U pravu si to za njega baš je takav i umjetnik je znam da treba to uživo se čuti s nekim.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima sličnosti - urođena introvertnost kao i dar za umetnost i okultizam. Generalno, interesuju vas iste stvari ali dok kod njega sve ide lagano jer je "rođen pod srećnom zvezdom" ti za sve moraš sama da se boriš, a to i radiš. Na kraju, možeš da uspeš i ti, mada sa mnogo više napora nego on. Romantizuješ brak preko mere i to može da dovede do nezadovoljstva ili problema da se vežeš za nekoga ko ne ispunjava sve usloveA kako bi mene opisao po karti isto ukratko i jel bi mogla biti veza s njim
Da romantična sam duša čekam srodnu dušu da se pojavi da moram se truditi više.Pa nikako da upoznam takvu osobu.Ima sličnosti - urođena introvertnost kao i dar za umetnost i okultizam. Generalno, interesuju vas iste stvari ali dok kod njega sve ide lagano jer je "rođen pod srećnom zvezdom" ti za sve moraš sama da se boriš, a to i radiš. Na kraju, možeš da uspeš i ti, mada sa mnogo više napora nego on. Romantizuješ brak preko mere i to može da dovede do nezadovoljstva ili problema da se vežeš za nekoga ko ne ispunjava sve uslove
To ti je prepreka na putu da upoznaš nekog kvalitetnog.Da romantična sam duša čekam srodnu dušu da se pojavi da moram se truditi više.Pa nikako da upoznam takvu osobu.
Da je prepreka je ne znam kad mi stoji srodna duša već duže sam sama.To ti je prepreka na putu da upoznaš nekog kvalitetnog.
Horoskop i inače služi da spoznaš koje su ti predispozije te da ih maksimalno iskoristiš ili koriguješ ono što smeta
Taj me poznanik privlači zbog misticizam i zbog fizičkog izgleda.To ti je prepreka na putu da upoznaš nekog kvalitetnog.
Horoskop i inače služi da spoznaš koje su ti predispozije te da ih maksimalno iskoristiš ili koriguješ ono što smeta
umetnički nadaren ne mora da znači da dobro crtašIšla sam u umjetničku školu pa mi je razrednica rekla ti uopće nisi za tu školu.Ti ne znaš crtati itd.Tebi gradivo ne ide a ona nikom nije bila razrednica.Ja imam talent za pjevanje i crtanje itd.Ona priča gluposti.
Dobro crtam a baba od razrednica je rekla da ne crtam i da nisam za tu školu nema ona pojma.umetnički nadaren ne mora da znači da dobro crtaš
Moguće da s ovim bude nešto škorpionom nego s onim starijimaMislim si babo ti si neugledna i puna frustracija neću crtati kukuruz neka je moje crtanje na nivou amaterizma.Ne podnosim pravila ponašanja i zapovijedni ton.Danas ćemo crtati to ne ja neću.
Postavila sam kao poseban post ali možda treba ovde...Molim one koji se razumeju da pogledaju natalnu kartu mog deteta. Postavila sam pitanje u nekom lajvu i dobila neke zastrašujuće odgovore, čak i da je situacija toliko ozbiljna da bi bilo dobro da dete (16 god) bude pod nekom vrstom nadzora u narednih mesec dana i duže. Vezano je za algol.i neke konjukcije, aspekte...koliko.sam shvatila i zapamtila. Njegovi podaci su 10.5.2008. 17.45, Šabac. Hvala unapred!