ТУРИСТИЧКА СЕЗОНА

igleda da je mali OD planirao da i ove godine ide familijarno na more sa gajbicom luka,paprike i paradajza , dzakcetom krompira i gomilom konzervi mesnog nareska, a zli crnogorci mu pokvarili plan pa je sada opravdano nervozan i ljut :(

ал-банци --није проблем што си ти пиглу него је проблем што мислиш да си паметан..доле сам ишао два пута и нисам носио ништа,али цене хране су ипак много скупе у односу на Бугарску илиТурску..у Бугарској је на пример делтин сладолед јефтинији него овде у делта-цитију и остало .....и стварно не знам ко носи толику количину хране и спрема доле.......осим можда кампера

ne letuju u hotelima a 5 zvezdica slazem se ,ali kao sto napisah takvi gosti nisu nigde pozeljni pa CG ima puno pravo da uvede zabranu unosenja hrane posto ce sve jedno imati popunjene kapacitete zbog male povrsine obale i ogranicenih kapaciteta.

опет си пиглу --
ако ти рачунаш руске туристе који долазе у Бугарску на летовање у културан свет ...онда ми објасни шта је то некултуран

Pa obećali su radikali i dss, ali izgleda da im matori ne veruje:mrgreen:

Nego, sledeće godine, kad dodjemo na beli šengen da letujemo na francuskoj obali. Nica, Kan, Monte Karlo.... plaćam piće:D
bio ja pre dva leta na sve tri destinacije i osim Nice ova dva nisu nista narocito malo ,prebudzeno i nasminkano , a Nica je do yaya sam grad al je plaza neka kamenita noge da polomis i more je cas ledeno, cas toplo ,neke struje valjda ***** li ga , al zato unutrasnjost Francuske yebe kevu ,bolja je od bilo kog mora :)

ал-банци --није проблем што си ти пиглу него је проблем што мислиш да си паметан..доле сам ишао два пута и нисам носио ништа,али цене хране су ипак много скупе у односу на Бугарску илиТурску..у Бугарској је на пример делтин сладолед јефтинији него овде у делта-цитију и остало .....и стварно не знам ко носи толику количину хране и спрема доле.......осим можда кампера
Tako je to kad nemas novaca. Ne mozes ni da putujes nigdje. Sjedi kuci. prinesi lavor i dobro ti je.!

E a ovo za Bugarsku... pa zasto se ne preselis u Bugarsku kada ti je sve jeftinije nego u Srbiji ? :dontunderstand: :rotf:

To je glupo.

Lepo treba studenti iz CG da placaju studije kao i svi drugi stranci a ne da studiraju na grbaci Srbije dok deca iz Srbije treba da placaju visoku cenu ; da se uvedu radne dozvole drzavljanima CG tako da ne mogu da dolaze ovde i preko svojih veza uzimaju poslove ljudima iz Srbije kada je i ovako ovde nezaposlenost ogromna i jos neke mere koje su sasvim normalne i trebale su da vaze od momenta kada je CG postala nezavisna drzava.

најбоље је да са њима успоставимо односе као са Шри Ланком

Tako je to kad nemas novaca. Ne mozes ni da putujes nigdje. Sjedi kuci. prinesi lavor i dobro ti je.!

E a ovo za Bugarsku... pa zasto se ne preselis u Bugarsku kada ti je sve jeftinije nego u Srbiji ? :dontunderstand: :rotf:

ишао сам прошле године тамо на море и ићу и ове :arrow:него не могу буздованско-блесиметриЈско-патриЈотској дружини овде да објасним неке ствари

п.с. немој молим те да бринеш за мене:twisted:

Ma kakvi kamperi.:D To još i da razumeš, onaj ko je spreman da spava pod šatorom, spreman je i da kuva ispred šatora, verovatno nema para za bolje. Ali ovi što idu u privatan smeštaj, (tu prednjače izvesni krajevi Srbije, nije lepo da navodim) sve ponesu. I paprike i paradajz i lubenice i meso i konzerve... ma sve. Pa im sve to nije dosta nego spremaju ručak na plaži. Svojim sam očima videla pretprošle godine, a bila sam samo dva dana. Presvlače decu na plaži pa ostave onakve pelene i slično. Da ne poveruješ čega sve ima. I posle se čude kad Crnogorci zabranjuju takvim turistima da unose hranu. I treba.

