TUMAČENJE DATUMA ROĐENJA...

Psihologue:
191

Kod vas je važan prošli život. On ima najviše uticaja u vašem sadašnjem životu. Živeli ste u Francuskoj. Bili ste član visokog plemstva, vrlo blizak dvoru. Ubijeni ste na giljotini u Buržoaskoj revoluciji. Vaše ćelije sećanja na neki način pamte to vreme, te sada imate problem sa egom. Uvek dugo razmišljate praveći planove, šta bi bilo kad bi bilo, pa sve do cepidlačenja. Nemate mnogo poverenja i zato ste se učaurili ne dozvoljavajući nikome da prodre u vaše misli i tajne.
U sledećem životu bićete neka vrsta poreznika. Tada će vam biti dato da se potpuno očistite i da skinete celokupnu karmu sa svoje duše.
jok psiho... uopste ne razmisljam dugo kod planiranja cak sam previse brza... cesto mi se desavalo i desava jos uvek da i bitne odluke donosim u sekundi... volim da analiziram stvari ali tek kada se dese... put do mojih misli i tajni je otvoren svima koji umeju njim da idu... :)

Psihologue:
7 i 9 bohemi

Šta povezuje ova dva broja? Svijet ideja, duhovni život, potraga za jedinstvenim načinom života. Dijeliće intelektualne strasti, ali oprez: na polju ljubavi devetka je pravi idealista.Ova veza ima usud na svađu
i nerazumevanje...

Sto JA imam srece-strasno!!!
Bolje da nisam ni pitala...Ipak zahvaljujem...Bar sada znam na cemu sam...
Kako sam TUZNA ne mogu TI opisati...ZASTO bas tako mora biti???

Psihologue:
3 i 9 i 9 i 3

Slaganje na intimnom planu, zajednički poduhvati, mogućnost zajedničkog otkrivanja bijelog svijeta: ova veza je sačinjena od davanja i pružanja, sjedinjenog srca i duše.

Broj 3 sa brojem 9

Ovo je odlična veza i verovatno da će devetka ublažiti neke svoje karmičke kodove kroz ljubav i pažnju trojke. Trojka otvorena teško će shvatiti zatvorenost devetke, nikada neće shvatiti šta ona zaista misli. Buduće da devetka ima moć predosećaja neka na vreme shvati da je preterala u tajnovitosti i neka sa svojom ljubljenom trojkom raspravi sve nejasnoće. Ovo nije dobar odnos za posao i ako vaš poslovni partner ima ovakvu kombinaciju budite oprezni.
mogla da bude... hehe... posto nemam trenutno partnera stavila sam broj od bivseg... :| ne znam zasto se kod mene uvek iznova pokazuje "zatvorenost" kad nisam takva ali cinjenica je da je nekada tesko shvatiti moje misli... :)

213 Žena sa greškom

Vaš važan život za sadašnjost, proživeli ste u staroj Engleskoj. Bili ste muškarac, sudija Inkvizicije, ohol i gord. Mnoge ste nevine osudili. Ubio vas je brat jedne od žena koju ste nepravedno osudili, jer nije htela da vam bude ljubavnica.
U ovom životu posle dužeg razmišljanja dajete bez nadoknade. Koristite svoju moć predosećaja, jer vam ona može osmisliti bolji život.
U sledećem životu bićete ponovo sudija i delićete pravdu.

2 i 3

U ovoj kombinaciji dvojka će pružiti trojki ljubav i mir, što je ovoj potrebno, a trojka će pokloniti dvojci svoj radoznali duh i polet.

