Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
javicu se popodne/uvece jer sad bas nemam vremena.usput,za sve one kojih zanimaju snovi,postoji klinika za snove u beogradu,novom sadu....pa,ako je neko i za to zainteresovan neka napise! :) CUJEMO SE

Hm...Ja imam dosta neobican san.pre nekoliko meseci bila sam u vezi sa nekim deckom medjutim smo raskinuli.Moj san pocinje ovako: ja sam u kuci najboljeg druga mog bivseg decka.Mi se ljubimo i onda nalece moj bivsi devko i oni krecu da se svadjaju medjusobno zbog mene.Na kraju ja neostajem ni sa jednim ni sa drugim.
Da li to ima neke simbolike za ljubavni zivot?
Inace sam ovan u horoskopu.

Ako se neko razume u snove neka pomogne-sanjala sam da mi se javlja bivsi decko(s kojim povremeno i sada odrzavam sexualnu vezu)i kaze mi da mu je neka nepoznata zena kao surogat majka :shock: rodila 8-oro dece,4 devojcice i 4 decaka.Poziva me da se udam za njega,sto ja odbijam vicuci na njega kako me zove samo da mu cuvam decu,a ne zato sto me voli.I na kraju jos jedna bizarnost-svim devojcicama je dao jedno isto ime,a svi decaci se takodje zovu jednim imenom.Prvo sto bi neko pomislio je da projektujem svoje zelje na san,ali nikada mi nije palo na pamet da se moja deca zovu tako,pogotovu da ih imam 8-oro.Da li ovaj broj ima naku simboliku ili je nesto drugo u pitanju,ne znam,ali definitivno cudan san :shock:

Anonymous:
Ako se neko razume u snove neka pomogne-sanjala sam da mi se javlja bivsi decko(s kojim povremeno i sada odrzavam sexualnu vezu)i kaze mi da mu je neka nepoznata zena kao surogat majka :shock: rodila 8-oro dece,4 devojcice i 4 decaka.Poziva me da se udam za njega,sto ja odbijam vicuci na njega kako me zove samo da mu cuvam decu,a ne zato sto me voli.I na kraju jos jedna bizarnost-svim devojcicama je dao jedno isto ime,a svi decaci se takodje zovu jednim imenom.Prvo sto bi neko pomislio je da projektujem svoje zelje na san,ali nikada mi nije palo na pamet da se moja deca zovu tako,pogotovu da ih imam 8-oro.Da li ovaj broj ima naku simboliku ili je nesto drugo u pitanju,ne znam,ali definitivno cudan san :shock:

Kada sam pre 8 dana ovo sanjala,nisam znala sta san znaci.Veceras sam saznala-covek iz mog sna ceka dete sa nekom devojkom(4-ti mesec trudnoce)ali je to "zaboravio" da mi kaze.Proveli smo cak prethodni vikend zajedno,a ja veceras od sasvim 10-tih ljudi saznajem da ce postati otac.Njegov komentar-jeste trudna,ali smo losa kombinacija,ne znam sta ce od svega biti,a ti me nista nisi ni pitala pa ti nisam rekao!
Ko do sada nije verovao u snove,evo mu dobrog razloga da pocne.

Anonymous:
Anonymous:

Kada sam pre 8 dana ovo sanjala,nisam znala sta san znaci.Veceras sam saznala-covek iz mog sna ceka dete sa nekom devojkom(4-ti mesec trudnoce)ali je to "zaboravio" da mi kaze.Proveli smo cak prethodni vikend zajedno,a ja veceras od sasvim 10-tih ljudi saznajem da ce postati otac.Njegov komentar-jeste trudna,ali smo losa kombinacija,ne znam sta ce od svega biti,a ti me nista nisi ni pitala pa ti nisam rekao!
Ko do sada nije verovao u snove,evo mu dobrog razloga da pocne.

Bas me zanima kakav je tvoj horoskop. :shock:

sanjalica spavalica:
Eto mene. Imam jako živopisne snove, sanjam svaku noć, ali ne pridajem tome toliku važnost. ALI, noćas sam sanjala nešto što je ostavilo jak utisak na mene, a to je zmija ispred moje porodične kuće, ali ne ona opasna i otrovna već tzv. zmija čuvarkuća (postoje u Dalmaciji, tretitaju se kao deo kuće, ne napadaju, ali se nikako ne ubijaju jer se smatra (ili smatralo) da su zaštitnice doma. Sanjala sam baš takvu zmiju, mirnu ispred praga kuće. Pretpostavljam tumačenje, ali me zanima tvoje.

I još nešto- stalno sanjam vodu, u bilo kakvom obliku (potok,jezero, more...) i uglavnom ima pozitivnu konotaciju u snu. Nikad poplave, bure ili neka šteta od toga. Ali godinama mi se voda provlači kroz snove, čak i kada nije ni od kakvog značaja za dešavanja u snu. To bi trebalo da znači...?

Pozdrav.
trudna si(proveri)

ako je san ostvaio lep utisak na tebe onda bi znacila zastita(muskarac u tom znaku npr.)a ako nije onda ce te neko u tom znaku mozda povrediti...
p.s.samo snovi koji ostave jak utisak na tebe su vazni tj.trebala bi da obratis paznju na njih.

