Gost 445315
Početnik
- Poruka
- 8
Moze li tumacenje za ljubav?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uplati 29.julaAko mi netko može reći za igre na sreću kad bih mogla igrati igre povoljni datumi koji su.
Misliš da bi mogao biti veći dobitak imala sam na Srećki u 2 mjesecu na grebalici 100 eura 27.2.2024 jel to vrijedi ti datumi i za nagradne igreUplati 29.jula
Kupi grebu 7. avgusta
Možeš li mi opisati kakav je on kao osobaTo ti je prepreka na putu da upoznaš nekog kvalitetnog.
Horoskop i inače služi da spoznaš koje su ti predispozije te da ih maksimalno iskoristiš ili koriguješ ono što smeta
Kad nađeš vremenaMožeš li mi opisati kakav je on kao osoba
Ako moze neko da mi pojasni da li je istina ovo sto astrolog tvrdi? i sta je istina kako izgleda moja najpreciznija natalna karta?Možda bi @analiticki 12 mogao ?
Astrolog mi je putem sms poruke odgovorio da su svi sajtovi online pogresni. Npr podznak sam vaga, venera u skorpiji, mjesec u lavu, merkur u jarcu, mars i pluton u ovnu, jupiter u raku, saturn u vodenjaku a juno u strijelcu.Ako moze neko da mi pojasni da li je istina ovo sto astrolog tvrdi? i sta je istina kako izgleda moja najpreciznija natalna karta?
Ja mislim da to nije točno preko SMS-a jer i meni su neki tako tumačili.Astrolog mi je putem sms poruke odgovorio da su svi sajtovi online pogresni. Npr podznak sam vaga, venera u skorpiji, mjesec u lavu, merkur u jarcu, mars i pluton u ovnu, jupiter u raku, saturn u vodenjaku a juno u strijelcu.
Sve suprotno nego sajtovi online, stavise vise vjerujem tj pogodjeno mi je ovo putem sms poruke gdje sam dobila odgovor, mada ne kompletnu natalnu kartu, nego ovo sto vidim na online sajtove astrologije.
U nedoumici sam sto je tako sve razlicito, zelim kompletnu natalnu kartu preciznu ali bez tumacenja preko online sajtova. Molim preciznu vremensku zonu.
Preko sajtova sigurno nije niko mi nista ne pogodiJa mislim da to nije točno preko SMS-a jer i meni su neki tako tumačili.
Bio je SMS od nekih astrologa iz Srbije.Preko sajtova sigurno nije niko mi nista ne pogodi
E ne znam detaljno nista u vezi toga sto si napisao. Ali ja sam navela vremensku zonuBio je SMS od nekih astrologa iz Srbije.
E ne znam detaljno nista u vezi toga sto si napisao. Ali ja sam navela vremensku zonu