emily2
Primećen član
- Poruka
- 566
Emily, da li bi htela da mi kazes kakva mi je buducnost sa muskarcem rodjenim 26.1.1971? Moj datum rodjenja je 2.4.1978. Hvala!
Uh,ovde amorova strela udara pravo u srce,trebalo bi doci do braka,medjutim ovde ce doci do svih mogucih otezanja koje ce nametati,ne samo zivot,vec i vi sami sebi.Jako teska veza u kojoj je prisutno mnogo nervoze a mozda i ljubomore.
Bez obzira na kolicinu hemije i ljubavi koja ce postojati,kad-tad mora da dovede do rastanka.
Tuzno je ako se to desi posle 10,30 ili 40 godina braka,nazalost to je ovde neminovno ukoliko neko od vas dvoje ne zeli da provede zivot u trpljenju.
Ovaj muskarac je dosta zatvoren ali i duboko intuitivan,zanimljivo je to sto muskarci sa njegovim brojevima ne postuju svoje zene,slabi su jedino na ljubav,ali ako nadju partnerku koja je slabija od njih i ne moze da ih prati onda se izivljavaju(da ne detaljisem kako).
Ti si izuzetno sarmantna i privlacna zena,zivis za ljubav i porodicu i ne bi smela da dozvolis da postanes zrtva porodice.
ops:

a sto se tice posao radim u drzavoj firmi i to vec 10 godina tome se nemoram nit brinut :wink: samo ovu rijeci nisam bas doro razumila "