Angi7:
Koliko mi je poznato Filip travel uopste nema svoju ponudu nego je subagent Kalodoukas agencije. Nije mi jasno zasto neko uplacuje subagentima umesto pravim agencijama.
Tako se samo pospesuje losa ponuda nasih agencija, tj. gomila subagenata koji vrte par ponuda.
CITAJTE SITNA SLOVA ISPOD PONUDE I UPLACUJTE U AGENCIJI KOJA ORGANIZUJE PUTOVANJE
Filip Travel je u vrhu turističkih agencija po profesionalnosti u organizaciji turističkih aranžmana. To Vam mogu reći ja, kao subagent. Sve agencije, mislim na organizatore putovanja, ne na subagente, vrte, manje više, istu ponudu hotela za neku destinaciju i
to dosta zavisi od toga ko im je partner u dotičnoj zemlji. Malo agencija ima fiksne zakupe u hotelima uglavnom se radi preko posrednika pa Vam i to dodje kao neka vrsta subagenture.To važi i za agenciju Kalodoukas, ma koliko joj ime grčki zvučalo. Te dve agencije dele isti čarter ali ne i isti program. Subagentura funkcioniše kao istureni šalter neke agencije sa kojom ona ima zaključen ugovor o posredovanju. Agencija u kojoj radim je u unutrašnjosti, i to posebno opravdava njeno postojanje i funkcionisanje kao takve. Takodje Vam mogu reći, da bolje poznajem ponudu neke agencije od bar 80% njenih šalterskih službenika. Zašto? Zato što moramo da se borimo za svakog putnika a kako to činimo, tako što se naoružavamo svim mogućim informacijama, od toga koliko Vam je hotel
zaista od plaže, da li je to baš isto kao što ćete čuti u velikoj agenciji, da li su Vam ležaljke i suncobrani zaista besplatni, koliko puta će Vam promeniti peškire i posteljinu itd. itd. do toga da isti hotel dobijete po povoljnijoj ceni kod jedne nego kod druge agencije, jer su sve to podaci koje vredno prikupljamo i nije nam cilj da Vam pošto poto utrpamo aranžman, nego da budete zadovoljni, jer će i nama onda biti dobro. Pa kada onda dodjete kod mene u agenciju, pa Vam iz npr. 50 ponuda za Tursku ja izvučem samo 5 hotela koje prodajem u svakoj kategoriji, šta mislite kako sam do toga došla. Samo radom i iskustvom i poštenim razgovorima sa klijentima. ALI, čak i tako, ima i vas raznih. Tako mi se danas dogodilo, da mi stranka urla u agenciji, zašto mu u hotelu 4* u Grčkoj, zaboga, ni jedno veče nisu poslužene lignje za večeru. Pa, molim Vas lepo! No, i pored toga, ja Vas razumem i stojim Vam na raspolaganju ukoliko Vam je potrebna bilo kakva informacija oko aktuelnih turističkih ponuda.