ишао сам прошле године тамо на море и ићу и ове :arrow:него не могу буздованско-блесиметриЈско-патриЈотској дружини овде да објасним неке ствари

п.с. немој молим те да бринеш за мене:twisted:
E, a hoces doci na Madonnin koncert 25. septembra?
Mislim, koncerta nece biti u Hrvatskoj pa da svratis malo ovamo ;)

опет си пиглу --
ако ти рачунаш руске туристе који долазе у Бугарску на летовање у културан свет ...онда ми објасни шта је то некултуран
Izvini mali a ko je spominjao kulturu ,ruske turiste i Bugarsku i gde si ti u postu koji si citirao video nesto od ovoga ,daj odrasti vise :rolleyes: a to se tice turista koji idu u Bugarsku ne bih isao dotle da su nekulturni ali je sigurno da su slabostojeci iz nizih drustvenih slojeva barem oni iz razvijenih zemalja poput Nemacke ili Danske koji idu na bugarsko more dok za Ruse nisam siguran kakav im je profil al sigurno onih 5% imucnih ne idu u Nesebar ili kako sve vec zovu ta mesta .

bio ja pre dva leta na sve tri destinacije i osim Nice ova dva nisu nista narocito malo ,prebudzeno i nasminkano , a Nica je do yaya sam grad al je plaza neka kamenita noge da polomis i more je cas ledeno, cas toplo ,neke struje valjda ***** li ga , al zato unutrasnjost Francuske yebe kevu ,bolja je od bilo kog mora :)

To nisam znao, bio sam samo u Parizu 7 dana, al' sam obišao uzduž i popreko.
Znači beli šengen, poziv jerry-ju pa u unutrašnjost francuske da degustiramo vina:D
Naravno obavezna garderoba majice: Kosovo je srbija8)

Ma kakvi kamperi.:D To još i da razumeš, onaj ko je spreman da spava pod šatorom, spreman je i da kuva ispred šatora, verovatno nema para za bolje. Ali ovi što idu u privatan smeštaj, (tu prednjače izvesni krajevi Srbije, nije lepo da navodim) sve ponesu. I paprike i paradajz i lubenice i meso i konzerve... ma sve. Pa im sve to nije dosta nego spremaju ručak na plaži. Svojim sam očima videla pretprošle godine, a bila sam samo dva dana. Presvlače decu na plaži pa ostave onakve pelene i slično. Da ne poveruješ čega sve ima. I posle se čude kad Crnogorci zabranjuju takvim turistima da unose hranu. I treba.
E ovo je ziva istina.
Ja, koji skoro da i ne idem na plazu a rodjen sam tu, primijetio sam takve pojave !
I ova sezona ce biti dobra u Crnoj Gori. Bice niz desavanja koji ce se organizovati na svjetskom nivou.
Necete vjerovati ali ovih dana vidim jahte koje dolaze ovamo pravo iz Kana. Mnogo svjetskih svijezda i zvjezdica se mota ovuda. Bez zezanja. Mnogi paradajz turisti bi vrlo rado da vide Kim Kardashian recimo ili Madonnu za susjednim stolom a da pri tom ne ostave bar jedan euro.

Jel a koliko vi imate tih Pichkovaca...malo malo pa neki Pichkovac....do yaya bre....dobar si...dobaaar

A, pa srbija ima mnogo prikladnija imena svojih sela......zraci sreca i idila iz njih...:rotf:

kako se zovu naša sela... Jadovica, Paljevina, Gladus, Vukovije, Vukovsko, Crni Vir, Trnjak, Zloselo, Blatište, Kukavica, Vučjak, Smrdljak, Zmijanje... eto, sve čemer, jad, beda, nesreća.... Meša Selimović,Tvrđava..

Brlog, Crnac, Crnilo, Dželati, Blato, Brnjica, Zlakuša, Crnoklište, Teskoba, Glibovac, Smrdak, Gluvaci, Zlodol,

A, pa srbija ima mnogo prikladnija imena svojih sela......zraci sreca i idila iz njih...:rotf:

kako se zovu naša sela... Jadovica, Paljevina, Gladus, Vukovije, Vukovsko, Crni Vir, Trnjak, Zloselo, Blatište, Kukavica, Vučjak, Smrdljak, Zmijanje... eto, sve čemer, jad, beda, nesreća.... Meša Selimović,Tvrđava..

Brlog, Crnac, Crnilo, Dželati, Blato, Brnjica, Zlakuša, Crnoklište, Teskoba, Glibovac, Smrdak, Gluvaci, Zlodol,

meni je zakon Donje Brijanje kod Nisa :D

Haahahahahhahaaaaa.....srbendo ....jel ti gledas sta pises.....
Pa priuceni kovaci iz Kragujevca su 40 godina zayebavali 20 000 000 stanovnika sa svojim krsevima,koje nisu znali i sklepati a sve gotovo dobijali iz FIAT-a.....
40 godina zayebavali su 20 mil ljudi jer nisu znali sastaviti auto a nisu hteli da ostanu kuci i sade krompir,paprike i prave kajmak ....posao u kojem su prvaci sveta.....ako neuvale....

ковачи из Крагујевца су протеклих 160 година правили оружје....
фића кој се правио у Застави је био народно возило а нема много земаља који су имали
своје народно возило

заставе је после правила кршеве и продавала али то није криво руководство у Крагујевцу

Back