Turista ili Avanturista?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sada vec oba :malav:

Nekada je kombinovano najbolje. Iskoristi beneficije grupnog, organizovanog putovanja tipa cene avionskih karata, smestaja, ulaznica a onda sam na destinaciji raditi sta hoces.
Zaista neke cene budu nize kada su agencije u pitanju.
Takodje ako se zeli sto vise da se vidi za kratko vreme, takodje preporucujem agencije.

Ako se ima vremena i para...zeli se odmor...onda solo...

Dakle zavisi gde, sta, kako, u kom stadijumu zivota, itd...

Drugi, kao turistička agencija?
Jel postoji to i dalje, ja sam mislio da je to izumrelo kao fotografska radnja na primer ili šuster

Ne bih se složio sa podelom, ja sam većinu života svoja putovanja organizovao sam ali sam uvek sebe smatrao turistom, mada je bilo tu i nekih avanturističkih doživljaja ali neplaniranih.

A i "avantura"je priča za sebe, to što neko smatra avanturom drugome je možda "samo još jedan dan u kancelariji" 😅

Poslednja izmena:
Nisam tip avanturiste,...ni u životu ni kad su putovanja u pitanju.
Volim da isplaniran sebi put, vreme i troškove. Bude kako kad,...samo sada već više gledam da to bude gde se meni ide, kad i ako mi se tamo uopšte ide. Sve uglavnom zavisi od trenutnog raspoloženja, slobodnog vremena i para.
P.S. Ranije sam organizovala letovanja za više porodica, ali kako se "svetu ne da ugoditi", sad bih već radije i sama putovala.
Volim putovanja, ali sam više tip:" svuda pođi, ali kući dođi"!😁

Back