Tumačenje natalne karte

Zanimalo bi me da mi netko opiše njega kakav je kakve ga cure privlače

Prilozi

• Screenshot_2024-07-18-15-36-25-456_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-07-18-15-36-25-456_com.android.chrome.jpg
    89,6 KB · Pregleda: 1
Zelim da se izvinim svima sto su mi tumacili natalnu kartu, ali bila sam stavila pogresno vrijeme rodjenja, izvinite. Moje vrijeme rodjenja nije 17:30h (vec 17:29h). Nadam se da ce mi neko protumaciti natalnu kartu. Moji precizni podaci su:
Ljubica. Podgorica, Crna Gora. 01.03.1996. u 17:29h. Hvala..

Ako moze neko da mi pojasni da li je istina ovo sto astrolog tvrdi? i sta je istina kako izgleda moja najpreciznija natalna karta?
Astrolog mi je putem sms poruke odgovorio da su svi sajtovi online pogresni. Npr podznak sam vaga, venera u skorpiji, mjesec u lavu, merkur u jarcu, mars i pluton u ovnu, jupiter u raku, saturn u vodenjaku a juno u strijelcu.

Sve suprotno nego sajtovi online, stavise vise vjerujem tj pogodjeno mi je ovo putem sms poruke gdje sam dobila odgovor, mada ne kompletnu natalnu kartu, nego ovo sto vidim na online sajtove astrologije.

U nedoumici sam sto je tako sve razlicito, zelim kompletnu natalnu kartu preciznu ali bez tumacenja preko online sajtova. Molim preciznu vremensku zonu.

Prilozi

• Screenshot_2024-07-28-21-40-42-127_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-07-28-21-40-42-127_com.android.chrome.jpg
    84,1 KB · Pregleda: 0
Astrolog mi je putem sms poruke odgovorio da su svi sajtovi online pogresni. Npr podznak sam vaga, venera u skorpiji, mjesec u lavu, merkur u jarcu, mars i pluton u ovnu, jupiter u raku, saturn u vodenjaku a juno u strijelcu.

Sve suprotno nego sajtovi online, stavise vise vjerujem tj pogodjeno mi je ovo putem sms poruke gdje sam dobila odgovor, mada ne kompletnu natalnu kartu, nego ovo sto vidim na online sajtove astrologije.

U nedoumici sam sto je tako sve razlicito, zelim kompletnu natalnu kartu preciznu ali bez tumacenja preko online sajtova. Molim preciznu vremensku zonu.
Ja mislim da to nije točno preko SMS-a jer i meni su neki tako tumačili.

Back