaljnije procitaj moj post pa ga onda komentarisi.
Da ti olaksam: htela sam da kazem da nemam apsoluno nista protiv subagencija i njihovog nacina poslovanja.

Ako tako pazljivo slusas i ljude koji kod tebe dodju da uplate aranzman kao sto pazljivo citas tudje postove... no comment :)

sly:
Sledeci put detaljnije procitaj moj post pa ga onda komentarisi.
Da ti olaksam: htela sam da kazem da nemam apsoluno nista protiv subagencija i njihovog nacina poslovanja.

Ako tako pazljivo slusas i ljude koji kod tebe dodju da uplate aranzman kao sto pazljivo citas tudje postove... no comment :)

Da, potpuno ste u pravu, nisam baš iskusna što se foruma tiče i prosto mi je promakla ta poruka koja menja smisao onoga što sam razumela da ste rekli. Izvinjavam se Vama, pre svega. A što se strpljenja tiče imam ga i previše, verujte a izgleda i vremena...

Max Rockatansky:
Hvala na obavestenjima, ja vec uplatio Kusadasi preko njih, doduse onaj drugi hotel,termin 29.07., pa cemo videti.Od hotela ne ocekujem nikakav luksuz(za te novce sigurno ne mogu nista bolje da dobijem) bitno mi je da su autobusi dobri, jer je to oko 24 sata putovanja.Najvaznije mi je da pobegnem odavde na par dana i da se bucnem u Egej.

По свој прилици путујемо заједно, данас сам сазнала да је и наш превозник Луи и такође крећемо 29.07. ;)

Upravo sam se vratila iz Grčke, uplatila aranžman preko Astra toursa iz NS i mogu reći sasvim korektna agencija, ono što smo uplatili to smo i dobili, sve vile su bile upravo kao što su ih i predstavili, (Hanioti je u pitanju), prevoz u odlasku izuzetan (Barbados iz Beograda) u povratku, Euroline, mislim iz Sombora, autobus udoban, visoki, na sprat, ali zamerka je bila na slabu klimu u istom, tražili smo da je pojačaju, ispade da je to maksimum, i to je što se agencije i puta jedina zamerka...

nina_bg:
Da li neko ima iskustva sa GPR agencijom iz Beograda?Putujem sa njima u Egipat u septembru,pa me zanima!Pozdrav
Ja sam išla u Egipat preko Argusa, jako neozbiljni vodiči-dečaci, ja nism klinka da se palim na njihove zezalice, a moja prijateljica već 4 godine zaredom ide u Hurgadu preko GPR-a i prezadovoljna je, kao i kolegenica koja je više puta išla preko njih u Tunis i Egipat, a i većina manjih agencija prodaje njihove aranžmane za ove destinacije. Moje lično iskustvo: Argus nam je uzeo lovu za izlete, ali su od 4 autobusa koji su išli za dolinu kraljeva i kairo vodio vodić iz GPR-a, iako su Argusovi putnici, među njima sam bila i ja, jako su dobro radili svoj posao, imali su bolje vodiče-egipćane. Uz sve to, mi smo išli sa detetom od 5 god., i zaista nam je vodič iz GPR-a!!! uvek nalazio bolja mesta u busu, i nudio pomoć, hvala mu za sav trud, a Argus - ne znam da li ću više sa njima imati posla.
Lep provod, Egipat je prelep, moja devojčica se sad žali na Grčku, kaže da je Egipat mnogo lepši 8-)

V70:
Slazem se sa tobom mazo!

Ja stvarno imam lepo iskustvo preko agencije Relax, i to od prošle godine,a evo i ove su se dobro pokazali. Mada znam da je bilo ljudi koji su se žalili, to sam čula u autobusu kad sam se vraćala sa Krfa prošle godine, ali sam isto tako zaključila da su to stvarno neki nebulozni komentari, tipa* plaža je suviše šljunkovita, voda nije slana, hladna je, nisam imala pavlaku za doručak, ili, imali smo supu samo 2 puta za vreme boravka,...krevet mi je škripao itd... možda sam ja manje zahtevan putnik, ali vrlo dobro znam šta da očekujem ako aranžman platim 250 eur ili 550 eur...to neki nemogu da shvate..

maza bg:
Ja stvarno imam lepo iskustvo preko agencije Relax, i to od prošle godine,a evo i ove su se dobro pokazali. Mada znam da je bilo ljudi koji su se žalili, to sam čula u autobusu kad sam se vraćala sa Krfa prošle godine, ali sam isto tako zaključila da su to stvarno neki nebulozni komentari, tipa* plaža je suviše šljunkovita, voda nije slana, hladna je, nisam imala pavlaku za doručak, ili, imali smo supu samo 2 puta za vreme boravka,...krevet mi je škripao itd... možda sam ja manje zahtevan putnik, ali vrlo dobro znam šta da očekujem ako aranžman platim 250 eur ili 550 eur...to neki nemogu da shvate..

Naši turisti su NAJzahtevniji od svih....I to što manje plate, više traže.
Bio sam turistički vodič, i sećam se da su najviše zamerki imali oni koji idu u prvoj, promotivnoj majskoj smeni za 70 eur, a najmanje oni koji idu u avgustu za 350, za istih deset dana....

Sećam se raznoraznih dogodovština, mogao bih knjigu da napišem.....

Od toga, da su u to vreme NAJmoderniji Neoplan N117 nazivali '' KO TO TAMO PEVA '' , do najstrašnijeg negodovanja vodiču, zbog toga što nas je policija zaustavila u redovnoj kontroli na autoputu, ili zbog toga što je gužva na granici, što već dva dana uzastopce pada kiša ( '' nismo mi uplatili da sedimo u apartmanu '' )...preko užasne halabuke kada se zagušila kanalizacija u jednom apartmanu, pa kad su došli majstori, izvuku iz wc šolje MAJICU za koju se sećam da je nosila u dolasku jedna od gošći tog apartmana !!!!.....do histerije zato što vozač u autobusu nije hteo da pusti kasetu od Karleuše koju su oni poneli....

Ma kažem, mogao bih pisati do prekosutra.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back