Izvinite sto Vas opet uznemiravam, forumasi...
Sinoc sam sanjala o ajkulu. Nije me napao, uspela sam da ga izbegnem. Sta znaci?
Hvala.

P.S.Nije mi prvi put sanjam ovakav simbol. Otprilike 2-3 godisnje sanjam ovaj znak.

Izvinite sto Vas opet uznemiravam, forumasi...
Sinoc sam sanjala o ajkulu. Nije me napao, uspela sam da ga izbegnem. Sta znaci?
Hvala.

P.S.Nije mi prvi put sanjam ovakav simbol. Otprilike 2-3 godisnje sanjam ovaj znak.

pa,nagovestaj da ces uspeti da neki veeeliki problem resis.mozda je to nesto sto te vec godinama muci.kad prestanes da sanjas taj simbol,i ti ce problemi(ili porblem)nestati.
reklo bi se za tebe da si"cudna"osoba i ponekad neshvacena kod puno ljudi.za mene su ljudi koji jako cesto sanjaju,nesto posebno.
ako vec trazis malu pomoc od nas,mogla bi nam vise pisati o snu(ubuduce)jer tako je lakse rastumaciti san.
p.s.pogledaj mali prst na levoj ruci.kad ispruzis ruku da li je on prav(mali prst)ili je savijen tj.kriv?

Hvala na odgovoru,k. Nadam se da ce nestati taj znak, jer meni jako smeta. Kad budim, strahujem se, a sutradan zaboravljam sve(kao da je novi dan). Naravno, javicu ti kad budem sanjala neki neobican i zanimljiv. Sto se tice tvog pitanja, moj mali prst je sasvim prav. Ruke su mi nezne i sasvim bele. Pozdravljam te.

Zanima me da li neko moze da mi istumaci sledeci san. Obicno znam da istumacim svoje snove medjutim ovaj nisam znao.
Sanjao sam sinoc da sam na nekom kao ispitu i svi smo sada radli i jedna moja drugarica je bila kao dezurna i onda je prisla jednoj devojci i nesto su pricale i onda su pocele da se ljube.
(Inace toj devojci kojoj je prisla je devojka koja se meni jako svidja i sa kojom sam probao da se smuvam pre dve nedelje ali nije bilo nista)
I svi su poceli da dozivaju tu moju drugaricu i ona se okrenula i rekla im da cute i da nastave da rade i njih dve nastave. I onda su svi izvadili fotoaparate i poceli da ih slikaju. A sa njima sam i ja izvadio moj mobilni pa ih slikao i tad sam se probudio. Inace moislim da nebi bilo lose da napomenem da sam na neki nacin bio malo i ljubomoran na njih dve.
Molim vas da ukoliko neko zna da mi protumaci san!
Hvala!

verovatno ti znaci i verovatno ona ne obraca previse paznju na tebe.no...
ispit...hmmm...mozda se pomalo njih dve poigravaju sa tobom.recimo da to potice od te drugarice tj.te koja je njoj prisla i pocela da je ljubi.skola meni govori da nesto moramo nauciti jos to je "ZIVOTNA SKOLA".mozda ces nesto novo iskusiti il tako nesto(a ima veze s tim sto te muci).JER SI MLAD?NEMAS VISE OD 23,24god.?
fotoaparati...uhhhh...to koristimo kad nesto zelimo da zabelezimo(lepo ili ruzno)u razne svrhe da iskoristimo....da ta tvoja nije malo"gresna"?ZASTO SI BAS TI ZADNJI IZVADIO KAM.I SLIKAO IH?MOZDA CES ZADNJI NESTO CUTI,ukapirati...neznam.ajde pomozi mi malo.
meni to govori samo kao jedno novo iskustvo i nista vise.pozdrav!

naravno da nevalja to sto se kljuc lomi.mozda ces u necemu prenagliti...da se nije polomio i ti da si otkljucala vrata(na pr.)onda bi mogli reci da ces uspeti nesto da zavrsis,odgonetnes...u tom fazonu nesto.ali bila si blizu!

Ono sto mene zanima jeste sta u principu moze da znaci kada imate povratne snove (ja ih vise dozivljavam kao nocne more), tj. snove koji i nisu bas toliko strasni da se zaledite kad se probudite kao sto je to tipicno kod kosmara, ali ono sto je jezivo jeste upravo cinjenica da kada se probudim i presaberem, shvatim da sam ga sanjala pre recimo par meseci ili godinu dana. Znaci imam tri sna koja sanjam vec godinama, naravno ne svako vece vec periodicno.

Zanimljiva tema. Mozda cete misliti da ludima ali nema veze - meni se desava da sanjam po pola san sa osobom sa kojom sam u vezi. Na javi nam se desava da funkcionisemo telepatski.....sta ja znam duhovna veza ili sta vec. To sa snovima mi je zanimljivo, svako sanja iz svog ugla pa posle razmenjujemo iskustva :)

Back