Broj 2 sa brojem 3
Zašto da ne veza bi mogla da bude mistična i lepa. Oboje ste plemeniti i vrućeg temperamenta. Trojka mora da obrati pažnju da manje pomaže svojim prijateljima, a da se više posveti potrebama i željama svoje dvojke. Dvojka će se pobuniti protiv jedinstva, jer ona samo u paru funkcioniše pozitivno. Trojka će tolerisati neka melanholična raspoloženja dvojke. Zajednički čine peticu, što im kroz promene može doneti lep sklad i lepu vezu. Posao koji bi radili zajedno mogao bi da bude vezan za prirodu i putovanje, ili neki vid primenjene umetnosti, nikako trgovina, jer bi tada sigurno propali.

415 JAMACHA

U prošlom životu, živeli ste u Francuskoj. Bili ste jedan od najslavnijih lekara toga doba. Nažalost, svom detetu uradili ste loš tretman lečenja, jer ste postavili pogrešnu dijagnozu. Dete je bilo bolesno od srca, što vi niste dijagnostikovali. Kada vam je dete umrlo, vi to niste mogli da podnesete. Lutali ste po raznim mestima lečeći ljude najsiromašnijeg sloja. Od tuge ste se propili i umrli zaboravljeni od svih.
Zato vam je u ovom životu dato da i sami obolite od srca. Ne brinite, od srca se oboljeva obično u starijim godinama.
U sledećem životu bićete ponovo lekar i biće vam dato da ispravite grešku iz prošlog života.

Broj 4 sa brojem 7

Ovo je sudbinska veza, i ako ste u emotivnoj šemi znaćete da je ovo zaista ljubav. Možete se svađati, razilaziti, ali ćete ipak ako ne pre, kraj života provesti zajedno. Sedmici savetujem da sa više razumevanja gleda na vrednoću četvorke i da se ne trudi da mnogo „filozofira“.Što se tiče posla ovo bi mogao da bude jedan izuzetan poslovni odnos u kome bi oboje profitirali. Sedmica bi svojom intuicijom davala dobre ideje za posao, a četvorka to rado i bez roptanja odrađivala.

4 i 7

Četvorka nije otvorena, sedmica još manje. To ih čini sličnim. Ne očekujte u ovom paru ljubavnu eksploziju i vatrenu strast, već pre iskrenost, razumijevanje, izvjesno osjećajno spokojstvo.

674 ZA TRCOMOCKO

Vaš prošli život je bio vrlo interesantan. Proživeli ste ga na tlu današnjeg Kuvajta. Bili ste žena i život ste proveli u haremu. Da biste postigli da budete glavna ljubavnica svom gospodaru, bavili ste se raznim intrigama. Otkrivali ste skrivene mane svojih suparnica i to koristili protiv njih. Iznad svega ste voleli nakit i zlato. Da ste mogli i da se moglo, vaša odeća bi cela bila od zlata.
U ovom životu ste izuzetno šarmantni, na vama je kako ćete taj šarm iskoristiti. Imate dobru intuiciju i neka vam ona bude vodič za sve vaše odluke.
U sledećem životu bićete neka vrsta zabavljača naroda.

281

Jedan od prošlih, a važnih života odigrao se u Francuskoj. Bili ste vodeći kardinal. Bavili ste se spletkarenjem za sopstvenu korist i uvećanje svog materijalnog dobra. Duhovno ste vrlo prljavo živeli. Da bi vam stali na put, vaši najbliži saradnici su vas otrovali. Umrli ste u vrlo teškim i bolnim mukama. U ovom životu imate strah od nepoznatog i koliko god da se trudite, životne situacije se dešavaju sudbinski. Zato toliko i razmišljate pre nego što donesete konačnu odluku.
Sledeći život biće život iskupljenja. Ponovo ćete biti sveštenik u katoličkoj veri. Biće vam dato da poučeni prošlim životima zaista napravite potpuno iskupljenje duše, da bi ste mogli da odete na bolje i više nivoe postojanja.

