Slala sam isto SMS za natalnu kartu.E ne znam detaljno nista u vezi toga sto si napisao. Ali ja sam navela vremensku zonu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slala sam isto SMS za natalnu kartu.E ne znam detaljno nista u vezi toga sto si napisao. Ali ja sam navela vremensku zonu
Da li zelis da mi pomognes u vezi natalne karte? preko kojeg ides sajta pusti mi linkSlala sam isto SMS za natalnu kartu.
Ne znam tumačiti kartu ali su rekli neki meni astrolozi da je najbolji sajt astro.com.Astrodeinst.To ti je astro.comDa li zelis da mi pomognes u vezi natalne karte? preko kojeg ides sajta pusti mi link
Evo link https://www.astro.com/horoscopeNe znam tumačiti kartu ali su rekli neki meni astrolozi da je najbolji sajt astro.com.Astrodeinst.To ti je astro.com
Možeš li mi reći jel mi stoji 2024 nasljedstvo od mojih stana i život u inozemstvu.Misliš da bi mogao biti veći dobitak imala sam na Srećki u 2 mjesecu na grebalici 100 eura 27.2.2024 jel to vrijedi ti datumi i za nagradne igre
Uplati 29.jula
Kupi grebu 7. avgusta
@SenseiAko bi mogao neko reći jel mi iz karte stoji nasljedstvo od mojih uskoro stana.Ne baš uskoro nego 2025 i preseljenje u inozemstvo.
@SenseiMožeš li mi reći jel mi stoji 2024 nasljedstvo od mojih stana i život u inozemstvu.