ТУРИСТИЧКА СЕЗОНА

Koje su bolje? Ja znam samo za ovu pod mojim kalabreze prozorom :super:, ali inače... :thumbdown: nedavno sam se vratila sa grčkih ostrva - raj, ali plaže strava i užas za sve koji poput mene mrže plićak i pesak. Hrvatska je biser ali plaže su sam kamen... Italija - pesak uglavnom, Francuska izvikana... ma Montenegerske plaže su raj, a Crnogorci još uvek naj-frajeri na planeti :D

Pretpostavljam da ove ostale ne valjaju jer na njima nisi imala nikakav snosaj sa lokalnim zivljem? :dontunderstand:

тешко да ти мени можеш да будеш професор са тим знањем тето:mrgreen:..пошто је индентично његовом ...........мени треба његова слика да је урамим :twisted:
e jesi ti neki ogranicen covek kad ne mozes da provali tako providnu zayebanciju ,a jos i pokazujes homosekualne sklonosti pa oces moju sliku da drzis iznad kreveta perverznjacino mala,bolje nadji neku devojku ili nek ti drugari plate cavu dok jos nije kasno .:rolleyes: to je sve za tvoje dobro :D

Sto se nase murije tice turisti mogu da budu mirni. Od 15-og juna do 15-og septembra automobile sa stranim tablicama imaju pravo da zaustave samo u slucaju velikog prekrsaja. Za to vrijeme samo smo im mi, domaci vozaci, na tapetu.
A sto se Madjara tice, moj prijateljski prijedlog ti je da je izbjegavas sa svojim automobilom jer ako te njihovi murkani zaustave neces proc ispod 100€ kazne...

прошле године сам ишао у Бугарску,и нисам имао проблема ,
али чуо сам више пута да имају на друмовима као неку хајдучију која зауставља и пљачка....као ајдуци у време турака....причао сам са једним ликом овде који је доживео такво искуство ..мада још не могу да верујем

e jesi ti neki ogranicen covek kad ne mozes da provali tako providnu zayebanciju ,a jos i pokazujes homosekualne sklonosti pa oces moju sliku da drzis iznad kreveta perverznjacino mala,bolje nadji neku devojku ili nek ti drugari plate cavu dok jos nije kasno .:rolleyes: to je sve za tvoje dobro :D

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

мени твоја слика треба за пикадо...и да знам шта нећу да будем у животу :klap:

стварно си будала и то небеска:rotf: :super:

прошле године сам ишао у Бугарску,и нисам имао проблема ,
али чуо сам више пута да имају на друмовима као неку хајдучију која зауставља и пљачка....као ајдуци у време турака....причао сам са једним ликом овде који је доживео такво искуство ..мада још не могу да верујем

Imas tih "hajduka" i kod nas. Prosle godine sam se vracao iz Srbije kuci i nedje izmedju Mojkovca i Kolasina me je zaustavio tip sa opel vectrom bugarskih tablica (vjerovatno nedje ukradenim) pricao je tecno srpskim jezikom i davao mi njegov "zlatni" prsten koji vrijedi preko 500€ za 30€ jer mu je satro nestalo benzina a kreditna kartica mu blokirana. :lol:

E ja sam jednom bio u tranzitu kroz tu jeßenu Madjarsku i rekao sam vise nikad. Ej te dzukele su mi kombi naopacke prevrnule misleci da svercujem cigare. Pitao sam ih koliko mi je cega dozvoljeno da unesem u njihvu drzavu i to samo u tranzitu, dobio sam odgovor da su oni sastavno dio EU i da vaze ista pravila kao i za sve ostale clanice: litar alkoholnog pica, steka cigara, kilo mesa i mljecnih preradjevina, sve preko toga je zakonom kaznjivo i + oduzeto i baceno na licu mjesta. Pa sad vidi da li je CG izolovan slucaj ili ima jos primjera.
Ja isao za uskrs u Amsterdam preko Madzaske ,Austrije i Nemcke sa 3 litre domce Viljamovke (lek za dusu) i jos smo jednu litru spicili dok smo cekali na Horgosu da udjemo u Madjarsku i nisu se nista bunili ,mada je tacno da su inace bezobrazni i neljubazni i da panduri oce da te olese za pare.

Dovoljno je da odes jedan dan za vrijeme sezone do Budve ili H-N-a, nidje ijekavice:lol:
A za Sutomore da ne pricam:lol:

Hvala Bogu. Nek´ dolaze... Bogart skoro rece da se odje mnogi forumasi busaju kako ce otic ne znam dje sve ne samo ce CG zaobic a u stvari 80% njih bas dodje kod nas.

@Markovac samo sa Kosova prosle godine u Ulcinju je bilo oko 350 000 ljudi a zar Kosovo nije Srbija. :lol:

Pretpostavljam da ove ostale ne valjaju jer na njima nisi imala nikakav snosaj sa lokalnim zivljem? :dontunderstand:

Od jednom mog prijatelja komsinica tako bila na CG primorju pa je navatao neki crnogorac ova mu po tradiciji nasoj odmah dala pa je ovaj napunio. I sta ce devojka kao da se uda a on ustvari sa planine sisao kad je ozenio odveo je tamo na nekoj slami da spava,hahahaha!!!! :D:D:D Ova se posle razvela expresno.

Na Kritu... :-)
Marva sve porazbija, lokalci ih uredno puste, a ujutru nakon treznjenja im sve lepo naplate...
Posle mi Srbi stoka... Cak su napravili i poseban geto za Engleze, da ne uznemiravaju (toliko) ostatak naroda na odmoru... :roll:

Ja nikada nisam u pravom trenutku na pravom mestu :confused:
Razumem da ne 'mirite' Montenenegerse i Engleze (tj. :dontunderstand:) ali šta vam konkretno smeta kad je reč o oralnom sexu???

Није валда да у Србији још било ко размишља о одласку у ЦГ на море ???

Црну Гору треба заобилазити у великом луку - све док се власт не унормални уколико икада до тога дође.

2cd406454.jpg
Šta fali Crnim Gorcima? Pišu ćirilicom a imaju i kafanice na ruskom.
Da nećeš možda kod 'rvata kao Putin?

@bezkorisnickogimena vidim ...

Mislim da si pogrešio podforum...
NA LJ&S se zbog ovoga ne banuje jer je tamo blajzingovanje i apcigovanje normalan rečnik.

Na ovom podforumu to nije slučaj osim ako se nekom ne udvaraš direktno ali slabi ti argumenti da je ubediš.

Ima stvari koje se rade ali se ne pričaju jer ako se pričaju onda se nikad neće uraditi.

Čista politika.

Poslednja izmena od moderatora:
@iron lord moguce da je ta bezkorisnickogimena neka napaljena klinkica koja nema ni 18 godina pogledaj njene sve poruke http://forum.krstarica.com/search.php?do=finduser&u=120853

Pa ako nema 18 godina kako sme da joj pominje one gadosti što svi rade dok neki tek žele a neki se prisećaju rado?
Ne kaže pop mladencima zalud da tek treba da upoznaju "Svetu tajnu braka"
Uopšte, kako neke nije sramota da navuku belu venčanicu kad su olupale više jaja u doope nego moja baba u tiganj za svog života?

Poslednja izmena:

Back