Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ej poznajem dovoljno da mi se ne dopada i njena me dječica takodje ne zanimaju, sarkastična sam bila jer ona ljude vrjedja etc
Njen privatni život me ni sekunt ne interesuje, jer je doživljavam kao vaoma zlu ženu.
Njen privatni život je njena stvar i drugih je njihova stvar dok im se ona ne petlja u njega ! Toliko !
ovo sve je spam za kafanu!
Da te podsetim- ti si mene pitala bez ikakvog povoda
@agatha Pošto ste drugarice sa Debelom Bertom, kako joj je u životu, ima djecu ?
i upetljala u nešto što me uopšte ne zanima na temi koja nema veze sa tim
Zašto pitaš kako je osoba koja te ne inteseuje i još nepotrebno mene uvlačiš u to?
Toliko!:zcepanje:

ovo sve je spam za kafanu!
Da te podsetim- ti si mene pitala bez ikakvog povoda

i upetljala u nešto što me uopšte ne zanima na temi koja nema veze sa tim
Zašto pitaš kako je osoba koja te ne inteseuje i još nepotrebno mene uvlačiš u to?
Toliko!:zcepanje:
Pitam kao za svaki polusvijet, posprdno. A ti si joj drugarica i čuvaš joj ledja na ovaj raspad od foruma. <Sve se zna šta ko čini, a kako čini treba bog da da..Pozdravčiććććć

Pitam kao za svaki polusvijet, posprdno. A ti si joj drugarica i čuvaš joj ledja na ovaj raspad od foruma. <Sve se zna šta ko čini, a kako čini treba bog da da..Pozdravčiććććć
jel ti tako i na ulici startuješ nepoznate ljude i pitaš ih za porodično stanje njihovih ortaka?
:zcepanje:
A ko te i čime primorava da pišeš na raspadu od foruma?

pre neku noć sam sanjala da me napada mali crni medved, oće da me ujede (čak sam mu videla i zubiće u jednom mmomentu
ja sam se branila, uspešno, šutirajući ga...a tad kad sam mu videla zubiće, on je jače nasrnuo na mene, al ja sam ga jače šutnula
i onda je došao moj sin, i reko nešto u stilu ..ajde štati je šutni to ***** i pusti više

nije kasno da pitam jer se ništa neuobičajeno ništa nije desilo

ej poznajem dovoljno da mi se ne dopada i njena me dječica takodje ne zanimaju, sarkastična sam bila jer ona ljude vrjedja etc
Njen privatni život me ni sekunt ne interesuje, jer je doživljavam kao vaoma zlu ženu.
Njen privatni život je njena stvar i drugih je njihova stvar dok im se ona ne petlja u njega ! Toliko !

kako tebi nije dobro, ovo shto pishesh samo dokazuje da te s punim pravom nagrdila...

Noćas sam sanjala da je moja priča koju sam poslala nekim novinama osvojila treće mesto
i da sam dobila nagradu od 500 din
na beloj koverti, od koje sam saznala za tu nagradu pisalo je plavim broj 500
i ta koverta je bila puna para koje nisu bile moje...

Noćas sam sanjala da je moja priča koju sam poslala nekim novinama osvojila treće mesto
i da sam dobila nagradu od 500 din
na beloj koverti, od koje sam saznala za tu nagradu pisalo je plavim broj 500
i ta koverta je bila puna para koje nisu bile moje...
Које су ти пословне амбиције тренутно? Шта прижељкујеш? Ја сам тако једном сањао да сам добио повишицу за одређени износ, али нисам добио никакву.

Ne.
Mislim da znam u cemu je stvar... nesto sam stavljena pred svrsin cin u zivotu.
Sve vreme u snu sam se nervirala sto bas sada, kao los je trenutak, a porodjaj kao nesto sto se ne moze izbeci.
Istumacila sam kao neumitnu promenu kojoj se opirem, koju bi da odlozim jos malo, ali stvar se dogadja, htela ili ne.
Porodjaj kao nesto sto se ne moze zaustaviti.
Bar mislim da se na to kod mene odnosi, i tumaci iznad su u pravu.

Back