Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
voljela bi da znas sto je nesto na sto nailazis na svakom koraku u zivotu a neznas sto je...?
moze da bude i "korak napred nazad dva" ides ka necemu ;) ili '10 dinara napred nazad 20' ili se vracas 'unazad' (na putu nekog napretka) zato sto ti se cini da iza sebe vidis vece neke vrijednosti (20 dinara)? ;)
mozes ti slobodno detaljnije malo da ispricas san..niko se nece ljutit
napr. kakva je ulica, koliko duga, vidis li sama sebe u snu, koja je ulica..odakle ti tu..
kako bi ti opisala ulicu nekome sto nezna sto to znaci...

...cesto sanjam kako pokusavam da zatvorim vrata ali mi to mi retko kada polazi za rukom.Sta to znaci?Negde sam procitala da se kao pazim provalnika ili sl. ali mi to nekako bzvz zvuci.IIi ima istine u tome?

zbog nekog razloga si sanjao da si taj neko ko nema tu ruku. zasto neznam..dali zato sto ima neke osobine koje ti nemas, dali zato sto bi volio 'da su ti vrata njegove kuce uvjek otvorena'...itd itd moglo bi da bude milion razloga zasto si se stavio na mjesto toga covjeka...
koji ipak i IMA neke probjeme (tj. probl. je sto nema ruku), i zasto bi to bilo dobro kada ti privremeno nebi imao ruku...to ja neznam. Reci ti

jedno od mogucih tumacenja ti je 'nedoslednost' neka koja i kakva neznam. jer nekad ih i otvoris nekad ne...ali ta tvoja nedoslednost nemoze da dodje svjesno do izrazaja jer jos nisi dosla u situaciju da 'budes' prema nekome ili necemu nedosledna. KAD BI DOSLA U TU SITUACIJU iznenadila bi se sama sebi koliko si ti nedosledna osoba....to ti je neko moje tumacenje. kako sam to izvuko ne pitaj;) duga je prica:) ali mi bar reci jeli je tacno i ima li istine

CATTARIC:
jedno od mogucih tumacenja ti je 'nedoslednost' neka koja i kakva neznam. jer nekad ih i otvoris nekad ne...ali ta tvoja nedoslednost nemoze da dodje svjesno do izrazaja jer jos nisi dosla u situaciju da 'budes' prema nekome ili necemu nedosledna. KAD BI DOSLA U TU SITUACIJU iznenadila bi se sama sebi koliko si ti nedosledna osoba....to ti je neko moje tumacenje. kako sam to izvuko ne pitaj;) duga je prica:) ali mi bar reci jeli je tacno i ima li istine

...hmm...malo ali mozda...Ne bih rekla da sam nedosledna ali kao sto si rekao mozda se jos nisam nasla u situaciji koja bi me u to uverila.Ne radi se o tome da ih ja otvorim ili ne vec da neko hoce da udje na silu a da ja to pokusavam da sprecim.Nekad kao da drzim svom snagom ta vrata a nekad pokusavam da ih zakljucam...

znam da je zakljucavanje vrata nesto sto se (mozemo reci iako je rijec maksimalno glupa u ovoj prilici) radi 'dosledno', stalno, sve drugo nekad i uradis nekad i ne...ali kada odes nedje ili ides da spavas vrata sigurno zatvoris. DAKLE: ako bi postojao simbol za nesto sto se dosledno i konstantno radi to bi bio zakljucavanje vrata. Slazes li se ili ne?
(mozda nije dosledan neko drugi tebi blizak a ne ti...ili dalke, nije ni bitno)

...interesantno tumacenje...nisam ocekivala ovakav odgovor.Kad bolje razmislim,mislim da generalno u zivotu zameram bliskim ljudima na nedoslednosti,bilo nekom poslu,odluci ili nekoj ideji...
...Kazi mi,da li mozda znas sta znaci kada sanjam uzburkano more ili more tj. vodu uopste?

ja neznam. ali ako su ti vrata pri dnu trula kao sto kazes...onda je to od vode. Jer ti znas da vrata u WCima drvena ili nedje drugo dje ima vode trule. Moze da znaci milion stvari sve zavisi od sna do sna. Neznam...kako za koji san.

nije isti san onaj dje ti zatvaras vrata kao taj sa vodom? daj molim te kako si nedosledna, maloprije ni mi na privatnu poruku napisala da su u tom snu nekad vrata natrula pri dnu....
znaci da oces nekome da zapadnes za oko;) ozb. to znaci. zelja da uradis nesto da te neko primijeti. Jer ono more je sve isto tu i nema sto da se primjecuje..ali ako recimo ima nesto neki brod ili tako nesto onda se sva paznja usredsredi na to. A i ono..kao gledas na suprotnu stranu a nevidis nista u daljini pa kao neka otudjenost...talasi su znak da nedje jos postoji neka obala..samo ti neznas kakva.

...tacno je da su trula po dnu ali ne od vode,to si ti rekao.Dosledna sam,ali svakom snu posebno :)
...Znaci tako :lol: onda cu se morat jos koji put konsultovati sa tobom po pitanju snova,ne bi li saznala kako mi to "zapadanje" ide ;-)

pa ako si htjela meni da zapadnes(;)) za sad ti ide dobro;)
po pitanju snova a;)
pa od cega je trulo ja znam za ova moja vrata u WC da su od vode trula ele se kupam po pola sata pa mi sve ono se digne nivo vode da nema onoga dignutog kako se zove..kako se zove...nije bitno..da toga nema kuca bi mi poplivala;)

...paaa..sad kad si me vec razotkrio ne ostaje mi nista drugo sem da priznam :oops:
...otkud znam od cega...Akcenat je na tome da pokusavam da ih zatvorim i da mi to tesko ide,nekoliko puta je u pitanju bio i prozor.
...ja to nesto zovem prag ;-).Ti si neki opasan rasipnik :-)

Ja sam unazad par puta sanjala da mi realizacija neceg zavisi od prolazne ocene profesora srpskog koji mi nije nikad ni predavao a inace sam pre 12 god.zavrsila srednju, nema logike.E onda sam ga sinoc srela (ne u snu nego u javi) i rekla za san i on mi je sa osmehom na licu rekao evo da ti pomognem dacu ti 2, znaci prolazna ocena.Inace mi se poslednjih meseci desavaju fantasticno grozne stvari, i to zaredom jedan dan umalo ne ostah bez glave zbog glupog vozaca, pa onda placam kaznu za voznju bez dozvole, pa mi onda pocnu boleti ruke iz cista mira da bi saznala da imam zdravstvenih problema, pa da ne nabrajam, u svakom slucaju groooozno.

Back