Tukli staricu i oteli joj novac

• Začetnik teme Začetnik teme MicaV
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Plakao bih u jastuk, molio se pod svetjom, proveo bih celu notj tiho jecajutji, prisetjao svih onih bezbrizhnih dana kraj drveta s klackalicom, odlazaka do oblizhnje rechice, svih onih rechi i izreka koje je samo ona izgovarala. Narednog jutra odluchio bih se na osvetu! Prvo bih podigao kredit u banci, kad unishtavam sebe da unishtim i deo establishmenta. Taj novac iskoristio bih na kupovinu pushaka, pishtolja, nagaznih mina, lasera, nozheva, kupio bi jedan brz motor, japanac, crn, prodo bi sve shto imam i kupio neku izolovanu hacijendu ogradjenu zidom od 3m. U hacijendi bi vezhbao, smishljao taktiku, kovao plan. Kad kucne chas stupio bih na scenu, neochekivano i smrtonosno. Poshto su pochinioci zlochina u zatvoru morao bih da se nadjem u istom, uz pomotj kredita il bi opljachkao banku, u zatvoru bi se trudio da se zblizhim s omrzhenim huljama. Poshto sam tokom nekoliko meseci uspeo da se infiltriram u njihov krug prijatelja odluchujem da krenem u akciju, napravio sam metalnu palicu od nogara kreveta i notjas tje moja baka biti osvetjena! Skrcatju im lobanje dok spavaju, tachno u ponotj. Pozhelite mi sretju.

Back