- Poruka
- 20.959
Ne zivimo u bajci, nego u realnom zivotu.
Dobar dan... mi smo iz agencioje za ispitivanje javnog mnjenja... imate li šta maloletno u kući? Ćerku recimo? Ne nismo iz redakcije "Kurira"...
Alo, seko, sa koliko si ...
prekide se veza...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zivimo u bajci, nego u realnom zivotu.
Ako bi kojim slučajem neka agencija napravila statistiku o naivno nevinim ribama pre 18 godina dobili bi najnoviju bajku braće Grim.
Crvenkapa drugi deo.
не знам одакле ти идеја са тим парадајзом више.................

Eto, odgovorio sam ti pre nego je napisano...
I to može na Krsti ako niste znali![]()

A, sta cemo sa muskarcima, nesto ih ne pominjes. Jesu li i oni iz bajke brace Grim?![]()
? ... to ti je politika....stil...politika...stil.. politika..znanje, predznanje, politika.... a malo i spamovanje turističko-političke temepa za letovanje na francuskoj rivijeri , spanskoj rivijeri, sardiniji ti treba toliki novac.
Šta fali Crnim Gorcima? Pišu ćirilicom a imaju i kafanice na ruskom.![]()
Da nećeš možda kod 'rvata kao Putin?

Evo, brate, prijatelju i Druze Mitke, dodji kod mene. Bices moj gost i to besplatno. Cak cu ti platiti dnevno 20 eura . Samo dodji !"Фали им перушка да полете"...хехехе, толико су се избрукали и избламирали да нема те лове таман и да ми плате да идем да их уопште видим и гледам у животу а камо ли да им платим њихове морске зајебанције. Код 'рвата НИКАД док сам жив - иако могу рећи да они имају 100 пута боље и море и плаже од *********а, али *ебеш ти све то када треба да се кревељим, смешкам и изигравам лажну пристојност са злочинцима геноцидним и убицама. То ме не интересује. Постоји Грчка, Италија........ паметноме довољно...
Иначе, драго ми је што имају доста Руса, чак су и у школску наставу морали да уведу Руски као матерњи језик, то ми се свиђа... али пошто су (али касно) схватили да продадоше државу сада су променили Закон и странци више не могу да купују "њихову лијепу" за разлику од наших гова*а (Ђелић и Тадић) који су потписали ССП по коме странци могу бити власници земљишта у Србији.
Evo, brate, prijatelju i Druze Mitke, dodji kod mene. Bices moj gost i to besplatno. Cak cu ti platiti dnevno 20 eura . Samo dodji !

Летујте овде,у нашој земљи.Има довољно природних лепота и туристичких капацитета.Плус јефтиније је,а и у домаћем сте,пријатељском окружењу.
Ако сте решили да баш идете на море ове године,постоје много боље дестинације за мање или исте паре од ЦГ-орског крша,негостољубивости и антисрпства.