Tumač snova

• Začetnik teme Začetnik teme SLOBODNA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Psihologue:
Posle dugog vremena sanjah neobichan san.Nemogoh da ga kontrolishem ni momenta...Sanjah Forum
i sva deshavanja na njemu...Zelim retji prvi put nisam znao kako izitji iz guzve u snu..Zbrka...Zbrka i
samo zbrka...Da otkachim u snu...
E SAD JE PRAVI MOMENAT DA MI SE OBRATIS...

Ne vicem, govorim dubokim strahovito ozbiljnim glasom, a takav odzvanja!!!
hahha
ucini svoju slabiju stranu jacom, obrati mi se na pp?
sta tu ima da se tumaci? Normalno si sanjao ono sta sta si sanjao. Zasto se uopste trudis da sanjas nesto namjesteno? Oslusni nesvjesno, daje ti uputstva kako da budes srecniji.
Imam ja i pp, znas, kukavice jedna...haha
poz.

Ja sam noćas sanjao jedan od mojih omiljenih snova :)
Na nekoj velikoj osunčanoj terasi stojim ja a oko mene se šetkaju devojke u helankama 8-) Raznih boja :) Šetkaju one, ja ih blago dodirujem, a one se smeškaju. Pa onda sede okolo, pa neke ustanu, šetkaju, druge sednu, pa opet šetkaju... A helanke sve levo, desno... :)
Ehhhhh... A onda je došlo jutro :twisted:

Psihologue:
PP mi ne garantuje diskreciju...Nemam shta da krijem , mozemo i ovako....
prirodno je kriti, neprirodno je otkrivati... svi se kriju, to je u psiholoskom smislu normalno i pozeljno, u protivnom, raspali bismo se brzo... cak i neki ovde koji tako ne smatraju...

psiha je veoma privatna stvar, i samo sa malim brojem ljudi stvarno dijelimo njene svakojake sadrzaje. Sad , tvoj mi stav govori vise da se ne kanis stvarno investirati nego sto bi nesto objelodanio. eh, sta ces, ima nas raznijeg...

Sve su moje misli privatne, samo neke su za javnost a neke ne.

Od nekih startova moze se i odmaci, ali ocito od nekih -ne... Ne moraju sve stvari ostati na povrsini ili na nuli, s moje tacke gledista. Ali ti si samo za sterilnu odbojku... Ima jos nacina za slobodno vrijeme...
Pa, definitivno odustajem...i naravno, no hard feelings

Pa dobro..... shto se ljutish? Kako sam proshao sa ANTUN TUN-om na PP...ma zaboravi bolan...
Ne bih da ti oduzimam slobodno vreme , kao shto kazesh ,...Taj PP je ogranichen na 1000 poruka
a to je meni malo...No hard feelings....Sreshtjemo se negde na nekoj temi...

Chika mesar objashnjava boje u snu..Sanjam crno belo- kako je tebi u boji? Mislim vetjina mojih snova
je crno belo ili ne sanjam ama bash nishta potpuni mrak-zato mi je sve crno...Tako valjda sebi ulivam
snagu za drugi dan...Ranije se samo umorim u toku san i budem sav taj bez veze...

Mogu da ti istumachim san samo ako je neobichan!!!Rekla kazala ne ...Ovo gore je napiasnoi znachi
za neshto drugo....Tu smo da se zabavimo i prokomentarishemo nechiji san...Nisam ja BABA VANGA
Ako znash ko je bila ona..Ono shto ja protumachim ,prognoze su za 80% tachnosti....

Morash da pozitivno mislish i pre sna da se opustish dobro ,tako da mi napravish put ka tvom umu...
Bez shale mi je to uspevalo ... Ostavitju ti svoj lik tako da me imash u podsvesti...Probatju u narednih nekoliko dana i javljam kad uspem...

zapeh odma. ja ne znam sta je to pozitivno misliti. pametan misli kako misli, glup misli kako misli. Sta je tu pozitivno/negativno?
Opustanje, mislis da legnem... ili meditacija? pojasni se malcice. i da, s kim pricam uopste? musko/zensko, daj neki kluuu.
Ajde raspali..connection.

Dobro Psihologie hajde onda da se igramo! Ako te ne mrzi svrati na Svastaru, tema Sanjao sam nocas, i pogledaj i protumaci san koji sam zapisao danas, a za koji smatram da je zaista zanimljiv i vredan tumacenja.

Back