javicu se popodne/uvece jer sad bas nemam vremena.usput,za sve one kojih zanimaju snovi,postoji klinika za snove u beogradu,novom sadu....pa,ako je neko i za to zainteresovan neka napise!
CUJEMO SE
CUJEMO SEDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
CUJEMO SE
Anonymous:Ako se neko razume u snove neka pomogne-sanjala sam da mi se javlja bivsi decko(s kojim povremeno i sada odrzavam sexualnu vezu)i kaze mi da mu je neka nepoznata zena kao surogat majka :shock: rodila 8-oro dece,4 devojcice i 4 decaka.Poziva me da se udam za njega,sto ja odbijam vicuci na njega kako me zove samo da mu cuvam decu,a ne zato sto me voli.I na kraju jos jedna bizarnost-svim devojcicama je dao jedno isto ime,a svi decaci se takodje zovu jednim imenom.Prvo sto bi neko pomislio je da projektujem svoje zelje na san,ali nikada mi nije palo na pamet da se moja deca zovu tako,pogotovu da ih imam 8-oro.Da li ovaj broj ima naku simboliku ili je nesto drugo u pitanju,ne znam,ali definitivno cudan san :shock:
Anonymous:Anonymous:Ako se neko razume u snove neka pomogne-sanjala sam da mi se javlja bivsi decko(s kojim povremeno i sada odrzavam sexualnu vezu)i kaze mi da mu je neka nepoznata zena kao surogat majka :shock: rodila 8-oro dece,4 devojcice i 4 decaka.Poziva me da se udam za njega,sto ja odbijam vicuci na njega kako me zove samo da mu cuvam decu,a ne zato sto me voli.I na kraju jos jedna bizarnost-svim devojcicama je dao jedno isto ime,a svi decaci se takodje zovu jednim imenom.Prvo sto bi neko pomislio je da projektujem svoje zelje na san,ali nikada mi nije palo na pamet da se moja deca zovu tako,pogotovu da ih imam 8-oro.Da li ovaj broj ima naku simboliku ili je nesto drugo u pitanju,ne znam,ali definitivno cudan san :shock:
Kada sam pre 8 dana ovo sanjala,nisam znala sta san znaci.Veceras sam saznala-covek iz mog sna ceka dete sa nekom devojkom(4-ti mesec trudnoce)ali je to "zaboravio" da mi kaze.Proveli smo cak prethodni vikend zajedno,a ja veceras od sasvim 10-tih ljudi saznajem da ce postati otac.Njegov komentar-jeste trudna,ali smo losa kombinacija,ne znam sta ce od svega biti,a ti me nista nisi ni pitala pa ti nisam rekao!
Ko do sada nije verovao u snove,evo mu dobrog razloga da pocne.
trudna si(proveri)sanjalica spavalica:Eto mene. Imam jako živopisne snove, sanjam svaku noć, ali ne pridajem tome toliku važnost. ALI, noćas sam sanjala nešto što je ostavilo jak utisak na mene, a to je zmija ispred moje porodične kuće, ali ne ona opasna i otrovna već tzv. zmija čuvarkuća (postoje u Dalmaciji, tretitaju se kao deo kuće, ne napadaju, ali se nikako ne ubijaju jer se smatra (ili smatralo) da su zaštitnice doma. Sanjala sam baš takvu zmiju, mirnu ispred praga kuće. Pretpostavljam tumačenje, ali me zanima tvoje.
I još nešto- stalno sanjam vodu, u bilo kakvom obliku (potok,jezero, more...) i uglavnom ima pozitivnu konotaciju u snu. Nikad poplave, bure ili neka šteta od toga. Ali godinama mi se voda provlači kroz snove, čak i kada nije ni od kakvog značaja za dešavanja u snu. To bi trebalo da znači...?
Pozdrav.
zabrinuta si velike promene te ocekuju,zaposlenje ili otkaz,raskid ili udajaDevojka27god:Sanjala sam zemljotres. Sta on podrazumeva? Hvala.
mandrak-21:zabrinuta si velike promene te ocekuju,zaposlenje ili otkaz,raskid ili udajaDevojka27god:Sanjala sam zemljotres. Sta on podrazumeva? Hvala.

re kabe:naravno da nevalja to sto se kljuc lomi.mozda ces u necemu prenagliti...da se nije polomio i ti da si otkljucala vrata(na pr.)onda bi mogli reci da ces uspeti nesto da zavrsis,odgonetnes...u tom fazonu nesto.ali bila si blizu!