Psihologue:
415 JAMACHA

U prošlom životu, živeli ste u Francuskoj. Bili ste jedan od najslavnijih lekara toga doba. Nažalost, svom detetu uradili ste loš tretman lečenja, jer ste postavili pogrešnu dijagnozu. Dete je bilo bolesno od srca, što vi niste dijagnostikovali. Kada vam je dete umrlo, vi to niste mogli da podnesete. Lutali ste po raznim mestima lečeći ljude najsiromašnijeg sloja. Od tuge ste se propili i umrli zaboravljeni od svih.
Zato vam je u ovom životu dato da i sami obolite od srca. Ne brinite, od srca se oboljeva obično u starijim godinama.
U sledećem životu bićete ponovo lekar i biće vam dato da ispravite grešku iz prošlog života.
Mozda, mozda, ali tako nesto uopste se nevidi u mom horoskopu... Hvala

Ne bas, ali bih voleo, danas cu pozvati Pedju Radovic da ga nesto pitam, drzite mi palceve da dodjem do njega, verovatno sekretarica, zavrsava zakazivanje a meni treba bas on... Ali kad ja nesto naumim.. Mozda bih mogao da zakazem analizu, mada ionako sve znam, vise bih voleo da me uputi kako da dalje sticem znanja

459

Jedan od prošlih života koji je važan za ovaj sadašnji život, proživeli ste u Mađarskoj. Bili ste prelepa princeza. Imali ste brata i dve sestre. Veoma ste voleli da putujete i da upoznajete nove zemlje i nove ljude. Na jednom od mnogih putovanja, u vas se zaljubio plemić iz Srbije. Odbili ste ga, jer ste ga smatrali nedostojnim sebe. Pogrešili ste i to je najveća karma koju danas plaćate. Udali ste se za sebi ravnog, koga su vam odabrali vaši roditelji. Niste bili srećni. Smatrali ste da su vas izdali, jer ste se u međuvremenu zaljubili. Tada ste shvatili kako je bilo teško odbijenom plemiću.
Sada nosite tu tajanstvenost i nepristupačnost prema drugim ljudima. Uvukli ste se u sopstvenu ljušturu i ne dozvoljavate nikome da prodre u vaše „tajne“.
U ovom životu postoji mogućnost da ostanete bez bračnog druga, no sreću ćete ipak naći.
U sledećem životu bićete čuveni parapsiholog, jer već u ovom imate predispozicije ka tome.

Jamacha:
Ne bas, ali bih voleo, danas cu pozvati Pedju Radovic da ga nesto pitam, drzite mi palceve da dodjem do njega, verovatno sekretarica, zavrsava zakazivanje a meni treba bas on... Ali kad ja nesto naumim.. Mozda bih mogao da zakazem analizu, mada ionako sve znam, vise bih voleo da me uputi kako da dalje sticem znanja

Lako ćeš doći do njega nema sekretaricu..

Psihologue:
459

Jedan od prošlih života koji je važan za ovaj sadašnji život, proživeli ste u Mađarskoj. Bili ste prelepa princeza. Imali ste brata i dve sestre. Veoma ste voleli da putujete i da upoznajete nove zemlje i nove ljude. Na jednom od mnogih putovanja, u vas se zaljubio plemić iz Srbije. Odbili ste ga, jer ste ga smatrali nedostojnim sebe. Pogrešili ste i to je najveća karma koju danas plaćate. Udali ste se za sebi ravnog, koga su vam odabrali vaši roditelji. Niste bili srećni. Smatrali ste da su vas izdali, jer ste se u međuvremenu zaljubili. Tada ste shvatili kako je bilo teško odbijenom plemiću.
Sada nosite tu tajanstvenost i nepristupačnost prema drugim ljudima. Uvukli ste se u sopstvenu ljušturu i ne dozvoljavate nikome da prodre u vaše „tajne“.
U ovom životu postoji mogućnost da ostanete bez bračnog druga, no sreću ćete ipak naći.
U sledećem životu bićete čuveni parapsiholog, jer već u ovom imate predispozicije ka tome.
Možda sam bio princ ali princeza? Dali je ovo tačno?

Back